Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכתי לאיבוד ואין לי מושג מה לקנות, עד 90K (מהיבואן/חדש-ישן, מיני/סופר/משפחתי)!

666pluto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מצטער על החפירה שיצאה

כבר 7 חודשים שיש לי שברולט ספארק LT, דרך עסקת ליסינג פרטי ("השכרה" לטווח רחוק, הרכב לא שלי!), לפני כן פשוט נהגתי על שברולט קפריס של ההורים.

הבעיה העיקרית שלי עם הרכב היא הגיר הידני, פשוט מביא אותי למצב שאני שונא לעלות על הרכב וליסוע גם ק"מ בודדים! אני מבין שגיר ידני הוא חסכון בדלק וכו', אבל כשזה מגיע למצב שנהיגה נהיית סיוט בשבילי, אז אין לי ספק בכלל, הרכב הבא יהיה אך ורק אוטומט! על העסקה הנוכחית אני הולך להפסיד כ-7K בגלל שאני שובר אותה מוקדם, מוכן לספוג את הכסף העיקר לרדת מידני כמה שיותר מהר!

זה בערך הדבר היחידי שאני סגור לגביו, אני מבקש המלצה לרכב אך ורק אוטומט! (או מה שדומה לו, רובוטי וכו' גם נחשב?)

****אני מאוד נזהר בהערה הזו, אבל במידה ולרכב ידני יהיה קרוז קונטרול אני בהחלט מוכן לשקול אותו.

בעיה עיקרית נוספת היא נושא המזגן, בספארק הוא פשוט על הפנים! אין לי חניה מקורה ולא הולך לטרוח עם כיסוי הרכב, ובקיץ היה לוקח לרכב 20 דקות להתקרר, שזה בדיוק זמן הנסיעה שלי לעבודה! עד שהיה מתקרר, למרות שיש מזגן, הייתי מזיע ברכב וזה ממש מעצבן! אני צריך מזגן חזק, לא אכפת לי כמה יציאות מזגן יהיו מקדימה, אפילו אחת, העיקר שלא אגיע לעבודה מזיע ועצבני למרות שהמזגן פועל ברקע...כל הטריקים לקירור הרכב לפני נסיעה לא עזרו אגב, הייתי משאיר את החלונות פתוחים לגמרי (בית קרקע ברחוב הולנדי), לפעמים אפילו מניע את הרכב ומפעיל מזגן לחמש דקות בזמן שאני ממתין אותן בבית! כלום לא עזר!

מכיוון שהפעם את הרכב ארכוש עצמאית דרך הלוואה מהבנק (אני מרוויח 14K בחודש, פשוט אין כסף נזיל, אז בבקשה בלי עצות נגד הלוואה ), אני חושב גם לטווח הרחוק של 5-7 שנים שהרכב יהיה אצלי כנראה, ואני אצטרך רכב שיספיק לזוג+ילד (עתידי). לפי דעתי זה כבר פוסל את רכבי המיני כמו הספארק, פיקנטו, I10.

אחרי ניסיון עם הקפריס של ההורים, אני לא אוהב רכב ארוך, מעצבן אותי בנהיגה ועוד יותר במציאת חנייה! עד כמה שסטיישן ממש קוסם לי מבחינת יכולת אחסון ברכב. סופר מיני נשמע כמו פשרה מצויינת בין השניים, אבל פה זה לא סופי, אפשרי גם רכבים גדולים יותר במידת הצורך.

מבחינת מאפייני נסיעה, עם הרכב הנוכחי אני עושה בממוצע 1600-1800 ק"מ בחודש. כל הנסיעות במישור, אין עליות וכו', הרוב בבינעירוני. לעבודה (לוד-נס ציונה) הלוך חזור 34 ק"מ, ופעם עד שלוש פעמים בשבוע אני נוסע לוד-אשקלון דרך כביש 4 (זה מה שמקפיץ לי את כמות הק"מ כל חודש).

