Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה ממשיך להפציץ אותנו בחוסר ידע שלך ! לפני שאתה מקליד רצוי שתתייעץ עם מישהו שמבין.

לא תמצא על מפוח מקורי כמו במקרה של המפוח של פותח האשכול מהי צריכת הזרם של המנוע מכיוון שבאף מקום לא על גוף המפוח או על המנוע מודפסים הנתונים שאתה מבקש לדעת. לכן מיותר לפרק את המפוח בכדי לבדוק מהי צריכת הזרם שרשומה על המפוח.

את צריכת הזרם ושאר הפרטים ניתן למצוא בספרות הייצרן או לפעמים ניתן למצוא ייצרן OEM שמפרסם את הנתונים האלה בקטלוגים שלו.

* מנסיוני בהחלפת מפוח בגולף דור 4 וגם 2 אני לא זוכר שהייתה רשומה מהי צריכת הזרם על גבי המפוח של ייצרן OEM.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מרק10אני זה שכותב את הספרים והחוברות בקורסים 

קודם כל המפוח לא מקורי כבר החליפו אותו.

כל יצרן מנועים אם לרכב אם לתעשייה ואם לצריכה ביתית חייב לרשום את צריכת הזרם על המנוע.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

המפוח הוחלף במסגרת האחריות במוסך מורשה אז בוודאי שהמפוח מקורי. שוב פעם גם על תוצרת OEM הפרטים האלה לא רשומים.

אין שום חוק שייצרן הרכב צריך לרשום מהי צריכת הזרם של המפוח כמו שאין חוק שייצרן הרכב צריך לרשום את צריכת הזרם של מנוע הווישירים או על גבי המנוע של משאבת מים החשמלית של מערכת המתזים.

מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ערב טוב חברים יקרים.

השירשור הזה שינה כיוון ולמען האמת כבר לא כ"כ עוזר לשואל לפתור את הביעה.

זה בגדול בסדר, ואם מתפתח דיון מקצועי סביב נושא מסויים - זה מבורך.

אבל כל דבר שכנתב כאן צריך להיות מגובה במשהו: למשל בניסיון עבודה או הכרות עם רכב/מכלול מסויים. או ספרות טכנית של היצרן או מקורות אמינים אחרים.

אי אפשר לכתוב דברים שאולי נכונים ואולי לא, כאשר לא מצורף להודעה שום גיבוי.

הדיון לבנתיים ננעל.

ל Tal69 - הודעות רלוונטיות הופרדו לשירשור חדש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542150-%D7%A4%D7%99%D7%96%D7%95-206-2011-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%96-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%A0%D7%A9%D7%A8%D7%A3-%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%94%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%A3-%D7%90%D7%9A-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%94-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-(%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A9)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...