Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה בבקשה - אם אני מזמין את הרכב הנ"ל, חדש מקרסו, כמות שהוא, מה מגיע איתו ? איזו מערכת ? (או - איך הרכב עוזב את המפעל ?)

(מקורית של היצרן ? מאיזו סוג ועם אילו פונקציות ?)

alfa 156 2.5.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חולגי - מקורית של היצרן, עם שליטה מההגה, דיבורית בלוטות' מובנית, AUX, USB ודיסקים.

המערכת מתממשקת עם המסך העילי מעל פתחי המזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה מערכת מותקנת לך?

אצלי בקליאו זאת מערכת שך LG עם שליטה מההגה על מוזיקה/טלפון. אם תרצה אני אבדוק את הדגם המדויק

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

וזה לא משהו שמתקין אחר יוכל להתקין ?

בוודאי שכן (מה גם שזה לא מקורי, אז ניתן להחרים את ה"התקנות המקוריות"

האילו ולהתקין אצל מישהו חיצוני נורמלי וגם לחסוך קצת כסף. לא כן ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה יכול לצרף תמונה בבקשה של כל העסק?

לא הבנתי איך זה נראה אם יש את המערכת המקורית וגם לא מקורית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה מה כתב פותה"ש בהודעתו השניה (ההדגשות אינן במקור)

דרך אגב במעמד הקניה נאמר לנו שזאת מולטימדיה מקורית שמותקנת בארץ, ובקבלה הם רושמים שזה נקרא נווט מובנה! וכאשר התעמתתי עם חברת רנו בנושא הם אמרו לי שזה מה יש ואין מה לעשות, שזאת המולטימדיה שהם מתקינים בארץ מאז ומתמיד, ושאף פעם לא היה להם תלונות בנושא.

אתה מה שאתה ציטטת, לא ברור לי מהיכן הבאת:

אני דווקא כן חושב שיש כאן עילה מצויינת לתביעה , באיבזור של הרכב כתוב במפורש :

''מערכת שמע מקורית עם פקדי שליטה על גלגל ההגה + 4 רמקולים''

אם אכן המערכת שמותקנת בארץ אינה מקורית כפי שטוען הבחור , אין כל צל שלספק שמדובר בהטעיה .

ובקיצור,

שווה לבדוק את עניין התממשקות המערכת עם הרכב מול השירות בקראסו, וכן בדיוק מה נרשם בטופס ההזמנה. כלומר, לפני שרצים לתבוע, שווה לעשות שיעורי בית. לגופו של עניין, לתוספות שקיימות בחו"ל, אין שום קשר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

לאחר שקראתי את כל בתגובות פה אני רוצה להגיד כמה דברים:

1. למי שלא הבין הובטח לי שליטה מההגה וכל מה שקשור למערכות המקוריות היום כגון usb, aux וכו'

2. למי שלא ידע יש מלא יבואנים בארץ שמתקינים את מערכות המולטימדיה המקוריות של היצרן בארץ! הרכב בדרך כלל מגיע לכאן עם מערכת מקורית מסוימת אבל היא לא מולטימדיה, ואת המצלמת רוורס והחיישני רוורס מתקינים בארץ.

3. למי שראה פעם איך עובדת המערכת "מולטימדיה" ברנו יודע שיש חיבור Usb על הרדיו המקורי ויש עוד חיבור נוסף שמסתתר בתוך התא כפפות, בשביל לשמוע מוסיקה או לראות קובץ וידאו במסך של "המולטימדיה" צריך לחבר את הusb בתוך התא כפפות, אבל אז אין שליטה מההגה ואי אפשר להעביר שירים מהמקשים ברדיו אלה אך ורק דרך המסך מגע. וזה עובד הפוך עם מחברים את הusb בכניסה שברדיו, יש שליטה מההגה אבל לא רואים שום דבר במסך מגע.

4. יש כבל שיוצא מ"המולטימדיה" ועובר חיצונית לתוך יצאת הaux ותופס אותה (שלא נדבר על זה שזה מכוער).

מעבר לזה עשיתי קצת שיעורי בית, ויש קשר גדול למה שמתקינים בחו"ל ואני יסביר למה, בעולם האינטרנט של היום כאשר אתה הולך לקנות רכב מסוים אתה עושה תחקיר עליו בכל מקום אפשרי כולל פורומים בחו"ל ואתרי רנו (לצורך העניין) במדינות שונות ורואה מה מציעים שם. כשאתה רואה שבכל מקום מציעים את אותה מערכת המולטימדיה אתה מצפה שבארץ תקבל את אותו הדבר ולא איזה "חלטורה" ישראלית בשביל שיהיה לך עברית! אז עם כל הכבוד לקרסו והניסיון העגום שלהם לעשות עברית במערכת אני ציפיתי למה שראיתי בחו"ל, ובמקרה הכי גרוע שלפחות יהיה קשר חוץ מי כבל aux בין הרדיו המקורי לבין המסך של המולטימדיה.

למי שלא הבין איך כל העסק עובד אני יצלם סרטון וידאו ויעלה אותו לכאן בקרוב...

עריכה אחרונה על ידי leibel
פורסם

תעלה תמונות אולי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה מה כתב פותה"ש בהודעתו השניה (ההדגשות אינן במקור)

אתה מה שאתה ציטטת, לא ברור לי מהיכן הבאת:

ובקיצור,

שווה לבדוק את עניין התממשקות המערכת עם הרכב מול השירות בקראסו, וכן בדיוק מה נרשם בטופס ההזמנה. כלומר, לפני שרצים לתבוע, שווה לעשות שיעורי בית. לגופו של עניין, לתוספות שקיימות בחו"ל, אין שום קשר.

בן.

הציטוט שאני הבאתי מופיע בקטלוג שמפורסם באתר רנו ישראל , ד''א זה מופיע בתור סעיף סטנדרט - כלומר כל הרכבים מגיעים עם המערכת ''המקורית'' .

ועוד משהו ,

זה כלל לא משנה מה כתוב באותיות הקטנות של חוזה הרכישה , עדיין הפרסומים שלהם מהווים (לדעתי) הטעיה צרכנית - וזוהי אכן עילה לתביעה .

פורסם

פות"ש צודק בטענה שלו, זה אכן מורכב שלא כדרך הטבע או ההגיון

בקליאו המערכת שונה (אם כי בחו"ל יש גם R-Link שאין בארץ)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ניסיתי להבין מה הולך שם ומה חשב לעצמו הקודקוד בקרסו שהחליט על התקנת המערכת הזאת בכל הרכבים שלהם (למעט קליאו), חזרתי ללא תשובות.

הוא כנראה עישן קראק או משהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המערכת מולטימדיה הזו היא באמת צחוק מהחלטורה אבל אני חושב שמי שעושה נסיעת מבחן באוטו יכול להבין את זה בעצמו ופשוט לא להזמין את המערכת.

אני זוכר שעשיתי נסיעת מבחן ברנו מגאן קופה שהותקנה בה המולטימדיה הזו, כשהבנתי שהתקע שמתחבר ל-AUX הוא חלק מההתקנה זה הספיק לי כדי לשלול את הקונספט, גם אם היו נותנים לי אותו בחינם.

בסך הכל הרדיו המקורי סביר, יש לו USB, יש תמיכה באייפוד ואני לא חושב שצריך להוסיף משהו עליו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...