Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לתת דגמים של מאזדה 3 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מנסה להבין את ההבדל בין גרסת הספיריט לגרסת הקומפורט של מאזדה 3 2012 מנוע 1600 אך לא רואה הבדל מלבד הגג הקיים בגרסת הספיריט. ישנם הבדלים נוספים שגורמים לפער המחירים המשמעותי?

תודה מראש!

פורסם

ב-2012 ה-3 עברה מתיחת פנים והיה רה-ארגון ברמות הגימור.

האקטיב הבסיסית נותרה כשהייתה אם כי יצא לי לראות אולי 3 כאלה מהדגם מתוח הפנים.

ה-1.6 קומפורט נשמטה מההיצע ובמקומה הגיעה ספיריט עם ג'אנטים גדולים וסאנרוף.

הייתה 2 ליטר אקטיב שנמכרה בכמויות מזעריות בעיקר כיד שניה 0 ק"מ והוסיפה מגנזיום 16 אינץ' על ה-1.6 אקטיב.

בספיריט 2 ליטר מהדגם שאחרי מתיחת הפנים לא יצא לי להיתקל.

פורסם
גם אני חשבתי שיש הבדלי מנוע אבל לפי יד2 ישנם דגמי ספיריט 2012 עם מנוע 1600.

ציטוט מכאן:

את רוב השינויים שבוצעו במאזדה 3 החדשה לשנת 2012 תוכלו למצוא בתא הנוסעים, שיציע רמות אבזור חדשות. את רמת האבזור Comfort, ששווקה עד כה רק בגרסת ה-1.6 ליטר, תחליף רמת אבזור חדשה בשם Spirit (רמת אבזור ששווקה עד כה רק בגרסת ה-2 ליטרים של מאזדה 3). זו תציע חישוקי סגסוגת גדולים יותר (17 אינטש'), גג שמש (סאן-רוף), חיישני גשם ובקרת שיוט שהוצעו בעבר רק בגרסת ה-2 ליטרים גם גרסת ה-1.6 ליטר. המחיר יישאר זהה לזה של גרסת ה-Comfort ויעמוד על כ-127 אלף ₪.

רמת גימור נוספת שתציע מאזדה 3 החדשה בשנת 2012 תגיע לדגמי ה-2 ליטרים המבוקשים. אלו שווקו עד כה רק ברמת האבזור הגבוהה (Spirit) אך כעת ישווקו גם ברמת אבזור בסיסית, Active. זו תציע אבזור דומה לזה שמוצע בגרסת ה-1.6 ליטר Active אך תציע בנוסף גם בקרת אקלים מפוצלת וחישוקי סגסוגת (16 אינטש').

שאר רמות האבזור נותרו ללא שינוי מהותי באבזור או במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהחלט תודה רבה! הארתם את עיני.

ברשותכם שאלה נוספת: הצורה החדשה של המאזדה 3 והמתיחת פנים המשמעותית שעברה היא החל מדגמי 2013 או 2014?

• תוכן חדש...