Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד רנו. (תוקנה שגיאת כתיב במקור)

leibel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני קניתי רנו מגאן 2014, עם מולטימדיה, וגיליתי אחרי זמן מה שהמולטימדיה שהם מתקינים בארץ (וטוענים שהיא מקורית מהיצרן) היא אפילו לא קרובה ללהיות מה שרנו מציעים בחו"ל! גיליתי שהמסך מגע בכלל לא קשור לרדיו, ויש איזה כבל שמחובר לאאוקס (וטופס את היציאה של האאוקס) ואין לי שליטה מההגה על המסך מגע וכו'...

בקיצור הם עשו את המסך מגע כיחידה נפרדת שלא קשורה ליחידת הרדיו המקורית ומחוברת אליו אך ורק בעזרת הכבל אאוקס.

בכל מקרה אני ועוד חבר שקנה את אותו הדגם עם "מולטימדיה" הגשנו טביעה נגד חברת רנו על זה שהם עבדו עלינו בנוגע למולטימדיה (שעולה 5000₪ דרך אגב).

אנחנו מחפשים עוד אנשים שיש להם רנו מגאן, מגאן אסטייט, או פלואנס, שקנו את הרכב עם מולטימדיה ויש להם את אותה הבעיה בשביל להפוך את הטביעה לייצוגית.

מי שרוצה להצטרף אלינו לטביעה יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ולהשאיר מספר טלפון ואני יחזור אליו.

תודה לכולם מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

דרך אגב במעמד הקניה נאמר לנו שזאת מולטימדיה מקורית שמותקנת בארץ, ובקבלה הם רושמים שזה נקרא נווט מובנה! וכאשר התעמתתי עם חברת רנו בנושא הם אמרו לי שזה מה יש ואין מה לעשות, שזאת המולטימדיה שהם מתקינים בארץ מאז ומתמיד, ושאף פעם לא היה להם תלונות בנושא.

עריכה אחרונה על ידי leibel
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מולטימדיה מקורית שמותקנת בארץ.

מולטימדיה מקורית מהיצרן כמובן שאינה מותקנת בארץ. אם זה חשוב לך היתה צריכה להדלק לך נורה אדומה כבר אז, ויכלת לברר את הנושא לעומק. זה שהם רשמו שהמערכת מותקנת בארץ די מעלים עילה לתביעה.

כל עוד הם לא רשמו "מקורית יצרן", יכולים להגיד שזה "מקורית יבואן" או משהו..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר למה שמציעים בחו"ל?

אתה יכול (לנסות) לתבוע אותם, אם תוכיח שהם לא עמדו במה שהבטיחו לך. אם הובטח לך מקורית יצרן וקבלת כזאת, אזי הטענה שבחו"ל מקבלים משהו יותר מפואר/משוכלל/צבעוני לא מחזיק מים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד נאמר לכם שזאת מולטימדיה "מקורית" שמותקנת בארץ זו באמת תהיה טביעה ולא תביעה.

היגיון פשוט אומר שמולטימדיה מקורית תהיה זולה יותר להרכבה במפעל ולא אצל מתקין בארץ.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דבר שמדהים אותי כל פעם מחדש.

מי שמכיר את הניק שלי ופוסטים אחרים בעבר, כבר ראה שאני פשוט פריק של צרפתיות עם דגש מיוחד על רנו, רכבי רנו בעיני זה הקרם דה לה קרם.

כמו שיש אלפאניסטים, אני רנוהוליק.

משנת 92-4 עד היום היו לנו רק רנו במשפחה, מדובר על 20 שנה ועל כ-7-10 רכבים בערך.

מדיעה אישית אני חושב שפעם השירות של רנו היה סביר, לא היה מעולה, אבל היה סביר.

בשנים האחרונות שירות המכירות שלהם, שירות הלקוחות, המוסך וגם הפחחות פשוט מתחת לכל רמה.

יש פה הרבה פוסטים בנוגע לחוויות אי נוחות, משירות ברנו, ולא פעם ראיתי אנשים אשר מתכננים לתבוע אותם, כאן בפורום.

