Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי פונטו איבו mystyle 2011 עם 60 אלף קילומטרז' ב53 אלף שקל?

mat321
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה המצב הרכב, מה המחירון לפי לוי יצחק (לפני ואחרי שקלול), מה התקציב והכי חשוב מה הדרישות שלך מהרכב?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב שלי הוא 50-55 אלף ש"ח אני סטודנט חשבתי על פיקנטו בהתחלה אבל התקשיתי למצוא אותה במחיר הזה והפיאט גם יותר מאובזרת ויפה לדעתי

דרישות לרכב אמין שנראה טוב מאובזר וחסכוני בדלק ואוטומט

הפיאט מגיעה עם גיר רובוטי שזה קצת מרתיע אותי האם הוא אמין? יש מחלות ידועות? הבנתי שיש החלפת מצמד/גיר לאחר תקופה אמת או שקר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנסועה של הנ"ל, בהחלט לא נמוכה, אך ביחס לשנתון (3 שנים) איננה גבוהה באופן בילתי סביר, אולי אף ממוצעת. אין לי נסיון עם הפיאט, ולכן אמליץ לך על רנו קליאו III, עימה יש לי נסיון רב (יש אחת במשפחה), ולטעמי נותנת תמורה גבוהה ביחס למחירה בשוק יד 2. בתקציבך תוכל לנסות לרכוש כזאת משנתון מתקדם יחסית (2012) ועם נסועה נמוכה, בדגם האטומט 1600 (אומנם בדוחק, אבל ניתן).

מעבר לכך, ככלל, אם חשוב החיסכון, וכמובן אם הדבר אפשרי (ולא נובע אך מטעמי נוחות) הייתי פוזל לכיוון דגם ה-1.2 הידני, אשר ישאיר לך אף עודף מתקציבך ותחזוקתו זולה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב קונים כדי לנסוע. 20 אלף בשנה נשמע סביר מאוד. תבדוק שנעשו טיפולים לפי הספר והרכב לא היה מעורב בתאונה.

דרך אגב, פונטו איבו יותר טובה מפיקנטו בכל פרמטר אפשרי. איבו הרבה יותר נוחה, מאובזרת, יפה ובטיחותית. חפש איבו מהדורה 150 שנים לאיחוד איטליה שנמכרה בשנת 2011. הרכב מגיע עם גג שמש כפול ומאובזר מא' עד ת'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו לך, לא מדובר בנסועה גבוהה באופן בילתי סביר. יחד עם זאת, אני סבור שבתקציבך ניתן למצוא סופר מיני עם נתונים טובים יותר.

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שהרכב מרשים, יש אותו למכר שלי, מאובזר בכל טוב ( גג פנורמי כפול, מערכת וכו' ) וכמובן שנותן תמורה טובה לכסף.

הרכב אם אני לא טועה נקנה ב 90 אלף בשנת 2011, קח שפחות או יותר המחיר הוא ריאלי, מצד שני יש לך גם איביזה\פולו\פאביה בעניין .

אתה יכול למצוא איביזה בפחות או יותר באותו מחיר אבל ידנית ברוב המקרים.

בכל מקרה הפונטו מרשימה, הייתי הולך עלייה אם הייתי מוצא במצב מצוין או איביזה.

אוטו-מאניה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

benj איזה סופר מיני אחי?

בשליפה מהמותן: רנו קליאו (2011, אולי 2012), אולי אקו מיקרה 2011 או ספייססטאר 2013 (בדוחק, אבל אולי ליסינג) משנתון 2010-2011 סוויפט (המאוד מוצלחת), i20, פייסטה וכיו״ב. ברוב אלו, פנייה לליסינג תוזיל (אבל אפשר גם בפרטי) וידני, אם אתה פתוח (בדגמים שיש) יהיה חסכוני וזול יותר.

לי כאמור, יש ניסיון עם קליאו 3 ידנית 2012. בתקציבך משאירה עודף וגם האוטומטית (שיש לה מנוע 1600 ו 110 כ״ס) תיכנס לדעתי.

בן

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...