Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שב80 שקל - כ20 דולר, ימכרו 20000MAH.

כנראה שיש לך שם הרבה פחות.

אתה יכול לבדוק את זה, תכין איזשהו מכשיר שאתה יודע מה הצריכה שלו, ותבדוק כמה פעמים אתה יכול להטעין אותו או להפעיל אותו ישירות על הסוללה הזאת.

לדוגמא: למשל יש לך מכשיר סלולרי עם סוללה בקיבולת של 1500MAH, הסוללת גיבוי הזאת צריכה להטעין את הסלולרי (כשהוא כבוי) 13 פעמים ועוד קצת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלוםהמצבר ברכב שלי התרוקן אחרי כמה ימים ללא שימוש (בעיה המוכרת לי) ועכשיו הרכב לא מניע. מסתבר שיש לנו בבית מטען חירום שהוטען לפני כמה ימים מהסוג המופיע בלינק הבא:http://he.aliexpress.com/item/Super-30000mAh-mini-Car-Jump-Starter-Funcation-Mobile-Power-Bank-gasoline-Auto-EPS-Emergency-Start-Light/32271893861.html?isOrigTitle=true&isOrig=true#extendהשאלה שלי היא האם יש לי מה להפסיד מלנסות להשתמש בו לצורך הנעה ראשונית של הרכב? האם השימוש בו עלול לעשות נזק וכדאי לי לוותר ולקרוא לשגריר בלי לנסות?תודה מראש

• תוכן חדש...