Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

אני ומשפחתי חיפשנו רכב יד שנייה אמין, חסכוני בדלק, איכותי, נוח לנהיגה, בעל שוק למכירה עתידית ויחסית מאובזר. אדגיש כי לרוב רק שני אנשים ישבו באוטו ואין חשיבות לגודל תא המטען.

הגענו עם שני רכבים לקו הסיום,

הונדה סיוויק סדאן 2012-2013 וטויוטוה קורולה 2012-2013. המחירים כפי שלמדתי מסקר שוק שערכתי מעט יקרים יותר בסיוויק אך הבדל זה אינו משמעותי בעיני.

על איזה אוטו מבין השניים הייתם ממליצים בשנים האלו?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי adi8
פורסם

אם אני אנשים יישבו באוטו ואין חשיבות לתא המטען אז בשביל מה לקנות רכב משפחתי גדול?

סופר מיני תהיה יותר מודרנית, יותר חסכונית, לא פחות אמינה ולא פחות נוחה, וגם יש דגמים מאובזרים. לגביי שוק עתידי? אי אפשר לדעת מה יצפה העתיד. אני לא מגדת עתידות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם אני אנשים יישבו באוטו ואין חשיבות לתא המטען אז בשביל מה לקנות רכב משפחתי גדול?

סופר מיני תהיה יותר מודרנית, יותר חסכונית, לא פחות אמינה ולא פחות נוחה, וגם יש דגמים מאובזרים. לגביי שוק עתידי? אי אפשר לדעת מה יצפה העתיד. אני לא מגדת עתידות.

סופר מיני הייתה שיקול אך יש גם מחשבות עתידיות לגבי הרחבת המשפחה והסעת נוסעים נוספים לעיתים. בכל אופן, מבין שני אלו מי נראית לך מוצלחת יותר?

פורסם

אם תצליח לרכוש קורולה 2013 מהדגם החדש היא עדיפה לדעתי.

מודרנית ובטוחה יותר מהסיויק וגם רמת איבזור טובה עם מערכת מולטימדיה מקורית מצויינת ותא נוסעים מרווח ועם תנוחת ישיבה הגיונית ולא נמוכה מדי כמו בסיויק.

פורסם
אם תצליח לרכוש קורולה 2013 מהדגם החדש היא עדיפה לדעתי.

מודרנית ובטוחה יותר מהסיויק וגם רמת איבזור טובה עם מערכת מולטימדיה מקורית מצויינת ותא נוסעים מרווח ועם תנוחת ישיבה הגיונית ולא נמוכה מדי כמו בסיויק.

אני בהחלט מסכים איתך שהדגם החדש של 2013 של קורולה עדיף אין באפשרותי מבחינה כלכלית לקנות אותו - הפערים גדולים מדי. האם הקורולה עדיפה על הסיויק גם בדגם הישן של 2013? גם הוא די מאובזר להבנתי.
פורסם

מה התקציב ולמה אתה מגביל את עצמך לקורולה וסיויק?

לדעתי יונדאי I35 נותנת תמורה טובה יותר למחיר ותהיה מאובזרת יותר מהקורולה והסיויק בשנתונים האלה.

פורסם

המנוע והגיר בסיוויק יותר טובים, גם באייכות החומרים ורמות הרעש ברכב - הסיוויק טובה יותר (במיוחד דגם ה 5 דלתות) לעומת הדגם הישן והחדש של הקורולה.

אבל עולה יותר ויקרה יותר בטיפולים.

פורסם

לדעתי,למעט עלויות טיפולים ואולי ביטוח, הסיוויק עדיפה בכל פרמטר.נוחות הנסיעה לא ברת השוואה, הביצועים עדיפים והאיבזור עדיף עוד ברמת הבסיס.סיוויק 13' זהו דגם יחסית חדש בעוד הקורולה הוחלפה בשנה זו.

פורסם

להורים קורולה צורה חדשה (מודל 2014) מאוד מאוד מרוצים הן מבחינת נוחות , תא מטען גדול ומרווח מושב אחורי גדול מאוד ! בנוגע לצריכת דלק גם כן בזכות תיבה רציפה עם 7 הילוכים האוטו חסכוני .

ממליץ על טויוטה קורולה !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...