Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו״ד גולף 2011 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לסיפורי חיפושי הרכב - היום נתקלתי ממש במקרה בגולף 2011 עם מנוע 1.6 וגיר DSG למכירה בעת חיפושי רכב צרפתי.

למרות חוויה לא הכי נעימה עם גולף שנת 2002 (ביקורים תכופים במוסך) הייתי שמח לקבל חוו״ד על הרכב.

ממה שהתרשמתי מהרכב העיצוב בפנים סולידי אבל משדר חצי-יוקרה שזה חשוב לי.

חוץ מזה אשמח לשמוע על אמינות הרכב, שילוב גיר-מנוע וכל המלצה מהמנוסים על הדגם הזה.

תודה ושבת שלום

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

אם חיפשת רכב צרפתי - מה חיפשת?

ומה גורם לך לחשוב שבדגם החדש האמינות תהיה טובה יותר? הDSG בשנתונים האלו לא נחשב אמין במיוחד, אין אחריות לרכב ואני לא הייתי מסתכן. ה1.6 מנוע חלש ומיושן, אבל אמין.

תקרא קצת על הDSG בפורום ולדעתי יירד לך ממנו. אני לא הייתי קונה DSG בלי אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדיבור פה בפורום על ה DSG כאילו זה הדבר הכי גרוע עלי אדמות.

אבל בתכלס: כשהוא עובד אז הוא עובד טוב, ואם הוא יפסיק לעבוד .. אז בשביל זה הם האריכו את האחריות ל5 שנים.

גם היו טענות על זה שממתישהו ב2011 כבר נפתרו הבעיות בDSG7.

לעניין הרכב הספציפי:

המנוע 1.6 הזה כמו שנאמר הוא מיושן. מנוע חזק חסכוני וכדאי יותר בגולף 6 זה ה1.4 122.

V5

פורסם

לא יודע אם הכי גרוע, אבל אני הייתי נמנע עד שהאמינות שלו תתברר כטובה. אין לי בעיה עם הDSG6 והוא מציג אמינות גבוהה, אבל הDSG7 שמותקן ברכב הנ"ל לא מציג אמינות גבוהה. אני לא הייתי קונה רכב שיש לי סיכוי להתקע איתו במוסך. זה לא איזו תקלה של חיישן או איזה פלסטיק רופף, זה גיר שמפריע לרכב לתפקד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם חיפשת רכב צרפתי - מה חיפשת?

ומה גורם לך לחשוב שבדגם החדש האמינות תהיה טובה יותר? הDSG בשנתונים האלו לא נחשב אמין במיוחד, אין אחריות לרכב ואני לא הייתי מסתכן. ה1.6 מנוע חלש ומיושן, אבל אמין.

תקרא קצת על הDSG בפורום ולדעתי יירד לך ממנו. אני לא הייתי קונה DSG בלי אחריות.

את האמת שחיפשתי בכלל 207\C3. היות ואני מחפש רכב לטווח זמן ארוך כנראה (לפחות 5 שנים) אני מחפש רכב שלא יחפש בית שני במוסך.

במקביל הסתכלתי על i20\i10\פיקנטו\500 משנתונים מתקדמים יותר (או חדשים)

אני מבין מכם שאמור להיות לרכב אחריות עד 2015 על הגיר, איך ניתן לברר האם לרכב הזה ספציפית הוארכה האחריות?

פורסם

למה שהרכב יבלה במוסך? אם אתה מחפש צרפתית איך אתה עדיין תקוע עם סטיגמות שמתאימות לשנות ה80 וה90?

פורסם

בדיוק בגלל שאני פחות מאמין בסטיגמות חיפשתי צרפתיות...

ועדיין קשה להתעלם מההמלצות של אנשים ללכת על יפנאומטית בראש שקט..

פורסם

אני נוסע על צרפתית שנתיים וחצי, לא נתקלתי במשהו חריג.

פורסם

אני נוסע על שני פיגואים,אחת כבר קרוב ל13 שנים{יד1},השנייה כבר 5 שנים{יד1},רכבים מעולים,מעולם לא נתקעתי,לא היה לי ביקור לא מתוכנן במוסך{חוץ ממשאבת מים ברכב הישן}.

בקיצור ה207 אחלה רכב,ויש מבחר די גדול.

פורסם

ב-207 הפריע לי בעיקר עיצוב הפנים המיושן משהו והזחילה שלו בכביש כנראה בגלל השילוב הלא מוצלח של הגיר המיושן. האם עדיין אתם מעריכים שהוא עדיף על הגולף שאמינות הגיר אינה ברורה עדיין?

פורסם

גם הגיר בפז'ו לא טומן את ידו בצלחת, אבל בכל מקרה נחשב אמין יותר מפעם.

אני הייתי ממליץ במידה ואפשר ללכת על ידנית, פחות סיכון.

פורסם

הגיר מיושן אבל די אמין,דווקא העיצוב הפנימי עדיף מחלק מהרכבים החדשים שנמכרים היום.

אם הC3 עושה לך את זה יותר,לך על זה,זה אותו הרכב.

פורסם

הגולף תהיה יקרה יותר לקניה, יש את סוגיית הגיר ואמינותו הבעייתית, מדובר בדגם בסיסי וחלש.

נכון, היא נעימה ואיכותית, אבל לא מספיק בשביל להצדיק את המחיר והחסרונות במקרה הנ"ל.

כמובן שזו רק דעתי.

• תוכן חדש...