Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי דייהטסו שרייד משנת 92 , ידני 1300 סמ"ק. הרבה אנשים הזהירו אותי מפני הדרך לירושלים אך בכל זאת אני מתעקש שהאוטו יכול לנסוע לירושלים.

האם יש מישו שיכול לתת חוות דעת?

פורסם

האוטו שלך תקין? מטופל?

האם יש שמן ומים והאוטו לא מאבד? האוטו לא מתחמם במאמץ? לחץ האוויר בצמיגים תקין?

אם כל התשובות על השאלות הללו הן כן - אתה יכול לנסוע, אולי כדאי להחזיק מעט נוזל קירור ושמן במיכלים בבגאז', למקרה שיהיה משהו, אבל כל עוד האוטו תקין אני לא מאמין שהוא יתקע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם מהיום שהיא אצלך היית ממלא מי ברז ברדיאטור, תשאר בת"א. אם תחזקת אותה קצת יותר טוב מהישראלי הממוצע, סע ותהנה. היא תצלח את העליות בשמחה ורינה, אפילו ברוורס.

פורסם

ברגעים אלה ממש, עשרות אלפי פנדות ואונואים בנות 25 ו30 שנה עולות ויורדות אל ומשלל כפרים ועיירות בגבהים שונים ומשונים באיטליה הרחוקה.

גם אתה יכול.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכל תלוי בקירור. אם המערכת תקינה אתה תשרוד ותגיע בלי שום בעיות. אם יש תקלות (רדיאטור סתום/נזילות/מים במקום נוזל קירור איכותי) מומלץ לתקן ורק אז לסוע.

בגדול האוטו אמור לצלוח נסיעה כזו בלי שום בעיה, אם הוא תקין.

פורסם

בגדול האוטו אמור לצלוח נסיעה כזו

כזו? כל אחד מנחש מאיפה הוא מגיע ועונה בהתאם?

אם אתה גר במבשרת ציון לא אמורה להיות בעיה כלל.

אם אתה מגיע מאילת, עם 5 אנשים וניגרר, כדאי לעשות מספר עצירות בדרך לבדיקת תקינות המערכות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

טוב, לגבי מי ברז, זה לא ידוע לי למרות שעכשיו בדיוק הרדיאטטור עבר ניקוי ושמו בו תמהיל של מי ברז ונוזל קירור, הרכב במצב תקין סך הכל, לא ידוע על בעיות מיוחדות כמובן שהנסיעה תהיה מלווה בעצירות מדי 20-30 ק"מ

אני יוצא מתל אביב אגב

עריכה אחרונה על ידי manzeli
פורסם

אין שום צורך בעצירות כל 30 ק"מ.

זו לא כרכרה עם סוסים.

בדוק מפלסי שמן ונוזל קירור, ואוויר בצמיגים לפני הנסיעה.

שים לב בזמן הנסיעה (במיוחד במאמץ) לשעון החום.

זה הכל.

כל עוד אין התחממות יתר האוטו מסוגל לנסוע בעליות ברציפות עד שייגמר הדלק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

60 קילומטר...אני מכיר כמה כאלו שעשו את זה על גלגיליות.

סע לשלום. אם אתה כל כך מפחד, תעשה מסלול שעובר בין מוסכים לכל צרה שלא תבוא.

פורסם

רק אל תשכח "לכבות את המזגן בשער הגיא" אם יש מזגן.

האמת היא שהעליה לירושלים היא די ממושכת יחסית לנסיעות סטנדרטיות של הרבה רכבים. וחום רב מתפתח במערכת הקרור, יחד עם לחץ. אם אחד הרכיבים התבלה, לא פעם הכשל נעשה דווקא באמצע/סוף העליה. לי זה קרה פעם אחת עם פאנל של הרדיאטור שנסדק (בדיעבד, הראה סימנים לפני כן), ואני נתקל ברכבים רבים שדבר כזה קורה להם.

זאת עדיין לא סיבה לא לנסוע לירושלים. הכשל עדיין יקרה אם המערכת לא תטופל. רק במועד מאוחר יותר.

פורסם

טוב, אני רוצה להודות לכם שהאמנתם בי, כל החברים שלי אמרו שאני לא אצליח ושהאטו ישבוק חיים באמצע אבל הוא עשה את זה בגדול, עליות מטורפות, זינוקים בעלייה, ועם כל זה לשמור על חום מנוע סביר.

אגב בחזור מירושלים המד חום כמעט ונשאר על האפס, וצריכת הדלק עמדה על 1:20 בערך.

יש לציין כי הרכב ידני מה שהקל עליי את העליות, ובנוסף העובדה שיש שיפוצים בכביש אשר ממתנים את העליות תרמו לזה.

ואגב הנסיעה היתה בלילה אז בכלל היה מגניב.

פורסם

יופי, טוב לשמוע.

בגדול אין דין נסיעה בלילה קריר של הרי יהודה כדין נסיעה בחום האימים של אוגוסט... עכשיו באופן שוטף, שים קצת עין על המכלולים ובדוק שלא חסר נוזל קירור ושאין דליפות.

בנוסף, ממליץ לך לבצע בעוד משהו כמו חודש החלפה יזומה של נוזל הקירור לנוזל חדש איכותי, על מנת שיוציא את כל השאריות מניקוי הרדיאטור ומשאר המערכת.

אם תרצה המערכת בשרייד פשוטה מאוד - וניתן בקלות לעשות זאת באופן עצמי אם יש לך קצת חוש טכני, רק תשאל איך עושים ובשמחה יעזרו לך!

פורסם

אני עם רנו 5 מנוע 1.1 שנת 86 עשיתי כמעט חצי מדינה אז אין סיבה שדייהטסו לא.

טוב לשמוע שנסעת וחזרת,האתגר הבא שלך אילת.:-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אגב בחזור מירושלים המד חום כמעט ונשאר על האפס, וצריכת הדלק עמדה על 1:20 בערך.

מד חום אמור להגיע לאמצע (ברוב המכוניות) ולהשאר שם לאורך כל הנסיעה. משהו ברכב שלך לא תקין, אולי הסירו טרמוסטט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...