Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז במה המגאן שונה מהפלואנס, שהיו צריכים להתקין בארץ מערכת לא מקורית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כמה דקות היתה פה תגובה של מישהו מקרסו. מעניין למה מחקו את זה.

פורסם

אני מרפרש כבר 5 דקות בשביל לראות את התגובה של אריה לייב - מנהל השירות של קרסו שהיתה והתפוגגה.

הטענה של פות"ש נראתה בהתחלה ילדותית, אבל הסרטון שינה לגמרי את התמונה.

נמשיך לעקוב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

גם אני חשבתי בהתחלה שפותה"ש קצת נודניק, ומתלונן ללא סיבה אמיתית, אבל אחרי צפיה בסרטון - פשוט אין מילים. זה נראה כמו איזו מתיחה של יהודה ברקן - לוחצים פה אבל זה פועל שם...

מגוחך.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי מהתגובה שנמחקה פה הקומבינה הזאת מאפשרת חיבור של מצלמת רוורס למסך, מה שכנראה אי אפשר לעשות במסך המקורי.

בכל אופן זה מפגר ביותר, כי כשיש שליטה מההגה צריך שהמסך שיראה לך על מה אתה שולט...

גם מיקום המסך בפלואנס רחוק מדי ולא נח בכלל לגעת בזה עם היד באמצע הנסיעה, שלא לדבר על בטיחות. במאזדה 3 לדוגמה הטאץ' במסך מתבטל במהירות מסויימת וניתן לשלוט בפונקציות מההגה או מהבקר שליד ידית ההילוכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מה כל הטעם בהתקנה המקומית הזאת אם הרכב מגיע מקורי עם מסך, כניסת USB וAUX עם אפשרות לחבר למסך מצלמת רוורס?!

רק בשביל שהיהיה מסך מגע!? אם כך, זה הדבר הכי מפגר שראיתי החודש. הקונסולה הזאת לא בנויה בכלל למסך מגע. המסך קטן מדי ורחוק מדי מהנהג...

פורסם

כנראה ליבואן מסך כזה עולה X ומסך מקורי עולה X*2. מצאו דרך לעשות עוד כמה שקלים.

לא יאמן שגובים על השטות הזאת 5K ש"ח!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הרכב מגיע מחו"ל עם מסך מקורי ככל הנראה. מה ההיגיון בלהחליף בארץ מסך מקורי במסך מגע שלא עובד בסינכרון עם המערכת?

פורסם

פותח"ש, נראה שמערכת ההפעלה אצלך מעט שונה מזו שבמערכת המולטימדיה שבפלואנס 2011 של ההורים שלי.

הרבה זמן לא יצא לי לשמוע שם מוזיקה, אבל אם אני זוכר נכון יכולתי לשים USB בפאנל הקדמי (שדרך אגב נראה שם הרבה יותר טוב) ולשלוט על העברת השירים.

האם כשאתה משתמש בשלט ההגה/כפתורי הרדיו אתה רואה על כך חיווי במסך?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש לי פלואנס 2011 ליסינג עם מערכת מולטימדיה.

המערכת הזו מחוברת במקום AUX גם אצלי (לא עם כבל קדמי אבל באותה צורה).

השליטה היא רק ממסך המגע.

הפעלת USB היא כ-AUX.

ישנם שני כבלים מחוברים - לא יודע לאן.

אצלי בוטלה לגמרי אופצית AUX.

פורסם
זה באמת מפגר.

אני שמח שיש לי קליאו בלי המערכת הדבילית הזו.

כנראה שהרנו הבאה שלי תהיה גם קליאו ולא פלואנס או מגאן (רק שיביאו קליאו סטיישן!)

נראה לי שאתה מוזמן להתחיל לחסוך, השבוע ראיתי בנמל אשדוד רנו חדשה, לא מוכרת, בצבע לבן מתחבאת לה בין שאר דגמי רנו וניסאן חדשים לחלוטין. בקיצור, מסתבר שמדובר בקליאו סטיישן שמחכה כנראה לקבל רישוי ולעלות לכבישי ישראל בעתיד (ראיתי רק אחת שם בין כל הקאפצ'ור והקליאו הרגילות, כנראה מחכים לתקינה או משהו). לא צילמתי לצערי.

דרך אגב, היא נראית טוב מאוד, אם כי קצת ג'יפונית. ללא ספק מכונית מעניינת בסך הכל ויהיה נחמד לראות אותה נמכרת כאן (במחיר הגון כמובן)...

1099183_2_card.jpg

• תוכן חדש...