Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבוגרים לא צריכים לחפש. אלא אם מישהו צריך חניה כפולה.

אני לא טוען שצריך תחביבים משותפים. זו תלונתו של פות"ש, אני רק מפרש אותה. חוץ מזה, לא טוב להיות מהיר מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
בחורות טובות באמת מעדיפות גבר רגוע, לא כזה שמפגין את כוחו והעושר שאולי אפילו אין לו. הן גם מעדיפות לשבת לצד נהגים רגועים.

אלה בחורות טובות במובן הרע של המילה...:twisted:

פורסם

1. אתה לא חי במהיר ועצבני, אבל אם תרצה כמה בנות שימרחו לך על האוטו עם ביקיני זה אפשרי גם בארץ, תמורת תשלום.

2. לרוב הבנות (לפחות בארץ) לא ממש משנה אם זאת gti או sti הן פשוט רואות אימפאזה/גולף (או שפשוט אוטו עם תחת/בלי תחת).

3. לא ממש יעניין אותן איזו צנרת שמת, "זה סתם עושה רעש".

4. גם בנות שאוהבות כסף לא ילכו לחפש את הנסיך על הסוס הלבן במפגשי רכב.

5. אלה שמבלות בקניון עם כ. אשראי של החבר לא יבואו לחפש אחד אחר במפגש מכוניות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לדעתי בחורות יפות ומכוניות מהירות זה השילוב הכי מעניין ויפהפה שקיים בעולם כולו,אז מדוע בארץ לא רואים יותר בחורות שמגיעות למפגשים?הן לא אוהבות מכוניות?הן לא נמשכות לגברים בעליי רכבים ספורטיביים מהירים? אז מה לדעתכם למעשה הסיבה העיקרית לכך.

:splat::splat:

חיפשתי סמיילי מקיא. חשבתי שהיה כזה.

מה מאפיין גבר בעל רכב ספורטיבי מהיר שאמור למשוך כל כך בחורה לדעתך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
1. אתה לא חי במהיר ועצבני, אבל אם תרצה כמה בנות שימרחו לך על האוטו עם ביקיני זה אפשרי גם בארץ, תמורת תשלום.

2. לרוב הבנות (לפחות בארץ) לא ממש משנה אם זאת gti או sti הן פשוט רואות אימפאזה/גולף (או שפשוט אוטו עם תחת/בלי תחת).

3. לא ממש יעניין אותן איזו צנרת שמת, "זה סתם עושה רעש".

4. גם בנות שאוהבות כסף לא ילכו לחפש את הנסיך על הסוס הלבן במפגשי רכב.

5. אלה שמבלות בקניון עם כ. אשראי של החבר לא יבואו לחפש אחד אחר במפגש מכוניות.

בהחלט,מה גם שלהיות חובב רכב (ואני לא מדבר על זה שמשפץ אלפא ספיידר בחצר האחורית שלו במו ידיו) זה תחביב ממש לא סקסי,שאני באופן אישי נמנע מלהראות לדייט שלי ובנהיגה עם עלמה ברכב אני שומר על פרופיל מאוד נמוך,כי דבר יותר דושבגי מלקשקש על הרכב שלך ולעשות חראקות כדי להרשים עלמה ...

Porsche 944 turbo

פורסם

במשך כל החיים שלי יצא לי להכיר אולי שתיים-שלוש בחורות שלא באו מתחום הרכב ועדיין נהנו מטיולי נהיגה. הבעיה היא שזה היה מזמן ומאז הן כבר התבגרו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מבין שאני לא היחיד שלא מבין מה הרעיון בזה שבחורות בביקיני נמרחות על רכב, הן סתם מסתירות אותו.

אז כן את יפה - אבל באתי להסתכל על רכבים, אם הייתי רוצה להסתכל עלייך הייתי הולך לבריכה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני מבין שאני לא היחיד שלא מבין מה הרעיון בזה שבחורות בביקיני נמרחות על רכב, הן סתם מסתירות אותו.

