Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שבוסטר עולה מאות (750+) או אלפי שקלים:

יש מוצר בקיבולת של 12000MAH, אמור לעלות 140$ בערך.

ראיתי שיש דגם לבן שהוא אמור להיות גדול יותר 15000MAH אבל זה לא מופיע באתר הרשמי שלהם לכן זהו כנראה חיקוי סיני.

http://www.thepowerall.com/product.html

http://www.ebay.com/itm/121449615352

הרשמי:

https://www.youtube.com/watch?v=KPsly9id7pk

הלבן:

[video=youtube;zNXZ3-ctSC0]

למישהו יש ניסיון איתם?

ואם כן, יש הגיון בלבדוק את אלו הלבנים באיביי?

זול משמעותית - חצי מחיר מה-Powerall, זיוף טוב?

http://www.ebay.com/itm/231343634818

http://www.ebay.com/itm/161449866894

יש הרבה מוצרים בסגנון battery pack, Jump Starter ודברים דומים, זה מעניין אותי מאוד.

יש למישהו המלצה על מוצר דומה שיכול לעזור בהתנעה עם מצבר ריק ובמחירים הגיוניים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי ש auto365 מפרסמים את המוצר הזה בגרופון אבל החיקוי:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305906498-3/46541192?p=16&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_286&a=2022&utm_source=channel_goods&utm_medium=email&sid=66aa365c-429c-45e6-a8e6-ec826f1af741&division=national-deal&uh=09ad2b6a-d2fa-4cb2-810f-259384d03713&date=20141310&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305906498-3-46541192

בין היתר בחנתי את התמונות: מוצגת התמונה המקורית של powerall בחזית, אבל למטה רואים דגם שחור אחר ואת הדגם הלבן.

מבחינת המחיר זה משתלם (רק אם זה עומד בדיוק בביצועים של המקורי), השאלה אם זה חיקוי שעומד בביצועים של המקור עם כוח עבודה זול במזרח, או שהאיכות של החומר והסוללות בפנים היא הזולה?

כי הזול עולה כ60-70$ ~ עד 250 ש"ח

פורסם (נערך)

סירטונים זה כמובן מאוד יפה. אבל לא ברור לי כיצד מוצר כזה יכול לספק מספיק אמפר כדי להניע עם סטרטר. גם, להבדיל מבוסטר הכבלים דקים מאוד.

יש לי מטען בבית של HELLA. הוא טוען מצבר בזרם של 9A וטעינת מצבר רגיל לוקחת כל הלילה. קשה לי להאמין שקופסא הזאת יכולה להטעין מצבר למצב שהוא יכול לתת סטרטר.

עריכה:

במחשבה שניה, 15000MAH זה 1.5AH - בשביל מצבר של רכב - זה כלום. זה מעולה לטעינה של טלפונים סלולאריים ואולי אפילו מספיק להפעלת מצלמת וידיאו במשך שעה, אבל לרכב?

וגם באיזה מתח זה 1.5AH, זה לא ניראה כמו 12V. זה כניראה קיבולת של סוללות במתח עבודה שלהן, משאר שזה בסביבות 5V.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

כתוב שהוא מספק 200 אמפר ובשיא (הנעה) 400 אמפר, ככה שזה אמור להספיק. אבל באמת לא הבנתי איך כבלים דקים כאלה מעבירים 400 אמפר.

והרעיון הוא לא להטעין את המצבר ברכב, אלא רק לתת לסטרטר שצורך את כל החשמל בהנעה וזהו, אחרי זה האלטרנטור כבר מספק. אחרי ההנעה מנתקים את המכשיר הזה.

החישוב שלך לא מדוייק, 15000MAH זה 15AH ולא 1.5

והמתח הוא 12 וולט שהמכשיר טעון לגמרי.

המתח מחזיק בין 3 חודשים לחצי שנה (במוצר המקורי).

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

צודק לגבי החישוב. :oops:

אני עדיין קצת סקפטי לגבי הכבלים, בהשוואה לכבלים אמיתיים של JUMP START. כזה עובי כבלים יש לי במטען מצברים.

לא הייתי רוצה להסתמך על דבר כזה, אני מעדיף להטעין את המצב בבית או להניע ממצבר אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אני חושב שלא כל כך הבנת את הרעיון..

אתה תקוע באמצע הדרך בלי כבלים ובלי רכבים.

איך תניע?! הבנת?

