Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'רמי קלארקסון מנחה טופ גיר הואשם בהתבטאויות גזעניות, לאחר שבזמן צילום אחת מכתבות השטח (שבכלל לא שודרה אבל הודלפה לעיתונות) הוא השתמש ב n word כמו שהם קוראים לזה, וכמו כן בפרק הספיישל בבורמה הוא השתמש במילה פוגענית כלפי אסייאתים. המנהל של ערוץ BBC נזף בו על המקרים האלו, וממש הוציא לעיתונות הודעה שאף אחד הוא לא מעל החוקים של בי בי סי, ג'רמי פירסם סרטון התנצלות. לפי הכתבה זה ממש נראה שזה יכול לעלות לו בעבודתו, ג'רמי קלארקסון הוא לפי דעתי טופ גיר וממש חבל אם זה יקרה.

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/11048961/Jeremy-Clarkson-is-not-untouchable-says-head-of-BBC-TV.html
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יקרה ולא נעליים. התוכנית הזו מביאה ים של רייטינג וכסף (מכירות של כל מיני מוצרים).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כנראה שהרייטינג והפרסומות לא מספיק גבוהים. היו צריכים 'פרובוקציה' בשביל להעלות עוד, או אולי שאיזו רשת באנגליה רכשה את התכניות של טסט ראשון (עם כתוביות תרגום), והם נכנסו ללחץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמובן שאין לי הוכחה - אבל הוא לא יהיה כתב הרכב הראשון שמשתמש בפרובקציה (פוליטית או אחרת) בכדי להציל רייטינג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עד כמה שזכור לי, זו לא הפעם הראשונה ששמו עולה בהקשר של פליטת פה כזו או אחרת.

קשה לי להאמין שיוותרו עליו בטופ גיר בכזו קלות.

פורסם

הגדולה שלו היא בעובדה שהוא לא סופר על אחד, אף יצרן ואף דגם ואומר מה שבא לו. פעמים הוא וולגרי אבל זה מה שעשה עושה אותו ואת התוכנית. כן, אז הוא משתמש במילים וביטויים שהם לא פוליטיקלי קורקט ובעולם של אלפי ערוצים אפשר לשלטט ולא להתעקש ולהיתקע מול התוכנית אם מרגישים שהיא מעליבה ופוגענית. אני מניח שראשי התחנה ביקשו ממנו להתנצל לא כדי להציל אותו מפיטורם אלא כדי להציל עזיבה של כמה צופים.

פורסם

שמו עולה בהקשר של פליטות פה בערך כל שבוע.

זה אחד מכרטיסי הביקור הטלוויזיוניים שלו. הוא מרשה לעצמו להתבטא בטלוויזיה כמו שהרבה אנגלים טיפוסיים מדברים בפאב.

ד"א - אף כוכב לא יותר גדול מה-BBC. עיקר ההכנסה של הרשת הוא מאגרות טלוויזיה ומענקים ממשלתיים.

פורסם

דיי הוא זקן מידי והתוכנית משעממת!!

יש תוכניוץ הרבה יותר טובות כבר

כמו ערוץ mototrend או drive

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

זה בדיוק מה שיפה אצלו, הוא מדבר חופשי בלי מעצורים ואנשים אוהבים את זה.

אם לא היו אוהבים היו מתלוננים ועובדה שהתוכנית היא אחת הטובות שיש {זה סובייקטיבי כמובן}.

הוא מוסיף לתוכנית המון בערך כמו שאביב גפן מוסיף ל-the voice {להבדיל כמובן}.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא יודע,לפני כמה שנים הייתה לו גם הערה אנטישמית באיזה תכנית רדיו ולאחר מכן גם במאמר בעיתון ואנשים פה קפצו ודרשו להעיף אותו ולא לראות יותר אותו או את התכנית שלו.

כשזה בבית של השכן כולנו חכמים,כשזה מגיע אלינו לבית,אנחנו מתייחסים לזה אחרת פתאום.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם (נערך)

כפי שכתבתי - כמו אנגלי טיפוסי בפאב, יש לו המון הערות מגעילות על כל דבר שהוא לא אנגלי-לבן-פרוטסטנטי. אני בטוח שהוא לא אוהב יהודים יותר מדי*, אבל שלבוס שלך קוראים דני כהן, צריך לשמור על הפה...

* בכלל בעיה עם האנגלים. תקראו על ההערות האנטישמיות האיומות של רואלד דאל (הסופר של "צ'ארלי בממלכת השוקולד")

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
לא יקרה ולא נעליים. התוכנית הזו מביאה ים של רייטינג וכסף (מכירות של כל מיני מוצרים).

בנוסף טופ גיר מוציאה סבב הופעות עולמי כל כמה שנים, גם זה מכניס לא מעט כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה של זה שמעלי וככל הנראה של עוד כמה כאן הוא שהם עדיין מצפים מ Top Gear להיות תוכנית רכב ומסרבים להבין שמדובר בקומדיה וזה שיש שם רכבים זה בסה"כ בונוס. אף אחד לא יעיף את קלרקסון.

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם רובכם מכירים את המקור ,כשהוא שיתף פעולה עם טיף נידל ,גם לטיף היו סכסוכים עם ג׳רמי והוא הוזז ,הבן אדם הוא מה שעושה את ה BBC לכל כך מוכר ומוחר ,הוא ואף אדם אחר ,למרות שבשנים האחרונות הפסקתי לראות את התוכנית בעדיקות כי היא הפכה להיות יותר מדי מיין סטרימית ,והפורמט נהיה בנאלי ומשעמם ,כבר לא מדובר בתוכנית רכב אלה התוכנית בידור שקשורה לעולם הרכב ,הסרקסטיות הבריטית האופיינית כל כך לג׳רמי מתבטאת גם כלפי גרמנים (זי ג׳רמנס ,ניצחנו אותם במלחמה ועוד כהנה וכהנה) ,צפרתים (פרוג איטרס ,פרנצ׳ פרפום כשמדובר על זעה ואני בטוח שהיו עוד מלא דברים) ואמריקאים כמובן (לא זוכר האמת מה הוא אמר עליהם אבל זה לא היה יפה) ,אז לא מבין על מה המהומה ?? הוא בדרן ומה שיוצא מפיו הוא הלצה נטו ,אין ליחס חשיבות גזענית ,במיוחד שהוא יורד על כולם ,ועל הקהל בפרט .אחד האייקונים שלי ,מאז שהייתי ילד :) .

עריכה אחרונה על ידי bubens

• תוכן חדש...