Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קודם כל, עלו והצליחו!! :-P

שנית, אני מעוניין ברכישת פנס קסנון/דמויי קסנון שיהיה חוקי כמובן, אני צריך איזושהי הצעה לגיטימית.. יש לי סיאט איביזה FR 2014.. :twisted:

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן, בהחלט.

ישנן גם נורות LED לבנות לתאורת פנים וללוחיות הרישוי.

אני משער שיש כבר מחירים , האם המחירים הם מחירים פתיחה מיוחדים או מחירים ממוצעים ?

פורסם

מאוד מרוצה מהשירות של אבישי (הרקולס).

שלחתי לו הודעה בפרטי עם בקשה להצעת מחיר וגם ביקשתי שיחזור אליי ב SMS מכיוון שאני לא זמין רוב שעות היום.

שלח לי הודעה כמה שעות אחרי עם הצעת מחיר.

הזמנתי ממנו ONR כחול של ליטר.

פורסם
היי, קודם כל, עלו והצליחו!! :-P

שנית, אני מעוניין ברכישת פנס קסנון/דמויי קסנון שיהיה חוקי כמובן, אני צריך איזושהי הצעה לגיטימית.. יש לי סיאט איביזה FR 2014.. :twisted:

תודה על הברכות.

מחירים על קצה המזלג של 2 דגמים שמתאימים לרכב שלך לדוגמא :

זוג H7 - דגם XENON ULTIMA אלומה בהירה [להבדיל מ"לבנה"] עם 100% גז קסנון ! חוקית לכביש. זוהי נורת ביצועים על כל המשתמע.

עם אלומה מפחידה מבחינת טווח ורוחב - 129 ש"ח. מותקן זוג כזה אצלי ברכב. הנהיגה בדרכים חשוכות - פשוט מעולם אחר !

זוג H7 - דגם XENON LOOK טמפרטורת אור - 4200K - אלומה "לבנה" חוקית לכביש - 109 ש"ח לזוג.

מדובר במוצרים אירופאים כמובן ולא סיניים וכולם כאמור עם תקן אירופאי והם STREET LEGAL.

הבאנו 5 סוגים של נורות ביצועים עם טווח מחירים שבין 79 ועד 129 ש"ח לזוג.

בנוסף מגיעה תאורת לד לפנים הרכב, נורות לד אחוריות, לד DRL , נורות בלמים עם אימפקט פעולה מוקדמת [אלמנט בטיחותי ממדרגה ראשונה]

בסה"כ מאות סוגי נורות שונים לכל סוגי הרכב ולכל חלק ברכב כולל לוח שעונים !

כמו כן, עוד עשרות גאדג'טים חשמליים לרכב. פרטים בקרוב.

פורסם
מאוד מרוצה מהשירות של אבישי (הרקולס).

שלחתי לו הודעה בפרטי עם בקשה להצעת מחיר וגם ביקשתי שיחזור אליי ב SMS מכיוון שאני לא זמין רוב שעות היום.

שלח לי הודעה כמה שעות אחרי עם הצעת מחיר.

הזמנתי ממנו ONR כחול של ליטר.

תודה.

אספקה ביום א' בלי נדר.

פורסם
אני משער שיש כבר מחירים , האם המחירים הם מחירים פתיחה מיוחדים או מחירים ממוצעים ?

מחירי השקה מיוחדים כמובן.

יצא מחירון מסודר ברגע שהמשלוח יגיע למחסן.

פורסם

הערה חשובה בעניין נורות הביצועים של RING אנגליה.

הדגש שלהם בפרסומים באנגליה הוא קודם כל על האספקט הבטיחותי ורק אחר כך על האספקט הוויזואלי [היפה כשלעצמו]

הנורות נמכרות מכיוון שהם ראשית כל מאפשרות נהיגה מהירה ובטוחה בתנאי דרך קשים - חושך, גשם, ערפל וכו'

ובנוסף מספקות אלומת אור יפהפיה.

כמו שאמרתי הרכבתי אצלי ברכב זוג כזה ועם יד על הלב זה פשוט תענוג לנהוג בכביש חשוך.

אתה פשוט רואה דברים שלא ראית קודם.

פורסם

אבישי, אם לא איכפת לך, סמס לי מתישהו שאתה בישוב בערב.

אני אשמח לראות את הנורות שמורכבות על הרכב שלך בפעולה, אולי אפילו נעשה השוואה קלה.

אני עם osram cool blue intense h7.

"יאללה בירי".

פורסם

מאד מעניינת ההשוואה, מעניינת גם עוצמת התאורה של ה-4200K בחיים האמיתיים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
מחירי השקה מיוחדים כמובן.

יצא מחירון מסודר ברגע שהמשלוח יגיע למחסן.

אוקיי , נמתין , אשמח שיעלה כאן המחירון בפוסט הזה בין היתר .

פורסם
מאד מעניינת ההשוואה, מעניינת גם עוצמת התאורה של ה-4200K בחיים האמיתיים.

מאוד מעניין.

אני עם mtec cosmos blue white 4750k, והם אמנם לבנות ויפות, אבל קצת יותר חלשות מהנורות הרגילות שהיו לי לפני זה.

מעניין אם הנורה המדוברת תהיה חזקה יותר, אבל גם מאוד מעניין אותי צבא האור שהנורה מוציאה.

גיל, אני סומך עליך בעניין תמונות מההשוואה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אבישי, אם לא איכפת לך, סמס לי מתישהו שאתה בישוב בערב.

אני אשמח לראות את הנורות שמורכבות על הרכב שלך בפעולה, אולי אפילו נעשה השוואה קלה.

אני עם osram cool blue intense h7.

אין בעיה.

אפשרי כל ערב בעקרון.

שלח לי נייד בפרטי ואתאם אתך.

• תוכן חדש...