Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומלץ להטעין כל סוללה ללא השגחה. כשסוללות מתפוצצות זה או בנזק פיזי שגרמו להן או בעת הטעינה או מאקלים קיצוני.

אני לא הייתי משאיר אף מטען מחובר לחשמל ובטח שלא ברכב.

מה גם שלא מומלץ להשאיר אותה מחוברת תמיד למטען.

משאירים ברכב, עושים תזכורת פעם בחודשיים לגבי טעינה. מעלים את המכשיר הקטן הזה הביתה ובבוקר מחזירים. לא סיפור בכלל.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת החום בתוך הרכב בחודשי הקיץ, הסוללה לא תאבד מהכושר שלה?

או שזה די זניח ומה שמשמעותי יותר זה כמות הפריקות-טעינות שמבצעים איתה?

פורסם

האמת נראה מעולה בשביל טיולים ולהטעין מחשב וטלפונים, אני לא מבין בחשמל, אבל מעניין כמה הטענות זה יכול לתת למחשב נייד סטנדרטי

אוטו-מאניה :-)

פורסם

זה מעולה לטיולים, ככה שגם כשהסוללה הזאת נגמרת אתה מטעין אותה מהמצת ברכב.

לגבי מחשב נייד, לרובם יש סוללה 6 תאים בעלת קיבולת של בערך 5000MAH. ז"א שאם הנתונים של המטען חירום הזה נכונים תחלק את המספר שלו עם הקיבולת של הסוללה של המחשב הנייד.

לדוגמא: הסוללה שמוצהרת 12000MAH, תספיק בערך ל-2 טעינות מלאות ועוד כמעט חצי טעינה.

פורסם

קניתי כזה. מוצר המדבקה "אמריקן איגל" (בטח חברים של קרולינה למקה "ברלין" ראש העין).

אצל גלאור. 349+מעמ.

נראה אם זה שווה משהו. נראה דווקא לא רע בכלל ומגיע באריזה יפה.

פורסם

ראיתי את זה, יש עוד המון סוגים. אחלה תמונות.

אשמח אם תוכל לעשות איזה ביקורת קטנה.

למשל בדיקה אם אפשר לפתוח את המכשיר ולגלות איזה סוללות יש שם? כמה תאים? מה כתוב עליהם?

מעניין למה כתוב בהוראות שצריך לנתק את המינוס מהמצבר כשמתחברים אליו (לכבל המינוס) ורק לאחר השימוש להחזיר אותו.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עם הזרמים האלה?

תראו דוגמא:

http://www.maof-rc.co.il/182400/LIPO-22-2V-3300-mAh-40c

זו סוללה קטנה שנותנת 22 וולט ויש לה קיבולת של 3.3 אמפר לשעה,רואים את הכיתוב 40C ? זה אומר שהזרם המתמשך שהיא יכולה לספק זה פי 40 מהקיבולת,

זתומרת הסוללה המסכנה הזו יכולה לספק 132 אמפר עד שהיא מתרוקנת.

עכשיו יש עוד נתון Burst Discharge זה כמה זרם היא יכולה לספק במכה אחת קטנה,הנתון הוא 80C זתומרת היא יכולה לתת מכה של פי 80 מהקיבולת שזה כבר 264 אמפר.

אז תחשבו על הסוללה בסרטון שיש לה קיבולת של 15 אמפר לשעה,מספיק שאפשר למשוך ממנה פי 20-30 מהקיבולת זה מספיק.

כמובן שזה לא בה להיות תחליף למצבר אמיתי שיש לו המון נפח ושהוא עמיד בחום וזעזועים והתעללויות,זו סהכ' סוללה קטנה להתניע ולנתק.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

הושארו אורות בלילה > רכב לא מניע > ניתוק מינוס > חיבור הצעצוע לנעל כבל + ולכבל מנותק מינוס. רכב מניע.

מנתק מיד. אבל כשאני מחבר את הכבל מינוס חזרה למצבר רכב נכבה. (?)

ניסיתי על איזה קליאו B

אגב, ע"מ שזה יהיה משהו שנמצא ברכב למקרה חרום, צריך להצטייד במפתח מתאים לנתק מינוס.

פורסם

מנסיון .מצבר 12V 7A קטן שקונים בכל חנות אלקטרוניקה בעלות של 100 ש"ח

יש לי תמיד באוטו טעון , בהתחלה הוא היה בתוך איזה קופסת פלסטיק יפה עם שקעי מצית וטעינה , לדים שמראים טעינה ומקום לחבר כבלים, הקופסא נשברה ובפנים היה המצבר הזה, אבל זה מניע אוטו שבמצבר שלו עדיין יש מעט כוח , לא מצבר פרוק לחלוטין,

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
הושארו אורות בלילה > רכב לא מניע > ניתוק מינוס > חיבור הצעצוע לנעל כבל + ולכבל מנותק מינוס. רכב מניע.

מנתק מיד. אבל כשאני מחבר את הכבל מינוס חזרה למצבר רכב נכבה. (?)

ניסיתי על איזה קליאו B

אגב, ע"מ שזה יהיה משהו שנמצא ברכב למקרה חרום, צריך להצטייד במפתח מתאים לנתק מינוס.

ניסית ללא פירוק כבל הקוטב השלילי?

עדיין לא הבנתי למה לנתק אותו. אם כבר אז השארת המצבר מחובר לרכב דווקא תעזור בהנעה.

מעט מהכוח שעוד נשאר לו ועוד מהכוח של המכשיר הנייד הזה.

פורסם

יש לי 1 כזה. המכשיר נועד להתנעת רכב שהמצבר חלש או אם שכחת אורות דלוקים וכו...

חייבים לנתק את המינוס(שזה החיסרון הגדול) לא כל 1 יודע או יכול או יש לו כלים על מנת להניע את הרכב.

יש לציין שקיבלתי בחינם מהיבואן על מנת שאכתוב חוות דעת

• תוכן חדש...