Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל

הם זה נכון שיש מכה בהעברת ההילוכים כי זה גיר רובוטי?

אני רוצה לקנות או סיטרואן ברלינגו אוטומט או פולקסוואגן קאדי אוטומט

תודה ואשמח לחוות דעת בנושא

פורסם

שניהם גירים רובוטיים, אך זה של הקאדי עדיף בהרבה כי הגיר דו מצמדי ואז החלפות ההילוכים יותר רכות ומאד קרובות בתחושה לגיר אוטומטי סטנדרטי.

בברלינגו מותקן גיר חד מצמדי בו החלפות ההילוכים מורגשות יותר.

הברלינגו הוא חדש בשוק ואין עדיין נסיון איתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברלינגו רובוטי זה אכן דגם חדש אבל מכלול מנוע/גיר כזה קיים כבר כמה שנים ב C4 ו С3 פיקאסו, יש הרבה מיניות כאלו שהספיקו לצבור קילומטרז' מכובד.

ממליץ לעשות נסיעת מבחון על שתי המכוניות על מנת לבדוק איך הגיר מרגיש לך.

פורסם
ברלינגו רובוטי זה אכן דגם חדש אבל מכלול מנוע/גיר כזה קיים כבר כמה שנים ב C4 ו С3 פיקאסו, יש הרבה מיניות כאלו שהספיקו לצבור קילומטרז' מכובד.

ממליץ לעשות נסיעת מבחון על שתי המכוניות על מנת לבדוק איך הגיר מרגיש לך.

ובאופן כללי מה עדיף?

איזה משניהם עדיף יותר גיר /מנוע הרגשת נסיעה ואמינות

פורסם
התחושה בנסיעה טובה יותר בפולקסווגן.

האמינות טובה יותר בסיטרואן.

הייתי שמח לעוד תשובות כי עדיין קשה לי להחליט

אני צריך לקבל החלטה בימים הקרבים

בראש שלי יש שיקול שפולסוואגן זה גרמני וסיטרואן זה צרפתי ומן הסתם הגרמני אמין יותר

פורסם

בראש שלך יש סטיגמה שרחוקה מהמציאות כרחוק מזרח ממערב. יש לא מעט רכבים גרמניים לא אמינים ולא מעט רכבים צרפתיים אמינים.

ובכלל, מה זה רכב צרפתי או גרמני בימנו?

רנו עם מנוע של ניסאן שמיוצרת בקוריאה זה צרפתי?

מרצדס עם מנוע דיזל של רנו זה גרמני? (בתמונה)

פולקסווגן שמיוצרת במקסיקו זה גרמני?

מרצדס-B-קלאס-2015-1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוסיך עוד שמנוע דיזל שיש בברלינגו פותח בשיתוף עם פורד ונמצא גם בדגמי פורד (שזה גם גרמני, או אולי בריטי? או בכלל אמריקאי?) וגם בדגמי וולוו שזה שוודי .

כמו כן, יש את המנוע הזה בדגמי דיזל של מאזדה שלא מגיעים לארץ (יפני?) ובדגמי דיזל של מיני מבית BMW (גרמני?).

כמו שכבר כתבתי, תתאם נסיעת מבחן על שתי המכוניות. יהיה לך יותר קל להחליט.

האם בשני המקרים מדובר במנוע דיזל?

קאדי זמינה גם עם מנוע בנזין, דגם בנזין זול משמעותית.

ברלינגו יש רק דיזל.

פורסם (נערך)
אוסיך עוד שמנוע דיזל שיש בברלינגו פותח בשיתוף עם פורד ונמצא גם בדגמי פורד (שזה גם גרמני, או אולי בריטי? או בכלל אמריקאי?) וגם בדגמי וולוו שזה שוודי .

כמו כן, יש את המנוע הזה בדגמי דיזל של מאזדה שלא מגיעים לארץ (יפני?) ובדגמי דיזל של מיני מבית BMW (גרמני?).

כמו שכבר כתבתי, תתאם נסיעת מבחן על שתי המכוניות. יהיה לך יותר קל להחליט.

האם בשני המקרים מדובר במנוע דיזל?

קאדי זמינה גם עם מנוע בנזין, דגם בנזין זול משמעותית.

ברלינגו יש רק דיזל.

תודה בוקי

אני בכל מיקרה קונה דיזל ועשיתי נסיעה עם הקאדי ואני חייב לציין שהנסיעה נעימה וחלקה ואני בטוח שגם בברלינגו תהיה תחושה דומה

כי ברלינגו יש לי היום אומנם ידנית ולכן בשורה התחתנה חשוב לי אמינות

מצאתי עוד 2 יתרונת לקאדי

1.כושר העמסה יותר גדול

2.מזגן מפוצל לנוסעים מאחור

3.כיסאות אחוריים נישלפים

עריכה אחרונה על ידי אייל007
פורסם

אגב במחירון של לובינסיק מופיע ברלינגו 7 מקומות עם כל המושבים מקוריים ואורך רכב סטנדטי וגם דגם 8 מקומות - רכב ארוך, מושבים בשתי שורות אחוריות מותקנים בארץ כלומר הופכים את הדגם הסגור לדגם נוסעים. יש 3 מושבים בשורה ראשונה וכך מתקבלים 8 מקומות.

משום מה לא רואים הרבה את הדגמים האלו ואין לי מושג אם אחד מהם מוצע עם גיר רובוטי. הם היו ידניים עד עכשיו.

פורסם

הברלינגו 8 מקומות הארוך מוצע רק עם גיר ידני.

הרובוטית זה דגם המולטיספייס בלבד, לא הייתי הולך עליה במחיר הנוכחי, כי ה-C4 פיקאסו גם מוצעת בגרסת דיזל רובוטית ב-1000 שקלים יותר.

אגב, בקאדי יש גם אופציה לדגם מקסי ארוך.

כמו כן גם לפיאט אמור להיות דובלו רובוטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרובוטית זה דגם המולטיספייס בלבד, לא הייתי הולך עליה במחיר הנוכחי, כי ה-C4 פיקאסו גם מוצעת בגרסת דיזל רובוטית ב-1000 שקלים יותר.

תכלס כן, יקרה מאוד. 165 אלף ש"ח.

אבל אם צריך רכב לעבודה אז פיקאסו לא רלוונטית.

פורסם

שלום חברים

אז עשיתי נסיעות מבחן בשני הרכבים

הם די זהים בנתונים היבשים אך בנסיעה ההרגשה בקאדי יותר נעימה הן בהחלפת ההילוכים שהיא חלקה ולא מורגשת כלל ולעומת זאת הברלינגו

החלפת ההילוכים מורגשת וזה בא לידי ביטוי בנסיעה לא נעימה עם הרגשה של נסיעה בהילוכים

תיבה רובוטית עם מצמד כפול עושה את ההבדל

• תוכן חדש...