אז כן את יפה - אבל באתי להסתכל על רכבים, אם הייתי רוצה להסתכל עלייך הייתי הולך לבריכה.

כל מיני סרטי פח אמריקאיים הכניסו את זה לתודעה וככה כולם חושבים שזה צריך להיות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כמה סיבות לכך שיש פחות בחורות במפגשי רכבים\נהיגה:

1. סדר העדיפות של בחורות זה שהרכב שלהן יהי קטן ופרקטי, כלומר נוח להחנות ושיהיה אפשר לזרוק בתא המטען שלו את הקניות.

2. ההכנסה של נשים מסיבות כאלה ואחרות לרוב נמוכה מההכנסה של גברים= יכולת כלכלית פחותה לרכישת רכב ספורטיבי.

3. החיים זה לא סרט, במהיר ועצבני יש ים של בחורות וכולן כוסיות, בכל סרט כחול הבחורות מתות על שלישיות וכל הלסביות פשוט דוגמניות..... במציאות זה פחות עובד, גם בהקשר של מפגשי מכוניות וגם בהקשר השני.

4. מהצד השני של המטבע- הגברים בעלי הרכבים הספורטיביים לא רוצים מעורבות של בנות הזוג שלהן, התחביב הזה הוא המפלט מחיי הזוגיות\משפחה, עדיף להשאיר הפרדה.

יכול לומר לך שבקרב חברי לנהיגה בנות זוג שיגיעו למפגשים זה HUGE NO NO, למעשה יש לנו 5 קבוצות whatsapp שונות (כולן עבור אותה קבוצת חברים, נושאים שונים) וגם שם אין גישה לבנות הזוג ו\או נשים.

יש לנו אישה 2 נשים בסה״כ בקבוצה, אחת מהן נהגת מירוצים מקצועית והשני דמות ציבורית מוכרת (אותה אחת שריסקה את הסקודריה שבוע שעבר), שתיהן מכירות רק את קבוצת ה-whatsapp הראשית ולא מודעות לקבוצות האחרות שקיימות (לא נעים, יש שם הרבה תמונות ודיבורים על מכלולים כאלה ואחרים כולל מנועים ולאו דווקא כאלה שמותקנים במכונית...).

בנוסף יש איזה 2 בחורות גולד דיגריות שמדי פעם מגיעות למפגשים, אף אחד פשוט לא סופר אותן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שהסיבה העיקרית היא שפשוט אין כמעט נשים שרכבים זה תחום עניין אצלהן.

כמה נשים מגיעות למשחקי כדורגל וכמה גברים? אז אותו דבר פה.

V5

פורסם (נערך)

עידן, אתה מתמקד ברכבים ספורטיביים, יש גם מפגשי אספנות למשל, ששם רואים הרבה נשים באופן יחסי.

אם יורשה לי, בד"כ אני מסכים עם רוב הדברים שאתה כותב, בהודעה הנוכחית יש הרבה שובינזם...

מפלט מבנות הזוג, יכולת כלכלית נמוכה, big no no, קצת לא לרמה, לדעתי

בידידות

התשובה הפשוטה לשאלה המקורית- רוב הנשים לא מתעניינות כל כך ברכבים. ספציפית בארץ "מפגשים" זה בעיקר בני תשחורת עם סיוויק שפיץ ואיביזה לפנים :lol:

לדעתי, בחורות אוהבות דבר ראשון כסף - שזה אומר גבר עשיר עם בית גדול ורכב יקר

כל מה שאני אגיד כאן על נשים ישראליות אז כנראה שאקבל אזהרה על שובניזם.

תמשיכו לחשוב ככה- תישארו רווקים לנצח... (לא שיש בזה דבר רע)

כמו שאייל מוצא את הגולפים שלו, עם סבלנות ופינצטה, ובלי יותר מידי פשרות, אפשר למצוא אישה שמתאימה לכם.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בכל סרט כחול הבחורות מתות על שלישיות וכל הלסביות פשוט דוגמניות.....

אני רואה שאתה מאוד בקיא בז'אנר. יש לך המלצות למי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...