Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות על הלדרמן Rebar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חשקה נפשי בלדרמן לקראת הגיוס, וממש קורץ לי הלדרמן Rebar אבל אני לא מוצא ביקורות נורמאליות עליו,

הביקורות\התגובות בפורומים היחידים שאני מוצא זה דברים כמו "הרגע קיבלתי אותו,מרגיש ונראה נהדר" ולא ביקורות\תגובות על זה שהוא אמין לאורך השנים\עמיד\לא נשבר וכו' וכו'.

בעקרון אני אלך או על הRebar או על הWave, השוני בינהם הוא:

-אין לריבר נגישות ללהבים מבלי לפתוח את האולר,אבל מצד שני יש לו נעילה לכל הכלים.

-אין לריבר מספריים (אם כבר מספריים,עד כמה מספריים שימושיות באולר?) אבל יש לו Awl (בעברית מרצע).

-הריבר קל יותר ב50 גרם,שזה משמעותי כי זה 20 אחוז מהמשקל של הWave,ומבחינת המחשבה שלי:אני יותר אסחוב את האולר מאשר אשתמש בו לכן המשקל דיי חשוב.

-לריבר יש קאטר עם להבים מתחלפים (עד כמה זה שימושי בתכלס? והלהבים האלה עמידים? זה בידיוק כמו הלהבים נשלפים של הדגמים האחרים).

לגבי המחירים,הריבר עולה 290 בשזר והוויב עולה 350 בשזר,לא הבדל קריטי כלכך.

מה אתם אומרים? :oops:

זה הדף מוצר אגב למי שאין כח לחפש יותר מידיי:

noun

http://www.leatherman.com/8.html#start=10

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בפורום מדריך בנושא שכתב המשתמש ברווז. הוא המרוקאי המורשה (מומחה סכינים) בפורום הזה.

בינתיים שאתה ממתין לתגובה שלו כדאי לך לחפש את זה ולקרוא את המדריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי צ'ארג' TTI ששימש אותי לאורך כל השירות בשטח. מאוד ממליץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אכן הצארג' TTI נראה פיצוץ וגם המשקל אחלה,אבל הוא עולה פי 3 בערך מהריבר ופי 2 מהוייב :oops:

פורסם

לאן אתה מתגייס?

ביליתי שנה בשטח עם WAVE והוא סיפק את הסחורה מעולה, ממש הייתי מבסוט ממנו!

כל עוד תדאג לאולר - הוא ידאג לך. צריך להקפיד לנקות אותו כשהוא מתלכלך, לייבש טוב וכמובן לשמן.

פורסם

לי יש צ'ארג' TTI ואני מאוד מרוצה ממנו, משרת אותי נאמנה כבר 8 שנים.

אם אתה הולך להשתמש הרבה בפלאייר אני ממליץ לך לשקול לקנות את המולטי-טול של SOG,

המנגנון שם יותר נוח לשימוש מאשר בלדרמן.

פורסם (נערך)
לאן אתה מתגייס?

ביליתי שנה בשטח עם WAVE והוא סיפק את הסחורה מעולה, ממש הייתי מבסוט ממנו!

כל עוד תדאג לאולר - הוא ידאג לך. צריך להקפיד לנקות אותו כשהוא מתלכלך, לייבש טוב וכמובן לשמן.

מתגייס לחיל חימוש כהנדסאי אלקטורניקה-אעשה משהו במקצוע.

השאלה אם האקסטרא גודל והמשקל של הWAVE באמת שווים את זה והוא עדיף מהREBAR.

בעקרון אני ממש מרוצה מהכלים בריבר והוא נראה לי מושלם מבחינתי,אני רק מחפש ביקורות נורמאליות עליו כמו איך הוא מזדקן או איך הקאטר שלו.

אגב קאטר מתחלף,זה לא חיסרון? זה נראה פחות עמיד להתעללות ובמידה וזה נשבר או נשחק זה בעצם על אחריות המשתמש והוא זה שקונה סכינים להחלפה במקום לשלוח לתיקון במסגרת האחריות לא?

