Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבטים בין מספר מקררים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ובת זוגתי מחפשים מקרר חדש לבית.

לאחר הסתובבות בין כמה חנויות בב"ש, יש לנו התלבטות בין כמה מקררים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליהם.

יש לנו מגבלה של מקום ככה שזה מצמצם קצת אפשרויות, יש מקום בין שני קירות ברוחב 77 ס"מ (מקיר לקיר) ועומק 71 ס"מ (עד הקיר), אין בעיה שיבלוט קצת אך שלא יהיה מוגזם.

המקררים שראינו הם:

- בוש KGN57SW34N, בצבע לבן (כמו כל המטבח), בת זוגתי הכי אהבה אותו. אני חושש מהמקפיא הקטן.

- סימנס KG56NAI22, צבע נירוסטה.

- סמסונג RL4323, צבע נירוסטה (באינטרנט ראיתי שיש גם בלבן).

- בלומברג KND9920IN, צבע נירוסטה.

מי מהם מומלץ יותר? מי פחות?

האם ידוע איפה הם מיוצרים?

אשמח לעזרתכם!

תודה,

אדם

פורסם

בלומברג היא חברה טורקית.

בוש גרמנית, המכשירים האחרונים שרכשתי מתוצרת זו (מכונת כביסה ומיבש כביסה) יוצרו בסלובקיה ופולין.

סה"כ המקררים שאת מחפשים קטנים - יספיקו לזוג, אבל עלולים להיות קצת צפופים למשפחה, לכן אם יש תכנון להגדלת המשפחה מהלך 10 השנים הקרובות שיקול נפח המקרר צריך להיות העיקרי. חשוב מאד לבדוק את הנפח נטו, שכן יש מקררים עם דופן דקה שעבור אותם ממדים חיצוניים יתנו נפח פנימי הרבה יותר גדול.

כמוכן - אישית אני מעדיף מקפיא עליון, אבל בשנים האחרונות המקפיא התחתון נכנס לאפנה. הזהרו ממקרר עם מקפיא בעל מגרה תחתית בודדת כיון שיהיה מאד לא נוח לאכסן ולשלוף ממנו מוצרים, המגרה תהיה פתוחה זמן רב לכל פעולה ותגרום לבזבוז חשמל וזמן בחיפושים. חשוב שיהיו מספר מדפים או מגירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה,

על הבוש ויתרנו (בגלל המקפיא) ואת הבלומברג הורדנו מהרשימה.

נשארו הסימנס והסמסונג.

מקירים עוד מקררים ששווה לבדוק?

פורסם

לא להעיז לקנות שום מוצר (לא כולל מזגנים) שאלקטרה היא נותנת השרות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוש וסימנס (וגם קונסטרוקטה) הם שותפים, ומוצרים רבים נמכרים תחת שניים או שלושה מותגים, כאשר כל ההבדל הוא במדבקה ולפעמים בכפתורים. אבל ההבדל במחיר עשוי להיות עצום. לפני כ-3.5 שנים קניתי תנור BI אפיה במותג בוש - עלה 4000 ש"ח. בחנות השכנה הוצג תנור זהה ממותג כסימנס - המחיר 6000 ש"ח. לכ, אם הבוש מתאים לך, בדוק אם יש מקרר זהה במיתוג סימנס או קונסטרוקטה, ואם התמחור יותר נוח.

דבר נוסף - אני ממליץ לך מאד ללכת לראות את המוצרים בחנות פיזית. זאפ יעזור לך בהתמקחות, ואם לא תקבל תנאים מספקים אחרי התמקחות תוכ להזמין דרך הרשת. יש אפילו מוכרים ברשת שמקבלים פייפאל.

ועצה אחרונה - שים לב לנושא מועדוני לקוחות. בקניה האחורנה שלי, דומני בשקם אלקטריק, ניצלתי את כרטיס ה"הוט" של הבן הבכור, קיבלתי עוד כמה אחוזי הנחה על מכונת כביסה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תן לאישתך להחליט. תגיד לה "מאמי - מה שאת בוחרת זה מצויין בשבילי".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם הרציונל הזה, המובילים יתקשו לעבור בדלת...:wink:

Amana_bx38_1c.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אמנם הם לא ברשימה שלך וטוב שכך, לא להתקרב למקררים של LG, לא להתקרב לשום דבר שקשור לברימאג ולשירות שלהם דיגיטל סרוויס. יש לי מקרר שלהם בן שנה וחודש שעלה כ-11 א"ש. כרטיס ראשי הוחלף לאחר חודש בגלל שהמקרר פשוט היה מפסיק לעבוד לחלוטין - "נתקע". כבר מספר חודשים שהמאוורר של המקפיא מרעיש לסירוגין, ביקרו מספר טכנאים שלומיאליים של ברימאג, אין להם מושג, מוקד השירות... אוי ואבוי, יושבות בחורות שמדקלמות דברים מדף וכד. שומר נפשו יירחק. אני עובד על התביעה שלי בימים האלה נגד ברימאג, אעדכן לאחר המשפט.

לעומת זאת, לך בעיניים עצומות עם המוצרים של בוש/סימנס/קונסטרוקטה. מוצרים מעולים, שירות מעולה של C/S/B. כל המטבח שלנו עם המוצרים שלהם, למעט המקרר שלצערי לפני כשנה וחצי לא היה לסימנס/בוש/קונסטרוקטה.

* גילוי נאות - אני עובד בחברת סימנס, אמנם בחטיבת התכנה ולא קשור למוצרי חשמל, אבל עדיין הגיוני שאציין.

עריכה אחרונה על ידי madmax
פורסם

משוגע - זו גם המסקנה שלי. בהדרגה אני נסחף לכיוון BSH (בשנים האחרונות רק בוש, אבל זה עניין של תמחור המוצרים), חוץ מכיריים אינדוקטיביים שקניתי דווקא Sauter (וד"א - יש לי נסיון מצוייןם עם מוצרים שלהם - תנור אפיה BI שחי כ-14-15 שנה, כיריים גז נהדרים שנאלצתי להשבית בגלל בעית הגז בדירה החדה שלי, ולפני כן תנור משולב (כירים גז ואפיה בחשמל) שהיה אצלי 6 שנים ועבר לאבא של אשתי לעוד כ-10 שנים עד שהוחלף.

פורסם

חייב להדגיש את העניין של מקרר ה LG. אני חושב שמוסכם ש 11 א"ש זה ברף הגבוה של מחירי המקררים, להוציא כמובן סאב זירו וליבהר. בחרתי במקרר הזה כי הוא היה בנוי לתלפיות והרגיש משמעותית טוב מהאחרים : מדפים נשלפים על גלגלים, מגירות על מסילות עם גלגלים וכד'. אבל לא יכול להיות שאם אני מתקשר לשירות ואומר שהמקרר שלי מפסיק לפעול לחלוטין והדבר היחיד שמחזיר אותו לפעולה היא הכנסה והוצאה מהחשמל, הפתרון שיציעו לי הוא: "תפסיק להכניס ולהוציא מהחשמל, זה מה שגורם לבעיה" או "אם נשלח טכנאי והמקרר יהיה תקין בעת הביקור תחויב בתשלום" ועוד כל מיני דברים שלא יאומנו וכל זה למקרר שפועל רק חודש. אז תקלות יכולות לקרות לכל מוצר וזה בסדר גמור, אבל שירות זה דבר חשוב ביותר, אצל ברימאג זה לא קיים. כמו שכתבתי, שומר נפשו יירחק.

• תוכן חדש...