המכשיר הזה הוא רק להנעה של הרכב וזהו. ללא טעינת מצבר רכב!

על הדרך אפשר להטעין מכשירים קטנים כמו טלפונים וכאלה.

עכשיו כשאני חושב על זה שוב, דווקא זה נשמע הגיוני.

הרי הכבלים לא צריכים להיות סופר עבים, ההתנעה היא רק 2-3 שניות, אז הכבל מתחמם אבל אתה מנתק את זה די זריז.

זה לא מיועד להישאר מחובר על המצבר ולהעביר כמויות גדולות.

רק הג'ולט הראשוני וזהו.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

אם אני לא טועה גם יש עניין של מוליכות או משהו כזה (אני לא מהנדס אז אני לא סגור על זה).

למשל זהב מוליך טוב יותר מנחושת ויכול להחזיק יותר, אז אפשר לעשות כבל דק יותר.

זה לא שאני אומר שבמכשיר הזה הם עשויים מזהב, אבל פעם הסבירו לי משהו על כבלים לרכב, שאם היו עושים אותם מחומרים אחרים, טובים יותר, ולא מנחושת, היו יכולים לייצר אותם דקים יותר.

יש לנו פה מישהו בעל הכשרה שיכול להגיד לי אם זה נכון או לא?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נחושת היא כיום החומר המוביל ליצור מוליכים רגילים נקרא לזה ככה.

למה? כי הוא נותן את יחס מוליכות-תמורה לכסף המשתלם ביותר.

יש חומרים שמוליכים טוב יותר(כסף מוליכה מעולה למשל), אבל יקרה מאוד.

לגבי הזרם, ככל הנראה מדובר בסוללות ליטיום, סוללה כזו נותנת בBURST לפעמים גם מאתיים אמפר ואף יותר.

פורסם (נערך)
אני חושב שלא כל כך הבנת את הרעיון..

אתה תקוע באמצע הדרך בלי כבלים ובלי רכבים.

איך תניע?! הבנת?

אם נמשיך את הרעיון. אני תקוע באמצע הדרך, מנסה להניע עם הקופסא ו... כלום. לא מניע. מנסה שוב, אופס נגמרה הסוללה.

לא חושב שבשביל הכבלים האלו משהו ישתמש בחומרים בעלי מוליכות טובה יותר מנחושת כי זה עולה הרבה כסף.

בכלל לא בטוח שקופסא כזאת יכולה להניע רכב גדול, לגבי דיזל אני בכלל בספק. אם זה היה כל כך טוב וזול, כל היצרנים היו עוברים לסוללות כאלה במקום מצבר כבד. להבדיל מסוללה הזאת, ראית גודל סוללת ליטיום לרכב היברידי?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

עובי כבל שתפקידו רק לתת התנה קצרה, יכול להיות דק יחסית, כל עוד הוא קצר.

אני דיי בטוח שמוליך נחושת שלו יותר עבה מכבלים 600A שנמכרים באוטודיפו.

להתנעה מספיק עובי של 6G

על מנת להשוות בין שני מוצרים, צריך לקנות את שנהם ולבדוק את הכושר התנעה על אותו רכב.

פורסם

אני דיי בטוח שמוליך נחושת שלו יותר עבה מכבלים 600A שנמכרים באוטודיפו.

אני בדקתי את עובי המוליך של כבלי התנעה שנמכרים באוטו דיפו. עובי המוליך מנחושת בערך סנטימטר ובנוסף לזה יש לו שכבת בידוד. דבר רציני לחלוטין - כבל כזה באמת יכול להניע רכב.

פורסם

זהב אכן מוליך טוב יותר מנחושת, אבל היתרון הגדול שלו זה שהוא שהוא מתכת אצילית ולא מתחמצן, ולכן משתמשים בו בעיקר בקונטטורים, לא במוליכים עצמם.

גם אם הסוללה הזאת מסוגלת לדחוף מספיק זרם ע"מ להתניע מכונית (ואני בספק רציני אם כן), אין סיכוי שהכבלים הדקיקים הללו יוכלו להוליך אותו,הכבלים אכן יתחממו אבל בכל מקרה איבוד הזרם יהיה קטסטרופלי ולא יגיע מספיק זרם לצד השני של הכבל.

ובמוצר שפונה לנישה הזולה יותר בשוק, שכח מחוטים מזהב.

• תוכן חדש...