Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על לשים את זה בפייסבוק, אבל הבעיה היא שהדף לא בשימוש יותר, הפוסט האחרון שלהם היה בדצמבר 2013

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צפיתי גם בסרטון ואני בשוק שככה מוכרים רכב חדש בארץ! ככה הם מצמצמים עלויות בגלל המחיר הסביר לרכבי הדיזל שלהם?? עדיף שיעלו את המחיר בעוד אלף שקל ויפסיקו עם הבזיון הזה..

פורסם

דרך אגב אני שכחתי לציין עוד דבר אחד שגם אין אותו בסרטון, בתוך המסך הזה יש גם רמקול מובנה שעשו אותו כביכול בשביל הניווט וכל פעם שהייתי פותח את הדלת של הנהג הרדיו אוטומטית נכבה והרמקול הזה היה מתחיל לנגן!

זה פשוט שיגע אותי אז ניתקתי אותו. אם הוא היה מחובר אז כשהייתי מוציא את הכבל aux הייתם שומעי אותו מתחיל לנגן.

פורסם

בקיצור, לקחו טאבלט מסויים, שמו אותו בתוך המסגרת הזאת וחיברו אתו מהשקע של האוזניות לחיבור aux של המערכת המקורית. אין כל קשר בין המערכת שברכב למסך למעלה. בגלל זה גם השליטה מההגה והכפתורים של המערכת המקורית יעבדו רק במצב של רדיו או דיסק ולא כשמופעל משהו מהמסך. בקיצור, היית שם את הטלפון במתקן שיש לך על הדשבורד, מחבר עם כבל aux והיה יוצא אותו הדבר בדיוק.

בזיון של חברה.

פורסם

אין ספק שצורת החיבור והתפעול של המערכת הזאת לקויה.

אבל בענין התביעה, האם כחלק מהחוזה מצוין משהו לגבי התוספת המדוברת? מה קיים בכתב לגביה?

(הציטוט שהובא קודם מהאתר של רנו, נוגע לדעתי במערכת המקורית בלבד ולא לתוספת "המולטימדיה").

פורסם

מיותר לציין שהמערכת הזו באתר הישראלי Bombuy עולה 3400 ש״ח ובאליאקספרס 440 דולר (~1600 שח) חצי כסף...

נוסיף למחיר אגרות שקר ומעמ לא נגיע לאלפיים ש״ח. בלי קשר בושה לקרסו לספק מערכת כזו.

פורסם

זו ההגדרה לחאפריות.

זה מה שנקרא לעשות הרבה למראית עין כשבפועל הם לא עשו כלום. התקנה של דבר כזה תיקח אולי חצי שעה (בסך הכל להחליף מסכים ולהעביר AUX).

הטעיה לכל דבר.

פורסם

גם אני קניתי פלואנס דיזל חדשה לפני חודשיים. והתלבטתי לגבי מערכת מולטימדיה בתוספת 5 א׳ ש״ח. המוכר הנחמד במרכז מכירה המליץ לי בחום שלא לשדרג את המערכת למולטידיה. אני רואה שהוא צדק...

פורסם
בקיצור, לקחו טאבלט מסויים, שמו אותו בתוך המסגרת הזאת וחיברו אתו מהשקע של האוזניות לחיבור aux של המערכת המקורית. אין כל קשר בין המערכת שברכב למסך למעלה. בגלל זה גם השליטה מההגה והכפתורים של המערכת המקורית יעבדו רק במצב של רדיו או דיסק ולא כשמופעל משהו מהמסך. בקיצור, היית שם את הטלפון במתקן שיש לך על הדשבורד, מחבר עם כבל aux והיה יוצא אותו הדבר בדיוק.

בזיון של חברה.

בדיוק מה שבאתי לכתוב.

באמת שלא הייתי מאמין אם לא הייתי רואה בסרטון באופן מפורש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין ספק שככה לא צריכה להראות מערכת בהתקנה מקומית או כל התקנה אחרת אבל מה שיש בחו"ל לא רלוונטי כי זכותם לספק איזה מפרט שהם רוצים כל עוד הם עומדים במפרט שפרסמו (וכנראה שהם לא).

לדעתי עזוב דיבורים ותתחיל לכתוב.

מכתב ראשון בו אתה מתאר מה הובטח לך כולל צילום ההזמנה, מה קיבלת כולל תמונות, עם מי דיברת ובסוף דרישה לתשובה שאו שיחליפו למה שהבטיחו או שיקחו את המערכת ויחזירו את הכסף.

אחרי שלא יענו אתה כותב מכתב תזכורת ומבקש תשובה תוך X ימי עסקים (וכאן יגידו המשפטנים בפורום כמה ימים זה סביר).

מכתב שלישי אתה מציין שאם תוך Y ימי עסקים אתה לא מקבל תשובה אתה הולך למתקין פרטי, מחליף את המערכת למערכת כפי שהובטחה לך ואם אין אז מחזיק את המקורית ותובע אותם על כל הסכום שהוצאת כולל אובדן ימי עבודה, מוניות וכו' (חשוב לשמור קבלות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממש מעצבן ועצוב שאנשים נופלים בזה. התקנה כזאת כל אחד יכל לעשות לך, כנראה במחיר נמוך הרבה יותר ממה ששילמת על התוספת הזאת.

אמנם בחוזה רשום "התקנה מקומית" אבל למה בקטלוג רשום אחרת ומבטיחים מע"פ משהו אחר ללקוחות?

לא ניתן לקנות את הרכב בארץ בכלל עם מערכת מקורית מהמפעל? כל הפלואנס והמגאן המאובזרות מגיעות ככה?

פשוט עבודה בעיניים.

אני לא מבין איך אנשים מתפתים לתוספות המקומיות האלה. לא רק שזה עולה יותר מבהתקנה פרטית, זה בטח מוצרים באיכות נמוכה שאפשר להשיג באיביי או דיל אקסטרים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הפלואנסים המאובזרות מגיעות עם מערכת שמע מקורית אבל בלי ניווט ומצלמת רוורס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...