Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=width: 636]

[TR]

[TD]שלום,[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 8]יש לי סוזוקי שנת 2010 צבע לבן פנינה,שמורה מאוד (25,000 ק"מ, כשהרכב חונה הוא מכוסה) .[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 8]נסעתי בכביש 4 במהירות 80 קמ"ש וכל הצד הימני של הרכב שפשף את מעקה הבטיחות.[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 4]הייתי בשתי מוסכים מורשים של סוזוקי. [/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 6]ובשניהם אמרו לי שהשמאי יגיד שצריך להחליף דלת קדמית ,דלת אחורית וכנף קדמית.[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 5] על השאר יעשו פחחות וצבע. סה"כ עלות 10,000 ₪.[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 8]יש לי ביטוח מקיף (ביטוח ישיר) . אני יכולה לעשות את התיקון במוסך הסדר (מוסך מרכזי של סוזוקי) [/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 9, align: right]בהשתתפות עצמית של אלף ₪ או במוסך לבחירתי(מוסך מורשה סוזוקי) בהשתתפות עצמית של 1750 ש"ח.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]שאלות:[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 7]1. הרכב שמור מאוד. היכן עדיף לבצע תיקון איכותי במוסך הסדר או במוסך שאני בוחרת?[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 4]2. מה ירידת ערך של הרכב כתוצאה מהתאונה?[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 7]3. לפי הפוליסה יש השתתפות עצמית של בירידת ערך בשיעור של 1.5%. מה הסיבה?[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 7]4. האם כדאי לי לערב שמאי שלי (לא של חברת הביטוח) בנושא? אם כן למה?[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 7]5. במוסך אמרו לי שמה שיחליפו חלקי רכב בחלקים חליפיים או מקוריים משומשים[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 5] האם אני יכולה לדרוש שיוחלפו בחלקים מקוריים חדשים?

תודה מראש,

תילתן[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• תוכן חדש...