Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מעונין להחליף את היגואר ברכב הנל .מדובר בגרד שירוקי עם המנוע הגדול 5700 כמובן שבגירסה הכי מפוארת

דלק זה לא הבעיה ומקסימום הוא ירכיב מערכת גז

איך האוטו הזה בכלליות? חלקים יש בארץ לנפח הזה?

פורסם

דגמי ה-5700 הגיעו כולם ביבוא אישי, הרכב דומה לדגמי הגרנד צרוקי הנפוצים בשוק עם מנועי 4700, הוא מאובזר יותר עם ריפודי אלקנטרה וג'נט 20 חתך נמוך. הרכב לא מתאים לשטח בגלל הג'נטים אבל בכביש הוא מאוד חזק ומהיר. מבחינת התנהגות כביש עדיין מדובר בגרנד צרוקי ולא X5-M או ML63

תבדוק גם את ה-SRT-8 עם מנוע 6100- הספק של 425 כ"ס

דרור

פורסם

תבדוק עם הסוכן ביטוח שלך.

ניתן לעדכן את הערכת השמאי טלפונית, לדעתי צריך לבוא עם הרכב לשמאי של לוי יצחק פעם בשלוש שנים.

דרור

פורסם

אין מתמחרים רכב כזה? המוכר אומר שהוא שווה X אני מוכן לשלם Y .במחירון מסתכלים על הדגם הכי מפואר 132000 שח

מה המחיר הראלי לשלם על רכב כזה במצב מושלם?

פורסם

אין דגם כזה במחירון ולכן זה עניין של מו"מ ביניכם.

הדגם היחיד שאתה יכול להתייחס אליו הוא דגם הלימיטד בנזין 4700 מאותה שנה.

דרור

פורסם

הצירוקי הוא רכב שמאוד קשה למכור בשוק המשומשות,רכב שהמחירון שלא גבוה ובפועל לא נמכר קרוב למחירון,הדגם

שאתה מכוון אליו ,אן הרבה בשוק ויובא ביבוא אישי.תמיד בהערכת לי יצחק המחיר שינקוב לערכו יהיה גבוה.בפועל נמכר בכ20-25 מתחת.

גם אלה שנקנו בארץ בעלי המנוע הקטן יותר(מתחת הרבה למחירון).

לי היה 2008 SRT8 בעל מנוע ה 6.1 ובכלל קשה למכור וחלקים אין הרבה כשצריך טיפול גדול יכול להגיע ל8 אלף בקלות(דיסקים רפידות). בפועל אני מכרתי אחרי שנה ב 60 אלף מתחת למחיר שקניתי

אותו. 8 חודשים עד שנמכר. הרכב היה חוויה אבל...

תבדוק ציר אחורי בקניה,אלו מתעקמים בפגיעות מדרכה ונוזל שמן מהביצה האחורית(אקס אחורי).

צפה ל 330 קמ למיכל של 70 ליטר והייתי עדין.

• תוכן חדש...