Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רצו להתקין היו צריכים להתקין משהו בסגנון הזה:

http://www.bombuy.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-1047

שבאמת יכול להחליף את המקורית ונראה קשור לרכב ולא עם הכבל AUX המצחיק הזה.

עם כל האהבה שלי לקרסו ולרנו זה פשוט לא לעניין. דרוש פיצוי בדמות התקנת מערכת נורמלית + טיפול חינם או משהו כזה לפחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי מסתפק בזה שיעשו uninstall כראוי לדבר הזה ויחזירו את המקורית שהגיעה עם הרכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחר שצפיתי בסרטון, מה חשבו להם שם בקרסו? זה לא שימושי בעליל והכי חאפרי שיכול להיות. מה גם שהמיקום של המסך, מראש אומר שברנו לא חשבו להתקין שם מסך מגע.

פורסם

שלח את הסרט שצילמת, למחלקה הטכנית העולמית (אינני יודע איך זה נקרא בדיוק) של רנו.

אולי יימצא שם מישהו חכם אחד, שיידע לתת בראש למי שמאשר בארץ התקנות כאילו (שכ"א יכול לעשות לבד. מה זה הכבל הזה שעובר מבחוץ ?!).

נראה לכל היותר כמו אלתור ולא מכובד לרכב חדש (או כל רכב למעשה).

alfa 156 2.5.

פורסם
הרכב בדרך כלל מגיע לכאן עם מערכת מקורית מסוימת אבל היא לא מולטימדיה, ואת המצלמת רוורס והחיישני רוורס מתקינים בארץ.

1. המסך המקורי שהגיע עם הרכב נמצא אצלך ברכב תפוס בשני אזיקונים מעל לתא כפפות. הם חייבים להשאיר אותו כדי שהעסק יעבוד. גם אני הופתעתי לגלות את הנתון הזה.

2. החיישני רוורס מקוריים וכוללים תצוגה מקורית בלוח השעונים. - זאת לא התקנה מקומית.

פורסם

בפלואנס ליסינג 2013 שהייתה לי לא הייתה קומבינה כזו. שני החיבורי USB עבדו (שניהם מקוריים ואמורים להיות באוטו), החיבור MP3 היה פנוי , כמו כן הממשק מערכת לא נראה ככה, וכמובן שהכפתורים מאחורי ההגה עבדו.

שהתנעתי את האוטו ראו סמל של רנו ברקע צהוב.

ככה היה לי ולרוב הטכנאים שעבדו איתי עם אותו האוטו.

מה שכן אני רואה בתמונות מחו"ל שבמקום הידית הזו יש 2 כפתורים על ההגה.

פורסם

2 כפתורים על ההגה זה בקרת שיוט. זה יש לי בקליאו MK3 ואצל ההורים במגאן דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל אני שמח שכולם הבינו שהמערכת הזאת זוועתית.

דבר שני רנו לא מוכנים לשום פיצוי או החזרת הכסף בתמורה לפירוק במערכת (מכאן התביעה).

בקשר לחיישני רוורס אני יודע שבאוטו הזה הם מקוריים, דיברתי בכללי בהודעה שלי, לא על רנו ספציפית.

אם משהו יכול לעזור לי בלמצוא דרך להגיע לרנו העולמית אני ישמח, ותודה מראש על העזרה.

פורסם

היי,

לדעתי הבעיה פה היא לא בהכרח המערכת עצמה(גם לי בKIA שמו ROADROVER סיני מהמצבע של חבר,היבואן כתב בפירוש שזה מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית),

ואצלי כל הפקדים עובדים, השליטה מההגה עובדת מעולה ויותר מזה,החיבור IPOD של קיה\יונדאי עם הכבל היעודי שלהם עובד לי מעולה גם עם השליטה מההגה(ההתקנה בקיה בוצעה ע"י א.ד.י מערכות).

לדעתי אתה צריך להכניס את האוטו אליהם ולהראות להם שהפקדים לא עובדים! זה תקלה ברכב לכל דבר ועניין, זה פשוט להתקמצן עליך בקונקטור של כמה עשרות\מאות שקלים, אני לא מבין למה לא לחבר את המערכת כמו שצריך כדי להוציא לקוח מרוצה?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

פותח השרשור בהתחלה לא הבנתי על מה אתה מתלונן,אחרי הסרטון אני מבין אותך.

פשוט בזיון מוחלט מה שהם עשו,אל תוותר להם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בדקתי את העניין הזה וזה לא בעיה בשום קונקטור, כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו האוטו וזה עובד בדיוק אותו הדבר!

פשוט ככה זה עובד וזה מה שעצבן אותי מלחתחילה שהם עובדים על אנשים ולוקחים על זה 5000 שקל!!!

ויואב אתה צודק בפלואנס היותר ישנות יש ממשק שונה ואין את הכבל aux המכוער הזה אבל עקרון העבודה של המערכת הוא אותו הדבר אתה יכול לבדוק את זה אם הרכב עוד אצלכם.

דרך אגב המערכת הזאת מותקנת בארץ ע"י פוינטר.

פורסם

ברנו הישנות התקינו מערכת אחרת עם קונקטורים נכונים ולכן אין צורך לבצע "עקיפות" מכוערות כאלו.

תעלה לדף בית שלהם בפייסבוק את הסרטון ותכתוב מה שהמוסך אמר לך,

יש מצב שזה יעיר אותם, שיטה צרכנית לעורר יבואן שאני מגלה שעובדת לא רע לאחרונה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איני עובד שם יותר.

מעבר לזה כנראה השנה הם עברו לספק חדש או מערכת זולה יותר ולכן החוסר תאימות עם השליטה מאחורי ההגה.

מה שכן את כל הממשק בלוטות' הייתי רואה על המסך,ושולט בו מהחוגה שנמצאת ברדיו.

באמת מערכת סוג ז' עם עיקוף דרך כבל הAUX.

• תוכן חדש...