לעתיד הקרוב הנסיעות יהיו לבד או עם בת זוג. לכמה שנים קדימה אולי +ילד.

מבחינת אבזור, כאן הספארק דווקא מככבת לטובה, היא מאובזרת לא רע!

מה שאני מאוד מאוד מקווה לא להתפשר עליו:

• קרוז קונטרול! נתון די קריטי, ומוכן לוותר על שאר המאפיינים בשבילו! אולי אפילו לשקול רכב ידני איכשהו, סיכוי קלוש אבל אם יש אופציות אז גם טוב לשמוע. עד כמה שלא אהבתי את הקפריס של ההורים, אין מה לומר עליה מבחינת נוחות הנסיעה בכביש מהיר לאורך חצי שעה, כשאתה מפעיל את הקרוז קונטרול "ונח" לאחור! בלי גז, בלי בנזין, מהירות קבועה ובלי דאגות.
  • דיבורית בלוטוס. טובה לי גם מבחינת שיחות, וגם מבחינת חיבור הסמארטפון לרכב והשמעת מוסיקה. אבל, אם יש פתרונות אחרים וזולים להשמעת מוסיקה דרך הסמארטפון ושיחות טלפון, אז אין בעיה לוותר על זה.
  • שליטה מההגה על המוסיקה.
  • כל החלונות חשמליים ושליטה מכיסא הנהג! לא מתאים לי חלונות ידניים מאחור.
  • כל מיני תוספות מחייבות כשיש תינוק/ילד. אין לי מושג בזה עכשיו, אם אתם מכירים אז תכניסו את הסעיף

תוספות שיכולות להיות נחמדות אבל ממש לא מחייב או קריטריון לבחירת רכב:

• חלונות מושחרים.
  • כיסאות עם חימום חשמלי (כמו בספארק).
  • מחשב דרך

ועכשיו מגיע עניין התקציב!

כמו שציינתי, התקציב הוא עד 90K בהגזמה. אני יכול לעמוד ביותר גם, אבל סה"כ מדובר ברכב, לא רוצה להגזים, ולפעמים נראה לי שלהוציא 90K על רכב גם מוגזם! מהסיבה הזו אני מתלבט בין חדש מהניילונים, או חדש/ישן בן שנתיים-שלוש זול יותר מאותו הדגם, או אפילו חדש ישן ב-90K וכך להשתדרג באיכות. ממש הלכתי פה לאיבוד, כי עד 90K יש הרבה אופציות, במיוחד כשמכניסים לעניין יד1 0 ק"מ מליסינג שדי מתאים לי (כי אני אחזיק ברכב 5+ שנים!). אני אשמח להכוונה שלכם מכאן לגבי מה שיכול להתאים מבחינת התנאים שציינתי.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לדעתי הונדה ג'אז היברידית יד שנייה יכולה להתאים. שווה בדיקה. מה שכן אם תמתין טיפה עם הקנייה, השנה יגיעו הרבה דגמים חדשים כמו למשל היונדאי I20.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדרישות שלך ממש לא בשמיים אבל אני מציע לך להיכנס קצת לפרופורציה.

קרוז קונטרול זה אחלה דבר אבל לדעתי לא הכרחי בנסיעות של 20 דקות. אם היית אומר לי שאתה נוסע שעה לכל כיוון לעבודה על כביש 6 אז הייתי יכול להבין את זה. אבל בשביל 20 דקות, שזה תכלס אולי 10 דקות נטו בכביש המהיר?! לא יודע, נשמע לי קצת קטנוני.

חלונות שחורים אפשר להתקין אצל כל חאפר בעלות של 300-400 ש"ח. זה מה שיעשה לך את ההבדל?

דיבורית בלוטות' עם השמעת מוזיקה אפשר גם להוסיף לכל רכב, עניין של עוד כמה מאות שקלים.

