Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלה למה הם עשו את המערכת המגעילה הזאת יש רק תשובה אחת, עברית! המערכת המקורית של רנו לא תומכת בעברית ואי אפשר לשים תוכנת ג'י פי אס בעברית, זאת הסיבה היחידה לזה שלא מייבאים לפה את המערכות המקוריות של רנו (שיש להם את כל האפשריות כולל חיבור מצלמת רוורס וטאצ').

המערכת טיפה שונה אבל עובדת על אותו עקרון כמו הפלואנס 2011.

יש לי חיבור של Usb מקדימה אבל זה מופיע בשורה קטנה מאד במסך למעלה שבקושי רואים אותה ומאד לא נוח לדפדף בשירים ובתיקיות, אין אפשרות לשלוט על זה מהמסך עצמו אלה רק מהכפתורים ברדיו או מאחורי ההגה, בגלל זה אני לא משתמש בזה, זה יותר גרוע מהשליטה במסך.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז בסוף החלטת למכור בגלל המערכת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם תבעת? דיברת עם מישהו?

יש לי עכשיו פלואנס ליסינג עם המערכת הנוראית הזו.

ראיתי בחוברת ההפעלה בעברית שצורפה למערכת שניתן לשלוט על קבצי ההשמעה ב-MP3 מההגה - אפילו מצוייר. ניסיתי וזה לא עובד - אולי זה יסיע לתובע.

פורסם
אז בסוף החלטת למכור בגלל המערכת?

תמוה ככל שיהיה, החליט אז החליט.

אבל למה, ועוד בפורום, בו יש גם את השירשור הזה, לפרסם כיתרון את מערכת המולטימדיה הזו?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מצד שני הרכב רק הופך לחסכוני יותר ויותר. באוגוסט היא אכלה לו 1:13 והיום זה כבר 1:19. מי שיקנה אותה יקבל צריכת דלק של 1:25 כבר בפברואר הקרוב!

• תוכן חדש...