Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני מהנה לנהיגה עד 70 אלף ש"ח

shimoga
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכול חברי הפורום ,אחרי שלוש שנים עם קיה פיקנטו ידנית שבהם ההיתי מאוד מרוצה מהאמינות וגם מהחיסכון היחסי בדלק (תלוי מאוד איך נסעתי על האוטו ...)החלטתי לחשוב על שדרוג .כאשר הכוונה היא לשלב בין ההנאות שהיו בנהיגה על פיזו 106 1.4 וה205 הישנה שלי לבין האמינות שחוויתי עם הקיה (הסיבה שהחלפתי לקיה בשעתו היתה שנמאס לי לבלות במוסכים),אז החלטתי לחזור למקורות (המכונית הראשונה היתה שרייד 92... ששירתה נאמנה כעשור .

אני מחפש רכב עם שנתון גבוה ,ידני.שיהיה כיף לנהיגה ושיסכים לצאת לעקיפה מבלי לקבל הודעה במיל שלושה ימים לפני :)

התקציב הוא עד כ70 אלף ש"ח ,רצוי מאוד שהיא לא תיהיה חובבת מוסכים כמו רנו מגאן ,וה106 וה205 שהיו לי ,היות שהיום גם אין לי את הזמן שהיה לי בצעירותי לבלות שם ...

עשיתי בתחילת השבוע נסיעת מבחן על קיה פיקנטו ספורט ,ועל ריו שניהן ידניות כמובן ,המסקנה היתה שהריאו הרבה יותר אוטו בכול המובנים

אך בנושא הכוח והנאה מנהיגה הפיקנטו ספורט לא רואה אותה ממטר.

הבעיה העיקרית שהיא 3 דלתות ,אפשרי מבחינתי אבל פחות עדיף (שני ילדים בני 4 ו6 שכבר חוגרים לבד אבל עדיין ...)

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על סוזוקי ספלאש ידנית,יאריס ידנית ,אופציות נוספות יתקבלו בשמחה .

תודה וחג שמח לכולם .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קליאו ידנית?

עוד 2000 ש"ח וזה מתאים לתקציב שלך בול, חדשה ולא עושה בעיות.

שלי בת שנה עם 28000 ק"מ והיא כמו חדשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קליאו ידנית?

עוד 2000 ש"ח וזה מתאים לתקציב שלך בול, חדשה ולא עושה בעיות.

שלי בת שנה עם 28000 ק"מ והיא כמו חדשה.

יש לי קליאו דור קודם עם מנוע זהה, 40 אלף ק"מ מ2012, גם לא עושה בעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה תוכל לרכוש פיאסטה חדשה ידנית.

הרכב אמין וחסכוני אבל עם מנוע קצת עצל בתחילת נסיעה.

מתאים למשפחה קטנה לדעתי.

מה עם סוניק סדאן?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוניק סדאן?

הוא כתב בכותרת "מהנה לנהיגה"

יש משהו שפספסתי על הרכב הזה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוניק סדאן?

הוא כתב בכותרת "מהנה לנהיגה"

יש משהו שפספסתי על הרכב הזה?

לא פספסת שום דבר אבל אני גם שמתי לב שיש לו 2 ילדים ועם 2 ילדים צריך שיהיה רכב מרווח.

לכן גם הצעתי את הפיאסטה, הרכב מהנה לנהיגה, לא הכי זריז כפי שרשמתי למעלה אבל איכות חומרים טובה, נוח, מרווח ושקט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו הנאה מנהיגה יש בריו ידני?

שלא תבינו לא נכון, יש לי אחת כזו בת שנה וטיפל'ה, ואני מרוצה ממנה מאוד, אבל הנאה מנהיגה אין כאן.

לגבי הפיקנטו 'ספורט' - אם ההגה לא הפריע לך, אז אתה באמת יכול לקנות ריו בתור אוטו מהנה לנהיגה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...