Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיון שהחניות אצלינו בבניין צרות מאוד (והמראות של הרנו רחבות מאוד), וגם כי מראות מתקפלות חשמלית זה cool בטירוף בעיני, הייתי רוצה להתקין את התוספת הזו ברכב שלי. ממחקר שעשיתי ברשת הבנתי שהתוספת הזו נדירה גם בחו"ל, ולא מצאתי פרויקטי הסבה שבוצעו כך שאני עדיין מגשש באפלה.

כרגע אין לי עדיין מושג אם האופציה הזו קיימת במחשב הרכב אולם נמצאת במצב לא מאופשר (disabled), או שהמחשב עצמו שונה בין רכבים עם לרכבים בלי. במידה והאופציה קיימת, יש לי תחושה שצריך את הרכיבים הבאים:

1. זוג מראות עם מנוע קיפול (למיטב הבנתי מנוע הקיפול מובנה בתוך המראה, אבל אני לא סגור על זה עדיין).

2. מתג כיון מראות עם מצב קיפול (סיבוב הכפתור ב 180 מעלות ממצב "0" מקפל את המראות).

3. צמת דלת נהג + צמת דלת נוסע (זה במידה והקונקטור בצד גוף הרכב זהה, אחרת הסיפור יהפוך לבלתי ריאלי).

מתמונות שראיתי הקונקטורים גם במראות וגם במתג שונים בין רכב עם קיפול חשמלי לרכב בלי קיפול חשמלי (ברכבים עם קיפול יש יותר מגעים בקונקטור).

וכאן אני צריך עזרה:

• סיכוי קטן לדעתי שמישהו בארץ עשה פרויקט כזה, אבל אם כן אני אשמח מאוד לדעת.
  • אם יש מישהו עם סניק 2 שמצויידת בקיפול מראות חשמלי אני אשמח להעיף מבט על הרכב שלו על מנת להשוות לשלי.
  • אם מישהו נתקל/ראה/שמע על פרויקט כזה שפורסם היכנשהו, גם על זה אשמח לדעת.

שנה טובה!

• תוכן חדש...