הרכב האחרון שרכשנו הינה רנו סניק לאחי, כאשר אמרנו חד וחלק...זו הפעם ה-א-ח-ר-ו-נ-ה שהוא קונה רנו, מיותר לציין שכבר היה לו 3 רנו לפני כן.

אני חושב שהרכבים של רנו הם רכבים מצויינים.

מעוצבים בצורה יפה עם הנדסת אנוש נוחה ומתאימה.

האמינות של רנו, היא ברמה גבוהה וזאת חרף מה שנאמר בשטח.

אחרי שנהרסה לי הרנו שלי, אז עכשיו אני נוסע על סקודה.

מה אומר, הרכב הזה לא מתקרב אפילו לקרסוליים של רכבי רנו, אבל "חווית השירות" ברנו פשוט...לא שווה את זה.

לא ההרגשה בעת קניית הרכב, לא ההרגשה בעת הימצאות הרכב באחריות ולא ההרגשה שעובדים עליך במוסך הראשי של רנו.

ועצוב לי לכתוב את זה.

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריאל, סיפורך קורע לב, אבל מה הקשר למהות השרשור.

פותה״ש, כפי שאמרת בעצמך, גם בחוזה המכר נרשם שמדובר בהתקנה מקומית, אז אינני רואה פגם. האם הובטח לך, בכתב (או לפחות בע״פ), מי מהדברים שציינת, למשל שתהיה שליטה מההגה? אם לא (ונראה לי שלא) אזי שקול שוב אם בא לך לתבוע שכן, יש לי הרגשה שאתה יוצא לסיבוב מיותר וסופך, באמת, בטביעה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא כן חושב שיש כאן עילה מצויינת לתביעה , באיבזור של הרכב כתוב במפורש :

''מערכת שמע מקורית עם פקדי שליטה על גלגל ההגה + 4 רמקולים''

אם אכן המערכת שמותקנת בארץ אינה מקורית כפי שטוען הבחור , אין כל צל שלספק שמדובר בהטעיה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תרשה לי לתקן אותך, טביעה בט' זה לטבוע בים ותביעה בת' זה לתבוע מישהו לדין. שנית ולעצם העניין, אני מניח שכל היבואנים מוגנים משפטית והשימוש במונח "מערכת מקורית" כוונתו שאתה מקבל את זה מהיבואן ולא מהיצרן. גם "מקורי" מספיק להוכיח שהמערכת לא מזויפת כדי לנקות אותם מאשמה. מאחר ואני מניח שאין לך הרבה ניסיון בקנית רכב חדש (מקווה שתצבור הרבה ניסיון בתחום זה ) אתה תלמד עם הזמן לדעת לשים לב לפרטים האלה ולבקש לדעת מה המפרט של הרכב שאתה מזמין ולא להסתפק במושג ארכאי כמו "מערכת מקורית". תפנה אליהם, תביע את אכזבתך ותבקש שיחליפו לך את המערכת או לחילופין שיזכו אותך בעלות שהם גובים עבורה ותתקין מערכת שאתה רוצה. בהצלחה ושנה טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימוש במינוח "מערכת מקורית" בהחלט מעלה שאלה רלבנטית ואין צורך לזלזל בתביעה שתוגש ותעסוק בפרשנותו. והעובדה שיבואן רכב ( לא מתייחס ספציפית לקרסו מהעדר ידיעה ) הוא קרוב לודאי גוף גדול שמשלם ריטיינר חודשי למשרד עו"ד מכובד ומרשים, אינה מחסנת אותו מתקלות וטעויות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא כן חושב שיש כאן עילה מצויינת לתביעה , באיבזור של הרכב כתוב במפורש :

''מערכת שמע מקורית עם פקדי שליטה על גלגל ההגה + 4 רמקולים''

אם אכן המערכת שמותקנת בארץ אינה מקורית כפי שטוען הבחור , אין כל צל שלספק שמדובר בהטעיה .

אני לא רואה סתירה, מערכת השמע בפלואנס / מגאן היא מקורית, מסך המולטימדיה (לניווט, מצלמת רוורס וכדומה) היא בהתקנה מקומית - שים לב שפותח השירשור אף ציין שהמערכת המקורית אינה עובדת עם מסך המולטימדיה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...