Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות, נתחיל. :)

1-עד שהמנוע לא מגיע לטמפרטורת עבודה הרכב מקרטע,כאשר הרגל על הגז והיא לא זזה אני משאיר את הרגל באותו מצב אני מרגיש כאילו עזבתי את הגז לרגע ובכללי הרכב חלש יחסית להבדיל שהמנוע בטמפרטורת עבודה, למה זה קורה? (הסל"ד יציב)

2-כאשר המזגן פועל אני מרגיש שהוא לוקח 50% מהכוח של הרכב ולפעמים הכוח חוזר לרגע כאילו לחצתי על דוושת הגז יותר ושוב נעלם, ככה זה קורה שוב ושוב, מה הבעיה פה? (יכול להיות שככה צריך להיות? אני יודע שהמזגן לוקח כוח, אבל אני בטוח שלא בצורה משמעותית כזאת כמו שקורה אצלי)

3-צריך המלצה לבולמים (לא מחפש איזה משהו מיוחד, פשוט שאני לא ירגיש כל גרגיר חול בכביש), ברכב לא הוחלפו בולמים כלל!

השאלה שלי אם צריך להחליף רק את הבולמים או גם את הקפיצים? (יש עוד דברים שאולי צריך להחליף?)

בינתיים יש לי רק את הבולמים של חברת KYB או MONROE.

מצטער על החפירות ;) , באמצע יישור קו.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

תבדוק צ'וק אוטומטי מקרה דומה קרה לנו במיצובישי לנסר שנת 2001 הרכב היה רועד ברמזורים ומקרטע בהנעה עד שנותנים קצת גז והוא מתחמם.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...