מחשב דרך יש בערך בכל רכב חדש שנמכר היום בארץ. יש רכבים עם מחשבי דרך קצת יותר חכמים, קצת פחות חכמים, אבל צריכת דלק ממוצעת ורגעית יש בערך בכל רכב.

לשאלתך -

אם אתה בסך הכל מרוצה מהשברולט שלך, בדוק את הסוניק סדאן. היא נמכרת עכשיו במבצע במחיר שדי קרוב לתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הונדה ג'אז היברידית יד שנייה יכולה להתאים. שווה בדיקה. מה שכן אם תמתין טיפה עם הקנייה, השנה יגיעו הרבה דגמים חדשים כמו למשל היונדאי I20.

ג'אז מכונית מעולה, אבל היא מתומחרת לפי דעתי במחיר מוגזם ללא פרופורציות. מהסיבה הזו אני אשלול אותה.

הדרישות שלך ממש לא בשמיים אבל אני מציע לך להיכנס קצת לפרופורציה.

קרוז קונטרול זה אחלה דבר אבל לדעתי לא הכרחי בנסיעות של 20 דקות. אם היית אומר לי שאתה נוסע שעה לכל כיוון לעבודה על כביש 6 אז הייתי יכול להבין את זה. אבל בשביל 20 דקות, שזה תכלס אולי 10 דקות נטו בכביש המהיר?! לא יודע, נשמע לי קצת קטנוני.

חלונות שחורים אפשר להתקין אצל כל חאפר בעלות של 300-400 ש"ח. זה מה שיעשה לך את ההבדל?

דיבורית בלוטות' עם השמעת מוזיקה אפשר גם להוסיף לכל רכב, עניין של עוד כמה מאות שקלים.

מחשב דרך יש בערך בכל רכב חדש שנמכר היום בארץ. יש רכבים עם מחשבי דרך קצת יותר חכמים, קצת פחות חכמים, אבל צריכת דלק ממוצעת ורגעית יש בערך בכל רכב.

לשאלתך -

אם אתה בסך הכל מרוצה מהשברולט שלך, בדוק את הסוניק סדאן. היא נמכרת עכשיו במבצע במחיר שדי קרוב לתקציב שלך.

תראה, אני מבין את מה שאתה מנסה לומר, אבל אם נתבסס על הקביעה שלך שהנסיעות קצרות גם כך, אז באותה מידה אני יכול פשוט לקנות אלטו ולומר תודה שיש לי רכב :|! גם ב-20 דקות האלה אני רוצה להנות ולהרגיש טוב בנסיעה, ואם זה מה שקרוז קונטרול יגרום לי להרגיש, אז מה רע? לא רואה פה שום קטנוניות :wink:.

חלונות שחורים ציינתי שזו תוספת נחמדה, לא קריטריון. הבדל הם לא יעשו במידה ואין, ואם זה חוקי לעשות אחרי הקנייה אז גם לא בעייתי. עד כמה שידוע לי, לא חוקי אבל לעשות לבד שלא מהיבואן, אני טועה? בכל אופן, כמו שציינתי זו תוספת נחמדה, זה הכל, לא יותר! אם אין, אז אין.

כנ"ל לגבי מחשב דרך, אבל כמו שאמרת היום מגיע בהרבה רכבים חדשים אוטומטית.

לגבי דיבורית, לא ידעתי. אם כך אני לא אכניס אותה כקריטריון בבחירת רכב, פותח כמה אופציות.

לגבי הסוניק סדאן, לפי הביקורות ברשת הוא לא בדיוק אחד המוצלחים שיש. באמת היית ממליץ עליו בתקציב כזה?

ראית שלפעמים נמכר אגב במחיר של 79,999 שקלים, היום עומד על 10K יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי העסקאות המשתלמות ביותר היום ב-0 קילומטר סביב התקציב שלך הם יונדאי i20 או מאזדה 2. ה-i20 מגיעה עם מחשב דרך, בקרת שיוט, 4 חלונות חשמל, שליטה מההגה על מערכת השמע.

