Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בשנת 2013 רכשתי רכב משנת ייצור 11.כאשר שאלתי את המוכר האם האוטו עבר תאונות, הוא מסר לי שכן אולם לא נרשמה ירידת ערך לרכב. בטרם הקניה הלכתי לכון בדיקה מורשה וידוע והוא אישר שאכן היתה תאונה לרכב אלם מדובר בתאונה קטנה אשר תוקנה בצורה טובה ושאין ירידת ערך לדעתם.

לפני כמה ימים חידשתי את ביטוח הרכב בחברת ביטוח חדשה ושם גילו לי שבעבר הרכב הנ"ל היה מבוטח דרכם והתאונה שהייתה תוקנה במוסך הסדר שלהם וששמאי קבע ירידת ערך של 6% (קיים דו"ח שמאי אצלם).

שאלתי היא, האם אני יכול לתבוע את המוכר על אי גילוי פרט מהותי זה?

האם בכך שמכון בדיקה מורשה (שנבחר על ידי) טען שהנזק הוא לא מהותי ואין סיבה לירידת ערך שולל את זכותי לתבוע את בעל הרכב הקודם?

פורסם

מכון בדיקה לא קובע אם היתה ירידת ערך או לא. הוא רק קובע אם היתה תאונה לרכב. במישה והייתה תאונה הקונה צריך לדרוש דו"ח שמאי או מסמך אחר מהמוכר. האם רכשת רכב מאדם שרכש את הרכב מהיבואן?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פות"ש אומר שבמכון אמרו לו שהייתה תאונה ותוקנה בצורה טובה.

בבואו לבטח את הרכב חברת הביטוח אמרה שהייתה ירידת ערך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבנתי, לכן אני אומר שוב, תפקידו של מכון הבדיקה לציין כי היתה או לא היתה תאונה ברכב. נושא ירידת הערך לא קשור אליו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• ספונסר פורום
פורסם

ישנו חוק גילוי נאות מ -2008 אם אכן קיבל י.ע חייב היה לידע אותך .

השאלה אם אתה יכול היום להוכיח שלא אמר לך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...