Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות על הלדרמן Rebar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל לפי מה שya_pl ,הוא אומר שמחליפים את כל הכלי.

גם כשהייתי בריקושט מישהו שלח לדרמן וייב ל"שיפוץ כללי" או משהו כזה והחזירו לו אולר חדש עם מדבקה של "מחודש".

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
תודה רבה על התגובות,אני אלך על הריבר.

ברווז ידעתי שהתגובה שלך לא תאכזב אותי:wink:

m.l גם התגובה שלך תרמה תודה :)

רק משהו אחד לא כלכך הבנתי,מה כתבת שלא מכוסה באחריות? שהקאטר הקבוע לא חד(וייב) או שהלהבים המתחלפים של הקאטר לא חדים\נשברים (ריבר)?

(הקוו התחתון סתם כדי לעשות סדר בעיניים)

למיטב ידיעתי והבנתי, שניהם לא מכוסים באחריות. המתחלף הינו חלק מתכלה, כך שלא יהיה מכוסה באחריות כלל (היגיון בסיסי), אבל לגבי הקאטר הקבוע, אני לא יודע בוודאות. ההיגיון אומר, שהאחריות לא תכסה את זה.

אגב,אני יודע שאני אצא הכי ישראלי שיש,אבל אני שואל בכנות,אם אתם אומרים שעל כל תיקון הכי קטן נותנים במסגרת האחריות כלי חדש ,למה צריך לשמור כלכך על הכלי? (אני לא מתכוון מבחינת לשמור-לא לשבור אלה לשמור-לשמן ולנקות וכו')

המוטו שלי תמיד היה, "שמור על הכלים שלך, והם ישמרו עליך". אתה לא רוצה לנסות לחתוך משהו עם סכין קהה, כי היא עשוייה להחליק ולפצוע אותך. אתה לא רוצה חלודה על הכלי, כי כשתצטרך לשלוף משהו, הוא יישאר תקוע ואתה בברוך.

כבוד בסיסי לציוד שאתה עובד איתו.

לא נותנים כלי חדש על כל דבר, את שלי החליפו בגלל שהכנסתי דגם מאוד ישן ולא היה ניתן לתקן, אז הוחלף הדגם לחדש

משיחה שהייתה לי עם בעלת החברה, הבנתי שכיום לא מחליפים יותר חלקים באולר, אלא את כל הכלי. מדובר על מגמה שהתחילה סביב 2012.

לצערי, החליפו לי וויב דור ראשון לדור שני במקום לתקן. פריט אספנות... מאותה סיבה אני לא נותן לתיקון את הסופר טול שלי (הראשון שקניתי בתקופת הצבא). פשוט יחליפו לי אותו לסופרטול 3000, וחבל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני יודע שאני אצא הכי ישראלי שיש, אבל אני שואל בכנות:

אם אתם אומרים שעל כל תיקון הכי קטן נותנים במסגרת האחריות כלי חדש, למה צריך לשמור כלכך על הכלי?

(אני לא מתכוון מבחינת לשמור-לא לשבור אלה לשמור-לשמן ולנקות וכו')

מעבר לנרטיב הרומנטי של ברווז לגבי "כבוד לכלי", יש לכך גם יתרון פרקטי לחלוטין - עדיף להשקיע מעט משאבים בתחזוקה מונעת מאשר להיתקע חודש ללא הכלי בכל פעם שהוא מתקלקל או נשבר. שלא לדבר על הנסיעה לחנות כאשר זה קורה, גם זמן (ודלק) שווה כסף.

פורסם

לגבי הקאטר הקבוע, אני יודע שיש אחריות. פעם נשבר הקאטר, אך מצד שני היה עוד כלי שדרש תיקון והחליפו במחודש.

מקרה נוסף, לפני זמן לא רב קרה שנפל הלדרמן (רייבר) לכביש, ולא שמתי לב לכך. אחרי כ5 דקות שמתי לב שהוא נעלם, אז חוזרים אחורה במסלול ומחפשים (הייתי על ריינג'ר). מצאנו אותו בדרך, כאשר רגע קודם משאית כבדה עברה לידנו (מאלה שדומות למשאיות מחצבה). הלדרמן היה עקום ומעוך לחלוטין, כעל הנראה בגלל המשאית.

הכנסתי לתיקון, חשבתי שלא יסכימו לתקן (כבר בחנות לא הבינו איך זה קרה), אך הפלא והפלא- קיבלתי מחודש במקומו!

מקרה שלישי- כבר קרה שנשבר הפלייר (בקצה), והחליפו במחודש.

לגבי קאטר מתחלף, באמת שאין לי נסיון. פשוט הוא היה עדיין חד בכל הפעמים שנזדקקנו לטיפול עקב כלים אחרים. אך אנסה לשאול מחר חבר עם הדגם המדובר שעובד איתו המון בחשמל (חישוף חוטים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני לא מכיר את הריבר אבל עם ה wave העברתי את על השירות בשריון. מה אני אגיד לך? לא חשבתי שאתגייס איתו ואשתחרר איתו. כלי מדהים. הייתי עובד איתו ימים כלילות. השירות בשריון מאתגר אותו הרבה יותר מכל מקום אחר. מה הוא לא עבר? חצי טנק ניסרתי איתו. חתכתי כל דבר אפשרי, בכל מזג אוויר. כדי לנקות אותו הייתי זורק אותו לתוך התא סולר לכמה שעות. אח"כ מנקה אותו עם שמן נשק והיה יוצא מבריק.

• תוכן חדש...