אם אתה רוצה "משפחתית אמיתית" ולא סופר מיני אז השברולט סוניק (אם היא עדיין במבצע ב-80 אלף ש"ח) נשמעת לי כמו אופציה מעניינת ביותר, למרות הביקורת הדי פרווה ברשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקטגוריית ה יד2 0ק"מ יש גם את השברולט קרוז. לדעתי אחלה מחירים.

5 דלתות, 1.6, ~82 אלף, והיו גם גרסאות סדאן, סטיישן, 1.4 טורבו, כולן במחירים טובים. הייתי מעדיף קרוז 5 דלתות על סוניק סדאן כשההפרש הוא אלפים בודדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה טוען שנהיגה על רכב ידני זה סיוט עבורך ומונע ממך לפעמים אפילו לסוע ק״מ בודדים ברכב (לא ברור לי מה כלכך סיוט אבל לא נכנס לזה), ומצד שני אתה בכל זאת מוכן לשקול להמשיך עם רכב ידני אם יגיע עם קרוז קונטרול?

לא מבין אותך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי העסקאות המשתלמות ביותר היום ב-0 קילומטר סביב התקציב שלך הם יונדאי i20 או מאזדה 2. ה-i20 מגיעה עם מחשב דרך, בקרת שיוט, 4 חלונות חשמל, שליטה מההגה על מערכת השמע.

אם אתה רוצה "משפחתית אמיתית" ולא סופר מיני אז השברולט סוניק (אם היא עדיין במבצע ב-80 אלף ש"ח) נשמעת לי כמו אופציה מעניינת ביותר, למרות הביקורת הדי פרווה ברשת.

בקטגוריית ה יד2 0ק"מ יש גם את השברולט קרוז. לדעתי אחלה מחירים.

5 דלתות, 1.6, ~82 אלף, והיו גם גרסאות סדאן, סטיישן, 1.4 טורבו, כולן במחירים טובים. הייתי מעדיף קרוז 5 דלתות על סוניק סדאן כשההפרש הוא אלפים בודדים.

אחרי מחשבה נוספת אני חושב שאוותר על משפחתית בגדלים האלה, כנראה מיותר לטווח השנים הקרובות שהרכב יהיה אצלי. אסתפק בסופר מיני.

היונדאי אופציה חזקה.

אבל מה דעתכם על מיצובישי ספייס סטאר אוטומט? חדשה מהחברה עולה 81K בערך כולל אגרה. מבחינת אבזור, עידכנו בה את המפרט הבנתי בחודשים האחרונים, וכרגע יש בה מבחינת אבזור את כל התוספים שציינתי, גם הקריטי וגם הפחות קריטי. אני, אעשה השבוע מקווה נסיעת מבחן, ואקרא תכף יותר על האוטו. לבנתיים מאוד קורץ לי מנתונים יבשים.

אם מישהו יודע מה צריכת הדלק בפועל פחות או יותר, אשמח לשמוע.

אז אתה טוען שנהיגה על רכב ידני זה סיוט עבורך ומונע ממך לפעמים אפילו לסוע ק״מ בודדים ברכב (לא ברור לי מה כלכך סיוט אבל לא נכנס לזה), ומצד שני אתה בכל זאת מוכן לשקול להמשיך עם רכב ידני אם יגיע עם קרוז קונטרול?

לא מבין אותך...

תראה, רשמתי את זה אחרי שיומיים לא נסעתי ברכב. כרגע אני בעבודה, וכמובן שהגעתי לכאן ברכב, והספקתי נסיעה לקלל כבר פעמיים על הגיר הזה [emoji14]. בכל אופן, הסיכוי שאקנה ידני הוא נמוך מאוד, אבל לא יזיק לשמוע הצעות שיש בחוץ... זאת כל הפואנטה, לא התכוונתי לסתור את עצמי :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזה הגיר הידני הספציפי ברכב הזה שלא נעים? (יש הבדלים עצומים בין רכבים שונים מהבחינה הזו) או שאתה פשוט שונא לנהוג בידני ורוצה כורסא על גלגלים? [emoji6]

