Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי עד 50K, חשוב שיהיה מרווח עם תא מטען יחסית גדול, בטיחותי, חסכוני כמה שאפשר, וחזק (אני גר בצפון יש לי די המון עליות), רוב הנסיעות שלי הם עירוניות חוץ מפעם בשבוע שאני נוסע לחיפה.

חשבתי על:

מאזדה 3 2009

מיצובישי לנסר 2009-2010

סיטרואן C4 2009-2010

יונדאי I30CW 2009

אני יותר נוטה ללנסר כי יש לה מחיר טוב ושנתון גבוה יחסית, קצת מפחיד אותי המנוע שלה כי קראתי בכמה פוסטים פה שהמנוע עצל.

עזרתכם בבקשה :)

עריכה אחרונה על ידי Evilized
פורסם

לסנר באמת חלשה בעליות מניסיון עם שנת 2008, היחידה שיש לה די כוח בעליות היא המאזדה 3 אבל הוא יקר לאחזקה, לא חסכוני משולב 1:8.5,ביטוח יקר

תבדוק טויוטה קורולה: חסכוני, אמין, אחזקה סבירה

ניסן טידה: אחזקה סבירה, צריכת דלק סבירה

פורסם
לסנר באמת חלשה בעליות מניסיון עם שנת 2008, היחידה שיש לה די כוח בעליות היא המאזדה 3 אבל הוא יקר לאחזקה, לא חסכוני משולב 1:8.5,ביטוח יקר

תבדוק טויוטה קורולה: חסכוני, אמין, אחזקה סבירה

ניסן טידה: אחזקה סבירה, צריכת דלק סבירה

מעוד שיטוט קטן בפורום, מצאתי גם את הקיה פורטה וללא ספק היא הפייבוריטית שלי עד עכשיו,מאובזרת, מנוע חזק וצריכת דלק בין הטובות בקטגוריה.

פורסם
מעוד שיטוט קטן בפורום, מצאתי גם את הקיה פורטה וללא ספק היא הפייבוריטית שלי עד עכשיו,מאובזרת, מנוע חזק וצריכת דלק בין הטובות בקטגוריה.

תאמת חשבתי על להציע אותה, אבל אני לא ידעתי לא ידעתי אם היא בתקציב שלך

פורסם
תאמת חשבתי על להציע אותה, אבל אני לא ידעתי לא ידעתי אם היא בתקציב שלך

כן 2009 נכנס בתקציב, ביד 2 אין המון רכבים למכירה, כנראה שאצטרך ללכת לעשות סיבוב במגרשים :)

• תוכן חדש...