Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט, פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשיטוט באיביי מצאתי את השלט הבא, http://www.ebay.com/itm/Folding-Remote-Key-Case-for-FIAT-Punto-Ducato-Stilo-Panda-Flip-Fob-Blue-3-BTN-/170842860909?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c7072d6d&vxp=mtr

המחיר גרושים. השאלה איך אני מקודד אותו והאם זה בא על חשבון השלט שיש לי עכשיו ?

הרכב זה פונטו אבו 2011.

פורסם

כמה דברים שצריך להגיד.

1. זה לא השלט המקורי של הפונטו איבו. גם לי יש פונטו איבו, וזה לא השלט שלה.

2. השלט בקישור שצירפת מגיע ללא הלוח האלקטרוני, שעליו בעצם יש את הכפתורים ואת הצ'יפ ש"מודיע" לאימובילייזר שהמפתח הינו המפתח המתאים לרכב הזה.

3. זה לא יבוא על חשבון השלט שיש לך עכשיו, אלא בנוסף אליו. כמובן במידה ותמצא לוח אלקטרוני מתאים לשלט הזה ושיתאים גם לפונטו איבו מבחינת תכנות.

אחרי שאמרנו את כל זה, ומניסיון, קשה מאוד למצוא באיביי שלט לפונטו איבו עם הלוח האלקטרוני.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
כמה דברים שצריך להגיד.

1. זה לא השלט המקורי של הפונטו איבו. גם לי יש פונטו איבו, וזה לא השלט שלה.

2. השלט בקישור שצירפת מגיע ללא הלוח האלקטרוני, שעליו בעצם יש את הכפתורים ואת הצ'יפ ש"מודיע" לאימובילייזר שהמפתח הינו המפתח המתאים לרכב הזה.

3. זה לא יבוא על חשבון השלט שיש לך עכשיו, אלא בנוסף אליו. כמובן במידה ותמצא לוח אלקטרוני מתאים לשלט הזה ושיתאים גם לפונטו איבו מבחינת תכנות.

אחרי שאמרנו את כל זה, ומניסיון, קשה מאוד למצוא באיביי שלט לפונטו איבו עם הלוח האלקטרוני.

סבבה, תודה. אני יודע, יש לי השלט המקורי.

• תוכן חדש...