עריכה אחרונה על ידי robertf
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רכב ראשון ידני שאני נוהג בו. מה שהכי מפריע לי בגיר הידני הוא התחלת נסיעה בהילוך ראשון כשיוצאים מרמזור וכו', זה כל הסיוט! נמאס לי שהרכב נכבה או שאני חייב לצאת ממש לאט כדי שלא יכבה לי בטעות, בזמן שכולם מאחורי צופרים. שלא לדבר על הפעמים שבעליה קטנה אני שוכח להחזיר לראשון ומשאיר על מספר גבוה יותר או פשוט לא שומר על מהירות מתאימה כשאני מתקרב בעליה לשלט עצור/זכות קדימה וכו' ואז הרכב נכבה בצורה ממש אלימה (קרה לי פעמים ספורות, אבל מספיק כדי לקלל בלי סוף). שני נהגים מכרים שלי שיודעים לנהוג מעולה אמרו לי שהגיר הראשון ברכב הזהמרגיש גם להם בעייתי, מצד שני האוטו לא נכבה להם כשנסעו בו ונראה לי שסה"כ ניסו לנחם אותי, אז אני לא יכול להאשים את הרכב כנראה שאני פשוט לא בנוי לנהוג על ידני... ומבחינת אימון אגב והתרגלות, אם 7-8 חודשים לא הספיקו, כולל נסיונות אימון על יציאה מראשון במרגשי חנייה,, כנראה שזה אבוד.

ובלי קשר, הרכב הקודם שנהגתי בו היה באמת כורסא די מפוארת על גלגלים, שברולט קפריס 1990, אוטומט, קרוז קונטרול וכו'... תגיע למהירות גבוה מספיק ומשם פשוט תהנה מהנוף בלי דאגות. לא מחפש אותו כוח מנוע, בטח שלא אותו גודל, אבל נוחות קרובה מבחינתי לפחות באוטומט וקרוז קונטרול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הספייס סטאר יכול לומר לך בוודאות שהרכב מרווח וחסכוני בדלק, המערכת מוזיקה לא רעה ולי יש את הדגם הישן והלא מאובזר, המזגן עושה את העבודה די טוב, מה גם שהחלונות הכהים מאחורה מסייעים במהלך היום לקרור הכללי של האוטו.

לגבי תא המטען הוא טיפה קטן אבל כול כנראה להספיק לך לעגלת תינוק.

החסרונות הם שהרכב די איטי מיציאה מהמקום, רעש מנוע ורעשי רוח חזקים, הגיר שהיתרון העצום שלו זה חסכון אבל חסרון זה ההאצה שלו. פרט לכך לא קיים לדעתי עוד חסרונות לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התחלתי מאתמול בערב לקרוא עליה יותר, קראתי ביקורות וסקירה די טובה של חבר הפורום yulianx.

סה"כ נראה שהיא עונה על כל הצרכים שציינתי.

מבחינת החסרונות שציינת, אז רובם לא מזיזים לי. אני נהג רגוע, יוצא לאט מרמזורים (סה"כ מצפה שהרכב לא יכבה כמו שקורה לי היום הרבה עם הידני), נוסע בזהירות בעיר, בבינעירוני לרוב על 100 קמ"ש ואם ממש מהר אז 120 קמ"ש עם הרגשת אשמה על הדלק...

אולי הרעש יפריע, אבל מצד שני רוב הזמן אני נוהג עם מוסיקה, וגם כשלא אז צריך להתפשר איפשהו.

עוד מעט אתקשר לקבוע נסיעת מבחן. אתה יכול לתת חוות דעת על נוחות המושבים? חשוב לי יותר הנוחות בכיסא הנהג, אבל מבחינת רחמים על שאר הנוסעים שאולי יהיו, איך הם מסתדרים אצלך ברכב? למרות שהנסיעות שלי גם כך לא ארוכות, אבל עדיין...

