Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן הונדה סיויק 2001

DFI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.!

ברושתי הונדה סיויק 2001.

יש לי בעיה במזגן שאני מסובב כפתור כדי להפעיל אותו הוא מוציא כלום

ולא עושה רעש אפילו.

אשמח לעזרה פה ממשהו שיודע מהי הבעיה.

תודה מראש וגמר חתימה טובה.!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר בסיסי , בדקת את פיוז ההפעלה? האם יש חיווי של המזגן דולק?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מהירות 4 עובדת?

כנראה תקלה בנגד מאוורר (אם אני זוכר נכון נמצא מאחורי תא הכפפות).

אין קשר למזגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר בסיסי , בדקת את פיוז ההפעלה? האם יש חיווי של המזגן דולק?

איפה הפיוז הזה נמצא?

ולא משנה איך אני מסובב את העיגול של המזגן הוא בכלל לא פועל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו פיוז, ממסר, או הבורר עצמו... אולי תמצא משהו במאמר הזה.

לא האוורור פנים ולא המדחס עובדים? נראה לי שאם הבעיה הייתה באחד מהרכיבים האלה אז השני היה ממשיך לפעול. אבל קח את זה בעירבון מוגבל, אלקטרוניקה זה תחום שאני מבין בו, אבל לא חשמלאות רכב :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו פיוז, ממסר, או הבורר עצמו... אולי תמצא משהו במאמר הזה.

לא האוורור פנים ולא המדחס עובדים? נראה לי שאם הבעיה הייתה באחד מהרכיבים האלה אז השני היה ממשיך לפעול. אבל קח את זה בעירבון מוגבל, אלקטרוניקה זה תחום שאני מבין בו, אבל לא חשמלאות רכב :oops:

שום דבר לא פועל שאני מסובב תכפתור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיקומי הפיוזים רשומים בספר הרכב, וגם צריכים להיות רשומים מתחת למכסה של קופסת הפיוזים. יש סיכוי טוב שאם הפיוז שרוף אתה תוכל לראות את זה בעין, והונדה גם דאגו לשים פיוזים חליפיים בקופסא. תנסה לראות מה קורה שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה קרה לפני שנתיים בערך (סיוויק 2003 ES 1.6)- במוסך המרכזי רצו 900 ש"ח על התיקון, בסוף קראתי פה בפורום והגעתי לבורר מהירות של המאוורר (נמצא מאחורי תא הכפפות) והחלפתי אותו באחד שקניתי בפירוק ב150 ש"ח והבעיה נפתרה.

בסוף גם פתחתי את הישן המקולקל, הלחמתי לו פיוז חדש בעלות של 1 ש"ח :lol: והוא חזר לעבוד.

מאיזה איזור אתה בארץ? אשמח לעזור לך אם תרצה..

שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה קרה לפני שנתיים בערך (סיוויק 2003 ES 1.6)- במוסך המרכזי רצו 900 ש"ח על התיקון, בסוף קראתי פה בפורום והגעתי לבורר מהירות של המאוורר (נמצא מאחורי תא הכפפות) והחלפתי אותו באחד שקניתי בפירוק ב150 ש"ח והבעיה נפתרה.

בסוף גם פתחתי את הישן המקולקל, הלחמתי לו פיוז חדש בעלות של 1 ש"ח :lol: והוא חזר לעבוד.

מאיזה איזור אתה בארץ? אשמח לעזור לך אם תרצה..

מראשון, ואני מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי.

עריכה אחרונה על ידי DFI
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם "בהמהירות 4 הכל עובד", אז לא בהכרח הבעיה היא בנגד המהירויות, סביר שמדוב במפוח תפוס.

ברוב הרכבים היפניים, יש גישה אל מפוח כאשר מפרקים את תא הכפפות.

נסה לפרק את המכסה שלו, או לשלוף את פילטר המזגן ולהשחיל את היד (כאשר הרכב כבויי כמובן) ולראות האם המפוח מסתובב ידנית.

אם לא מסתובב כלל.מסתובב קשה, סביר מאוד כי הבעיה היא במפוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם "בהמהירות 4 הכל עובד", אז לא בהכרח הבעיה היא בנגד המהירויות, סביר שמדוב במפוח תפוס.

ברוב הרכבים היפניים, יש גישה אל מפוח כאשר מפרקים את תא הכפפות.

נסה לפרק את המכסה שלו, או לשלוף את פילטר המזגן ולהשחיל את היד (כאשר הרכב כבויי כמובן) ולראות האם המפוח מסתובב ידנית.

אם לא מסתובב כלל.מסתובב קשה, סביר מאוד כי הבעיה היא במפוח

איך המפוח הזה נראה ?

העלאתי גם תמונה מאחורי התא כפפות אני ישמח אם תגיד לי איפסה זה בדיוק

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי DFI
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רואה את הפלסטיק הלבן? זה המכסה של פילטר המזגן, אם תפתח אותו תוכל לשלוף שני מגשי פלסטיק לבנים שבכל אחד מהם נמצא פילטר. מתחת למקום בו היו המגשים אתה תמצא את המפוח.

אבל לא נראה לי שבעיה שלך היא מפוח תפוס, הרי אמרת שגם המדחס לא עובד ואפילו נורת ה-AC לא דולקת...

הייתי חושב במקומך בכוון של פיוז שרוף או של בורר המהירויות כמו שאמר שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רואה את הפלסטיק הלבן? זה המכסה של פילטר המזגן, אם תפתח אותו תוכל לשלוף שני מגשי פלסטיק לבנים שבכל אחד מהם נמצא פילטר. מתחת למקום בו היו המגשים אתה תמצא את המפוח.

אבל לא נראה לי שבעיה שלך היא מפוח תפוס, הרי אמרת שגם המדחס לא עובד ואפילו נורת ה-AC לא דולקת...

הייתי חושב במקומך בכוון של פיוז שרוף או של בורר המהירויות כמו שאמר שלומי.

איפה אני מוצא בורר מהירות או פיוז?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...