ולharanza:

אני דיי נעול על לדרמן בגלל האיכות והאחריות.

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

פורסם (נערך)

בטעות הגבתי פעמיים,מצטער,אפשר למחוק :oops:

פורסם

הייתי עם ה super tool במשך השירות, לאחר מכן עברתי ל wave ולגרבר כלשהו לכמה חודשים. בשורה התחתונה - wave. לא יודע למה, הוא פשוט מרגיש נכון ביד ואף פעם לא חסר כלום. בשביל עוד כמה שקלים ו 20 גרם..? תעשה לעצמך טובה, לך על ה wave.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

איך הWAVE בתור חתיכת ברזל שזרוקה בכיס? זה נוח או שזה גדול וכבד מידיי? הבנתי שהריבר מרגיש מעולה זרוק בכיס.

כי זו תהיה הצורת ניוד העיקרית שלי,אני לא אוהב פאוצים וכל מיני קייסים על החגורה.

מצד אחד אני ממש רוצה את הריבר,גם בגלל הגודל והמשקל והכלים שממש אהבתי,מצד שני אני מרגיש שWAVE זו הבחירה האיכותית יותר לא יודע למה:oops:

הקאטר-של מי מהם יותר טוב? מבחינת אמינות,קושי בחתיכת דברים רציניים,גילוף חוטי חשמל וחתיכת חוטי חשמל וכו'

אני משום מה מחכה לתגובה של ברווז אני יודע שהוא ייתן לי את הפוש האחרון בהחלטה שלי.

פורסם

א. אכן, ברווז הוא האיש לנושא.

ב. אני לא בטוח, אבל כרגע, מהכורסא שאני יושב בה, נראה שלריבר אין אפשרות להחליף את הביטים. חסרון ענק.

ג. אם יש אפשרות מובנית להחלפת להב הקאטר - אתה תחליף את הלהב. מישהו צריך לממן להם את עלות הפיתוח.

ד. מבחינת קאטר, שאתה מדבר על חתיכת דברים רציניים - מה אתה מתכוון לחתוך? המקסימום שלי היה חוט נחושת בעובי 2.8 מ"מ ללא קושי מיוחד. גילופים וכאלה זה ממש בקטנה בשביל ה wave. אבל לחתוך תיל ממש? עזוב.. לא לזה נועד הלדרמן.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

אוקיי הבנתי, וסתם שאלה על האחריות:

אם אני בטעות שובר את הסכין או שלאט לאט הקאטר נשחק וכבר בקושי חותך או שאני שובר את הלהבים של הקאטר,האחריות מכסה את זה נכון? יחליפו לי את הסכין \ את כל הראש של הפלייר וקאטר?

כנל לגבי המברג הפצפון שיש בוייב(המברג שמתאים לשעונים\משקפיים וכו'),הוא נראה שברירי מאוד,במידה ואני שוחק \מעקם\שובר אותו,פשוט יקחו את החתיכה הזו (היא נשלפת) ויתנו לי חדשה?

פורסם

יאמר לזכותם של לדרמן שהם יודעים לקחת אחריות על המוצרים שלהם.

נשבר לי הלהב בוייב - שלחתי אותו לתיקון ושילמתי רק 20 שקל על המשלוח והוא חזר כמו חדש, נקי, משומן ועם להב חדש.

לגבי המברג הקטנטן, ממש לא פראייר, הרבה יותר ריאלי שתאבד אותו לפני שהוא ישבר או משהו.

פורסם

אוקיי תודה רבה על העצות,

צ'אנס אחרון-אין פה מישהו עם הריבר? מכיר\שיחק וכו'?

פורסם

לדעתי, גש לחנות, תרגיש ביד אני שני האולרים ותראה "מה מרגיש נכון יותר".

אני אהבתי את הגודל של הוייב אך לדעתי הוא לא נוח כשהוא נזרק בכיס.. מצד שני כל אולר הוא חתיכה משקולת קטנה והוא לא יהיה נוח..

• תוכן חדש...