Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2011 שווה קניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר חיפושים והתלבטויות אני ואחי הגדלנו את התקציב ואנחנו הלכנו לראות וקיבלנו את ההצעה על הפורד פיאסטה 1.4 2011 משלמה סיקסט ב45 אלף והרכב עשה 74 אלף קילומטר ולפי הבדיקות שעשו לפני חודשיים במוסך מורשה של פורד הכול תקין חוץ מכמה שריטות ואנחנו קונים את הרכב משלמשים מקדמה ואז משלמים במשך שלוש שנים כול חדש הוראת קבע ובסוף הרכב שלנו ורציתי לדעת איך הרכב:

מבחינת חיסכון בדלק?

ביצועים?

אחזקה והאם יש לרכב מחלות נפוצות?

ואני אהבתי את המראה של הרכב הוא נראה סבבה אבל רק רציתי לשאול לגבי ההגה אם מישהו יודע הוא חשמלי?איך ההגה נוח?

וכנראה שנעשה נסיעת מבחן לפני שנקנה..

כדאי לקחת לעוד בדיקה לפני קניה?

פורסם

המנוע מעט עצל כך שאני מעריך כמו הI25 כ 1/12 בערך,במחינת ביצועים לא מדובר על רכב זריז במיוחד אבל לשימוש ממוצע צריך לספק.

נוח זה משהו שאתה צריך לראות בזמן נהיגה,ההגה חשמלי.

אתם חייבים לעשות נסיעת מבחן וכמובן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמכם זה פשוט חובה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המנוע מעט עצל כך שאני מעריך כמו הI25 כ 1/12 בערך,במחינת ביצועים לא מדובר על רכב זריז במיוחד אבל לשימוש ממוצע צריך לספק.

נוח זה משהו שאתה צריך לראות בזמן נהיגה,ההגה חשמלי.

אתם חייבים לעשות נסיעת מבחן וכמובן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמכם זה פשוט חובה!

אוקי כן אני לא מחפש רכב ספורט אלא רכב שיקח אותי בתוך העיר ומידי פעם לעבודה..מה הכוונה למנוע מעט אצל?

ואיך הביצועים לעומת הi20 1.4 2014 הפורד פחות סוחבת ממנו?

וכן אני יקח את הרכב לבדיקה כמובן

פורסם

לדרישות שלך הוא יספיק בהחלט.

הפורד די דומה,מדובר גם על מנוע דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...