Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחר ששמעתי הרבה דברים חיוביים על האמינות של האוטו החלטתי ללכת עליו. אני יודע שהרבה חושבים שהוא מכוער, לא כזה אכפת לי.

בבדיקה במבדק שעשיתי לאוטו מודל 2002 האוטו היה במצב טוב מאוד. צריך רק להחליף תושבת מנוע. הדבר היחיד שיש היא לדברי הבוחן נזילת שמן בין הגיר למנוע. בגדול אין נזילה אלא רק הזעה. אני יודע שלרכב בגיל הזה רוב הסיכויים שיהיו הזעות, אבל גם הבנתי שכנראה זה המחזיר שמן ואז צריך (בכח מקרה) להוציא את המנוע בשביל לראות בדיוק מאיפה זה. האם זה שובר עסקה למרות שכרגע לא נוזל . הוכר מבקש כמעט מחירון בגלל שיש קילומטראז ממש נמוך וחוץ מזה האוטו בלי קורוזיה או כל דבר אחר.

תודה

פורסם

הדגם הזה ספציפית הינו טוחן דלק כמו מאזדה לאנטיס שתי היתרונות שלו אולי מסתכמים בכך שהוא נוח להובלת דברים והוא מקבל מומנט מקסימלי בסל"ד יחסית נמוך.

אם אין לך צורך ברכב כזה רצוי לא לקנות במידה ואתה מחפש עם יכולות דומות לשל הדמיו, לאנטיס סטיישן יכולה לעשות את העבודה בתצורכת דלק יותר טובה ונראות יותר נחמדה רק קצת גדולה והחנייה איתה פחות קלה מאשר עם דמיו.

פורסם

דווקא דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו שזה אוטו די חסכוני. לא בקצה התחתון של העלויות, אבל גם תחזוקה יחסית זולה ואמינות וגם צריכת

דלק סבירה בהחלט 1 ל12 11 בעיר וכמובן יותר בבינעירוני

פורסם

זה אולי היהי לך 11-12 בבין עירוני לא בעירוני.

במצב מושלם שאתה נוהג בכביש שש בטח שהוא ישיג לך 1:14 או 15 אבל בנסיעה רגילה המקסימום שלך הוא בסביבות 13 וזה עם אתה תהיה עדיין על גז.

פורסם

סבבה. אבל הדבר העיקרי זה לגבי הנזילה(הזעה) בין הגיר למנוע ועד כמה זה שובר עסקה(יותר פירוט בהודעה הראשונה). יש ק"מ ממש נמוך

פורסם

זהו זה "הבעיה". סה"כ מבחינה קוסמטית האוטו שמור חוץ מכמה שיפשופים ממש קטנים. המוכר נראה אמין, אבל בלי ספר טיפולים , אמר בעצמו שלאחרונה

בכמה שנים האחרונות לא טיפל במוסך מורשה, אבל לטענתו האוטו היה בטיפול כל שנה. הבדיקה במבדק הייתה טובה כמו שאמרתי חוץ מההזעה. אני מצרף את הבדיקה של המכון . את הגומיה של הציריה הוא החליף(האוטו עבר טסט אתמול) אוטו בדיקהסופי.jpgמקווה שרואים..

פורסם

במידה והוא עבר לפחות שתי טיפולים של החלפת רצועת תזמון והנוזל קירור ברדיאטור נראה טוב ואתה אומר שהרכב יכול לעבור טסט בקלות עם הזעה ומצב הצמיגים טוב(יחסית טריים) ומצבר יחסית טוב תוריד את עלות החלפת מחזיר השמן מהמחיר.

בכללי על מאזדה דמיו משנת 2002 לשלם מעל 15 אלף זה מוגזם.

פורסם

וכמה פעמים הוא החליף?

ע"פי איזה מחירון הוא הולך?

מה מצב הצמיגים ,איזה הם ובני כמה הם?

זה רכב עם קהל יעד יחסית מצומצם ב-18 אלף אשר להביא מכוניות יותר חדשות עם קילומטז' סביר.

פורסם

הוחלף רצועה פעם אחת לפני פלוס מינוס 5 שנים, א צריך להחליף עכשיו. אני בדקתי מחירון על פי יצחק לוי. צמיגים סה"כ חדשים , למרות

שבבדיקה הבוחן אמר צמיגים רועשים. לא יודע איזה חברה.

פורסם (נערך)

למה החליפו כנף? לדעתי הרכב עבר תאונה.

רצעות תזמון ראשונה הוחלפה אחריי 7 שנים (שנתיים איחור)

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

איך אתה יודע שאחרי 7 שנים? המוכר אומר שלא הוחלפה כנף אלא תוקנה,מה שכן בצביעה החדשה לא התאימו את הצבע של הכנף בצורה מלאה,

יש הבדל שכמעט לא רואים בגוון

פורסם

התמונה קטנה ולא מדוייקת למרות שרשום שם לדעתי החלפה.

עכשיו אנחנו 2014(סיום 2014) הוא החליף רצועה לפני חמש זאת אומרת 2009(או סיום 2009)

מ2002 עד 2009 הוא פשוט לא נגע בה.

בנוסף רשום בטופס על תיקון פגוש, אתה בטוח שלא מדובר בסוחר?

• תוכן חדש...