דרך אגב, אני בודק במקביל גם את המיקרה.

מה דעתכם עליה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר, זה נשמע שאתה צריך עוד קצת ניסיון עם הידני.

אם אתה לא מתפנק סתם, תתרגל ולתמד על את התיבה הידנית, והכל יעלם כלא היה.

זה עניין של הרגל נטו!

בכל אופן, בהצלחה בכל דרך שתבחר.

לדעתי האישית, קח לך גולף יד שניה, משנתון מתקדם, יתאים לך בגודל ותקבל מוצר איכותי ומהנה.

אאל"ט,ברמת הגימור trendline הנפוצה והבסיסית יש קרוז קונטרול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע מבחינת נוחות המושבים הם בסדר גמור, אנשים לדעתי מגזימים בקטילה שלהם, לנסיעות ארוכות כן מרגישים טיפה תפוסים אבל זה קורה כמעט בכל רכב. ולגבי מהירות האוטו מאיץ בכיף ל120, 110.

אני יתן לך דוגמא נסעתי בערב חג שני חזרה ממודיעין עם עוד שני אנשים בספייס סטאר, הפעלתי מזגן על עוצמה אחת, לא ירדתי מ-100 על הכביש ושהגעתי לאזורר אלוף שדה האוטו רשם צריכת דלק של 21.5 ק"מ לליטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר, זה נשמע שאתה צריך עוד קצת ניסיון עם הידני.

אם אתה לא מתפנק סתם, תתרגל ולתמד על את התיבה הידנית, והכל יעלם כלא היה.

זה עניין של הרגל נטו!

בכל אופן, בהצלחה בכל דרך שתבחר.

לדעתי האישית, קח לך גולף יד שניה, משנתון מתקדם, יתאים לך בגודל ותקבל מוצר איכותי ומהנה.

אאל"ט,ברמת הגימור trendline הנפוצה והבסיסית יש קרוז קונטרול.

אחרי שעברתי כמעט 12K ק"מ עם הרכב מאז שקיבלתי אותו במרץ השנה, מה נשאר לי לתרגל עליו? המצב הנוכחי כבר לא ישתנה.

ובלי קשר, אני שונא הילוכים, לא חשבתי שאהיה כזה אבל תביא לי גם מכונית פאר עם הילוכים, פשוט לא יהיה לי כיף, גם אם האוטו לא יכבה לי מדי פעם! אז זה משולב קצת עם פינוק אני משער, מותר לי :grin:.

תודה על ההצעה, מעדיף להימנע מיד2. אצלי מרפי דופק חזק תמיד, מה שיכול להשתבש באוטו משומש כנראה ישתבש. מעדיף חדש מהניילון כדי להיות בראש שקט.

שמע מבחינת נוחות המושבים הם בסדר גמור, אנשים לדעתי מגזימים בקטילה שלהם, לנסיעות ארוכות כן מרגישים טיפה תפוסים אבל זה קורה כמעט בכל רכב. ולגבי מהירות האוטו מאיץ בכיף ל120, 110.

אני יתן לך דוגמא נסעתי בערב חג שני חזרה ממודיעין עם עוד שני אנשים בספייס סטאר, הפעלתי מזגן על עוצמה אחת, לא ירדתי מ-100 על הכביש ושהגעתי לאזורר אלוף שדה האוטו רשם צריכת דלק של 21.5 ק"מ לליטר.

קבעתי נסיעת מבחן ליום חמישי הקרוב, מקווה להתרשם לטובה.

בנוסף לאבזור הרב שיש באוטו, הם מחלקים גם מסך מוליטמדיה ומצלמת רוורס עד 2015, אז גם טוב.

חבל לי רק שאני לא מוצא את האוטו דרך יד1 0 ק"מ, היה יכול לעשות בשבילי הבדל ענק הנחה של 10K!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...