Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים עושים עבודתם נאמנה !?!?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשני מקרים היום על הכביש ראיתי שוטרים עושים את מלאכתם בצורה שגרמה לי להודות שהיו שם!!! כן כן לא חלמתי.

והנה המקרים:

1. ניידת לבדיקת פתע של זיהום אוויר. חשוב לציין שהם עמדו באופן שמאוד הפריע לתנועה והכריח אנשים להחליף נתיב בתוך צומת!

2. שוטר תנועה נתן דו"ח לטרקטור שנסע באיילון. תמיד אני רואה את הטרקטורים האלו ומתעצבן, מצד שני, המעסיק של אותו נהג טרקטור בטח לא יספוג את הדו"ח אלא הנהג. ואז המעסיק ימשיך לאלץ את העובדים שלו לנסוע בכלים במקום לגרור אותם על משאית.

בברכה נדב

נ.ב. נחמד לפעמים לומר: "איזה יופי יש פה שוטר" אם חושבים על זה אז שוטר בצורת המשטר שלנו אמור לגרום לנו תחושת ביטחון ושלווה, ולא כמו שקורה בד"כ "אוייש שוטר מה אני אעשה"

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...