Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם ספריאל וסלע- עניין של עלות מול תועלת. אם מעט טרטור בהוצאת הרישיון יכול לחסוך טרטור גדול בחו"ל, גם אם בסבירות נמוכה מאוד- לטעמי שווה, קצת בדומה לביטוח. העובדה שרבים לא נזקקו לו, גם אם פעמים רבות אין בה כדי ללמד חד משמעית על מיותרות.

פאלו מבלבל בין מעשי לאמפירי.

פורסם

באותה מידה צריך להצטייד כל הזמן ב:

- מטען חירום לטלפון. ב-30 ש"ח קונים אחד. לא חבל בשביל הסיכוי שתגמר לך הסוללה, הטרטור?

- שיחון כיס. אם השוטר שיעצור אותך יתעקש לדבר איתך בשפתו? לא תקנה ותסתובב עם מילון קטן?

- המחאות נוסעים. אם ישדדו אותך. לא חבל, בשביל העלות הקטנה והטרחה של ללכת לבנק?

- חיסונים נגד צהבת. סה"כ ללכת כמה פעמים למשרד הבריאות / קופת חולים, ואתה מחוסן לכל החיים. לא שווה את הטרחה?

ואני יכול להוסיף עוד עשרות דוגמאות לדברים כאלה. זה לא נגמר.

הרישיון הבינלאומי המיותר הזה, יהיה בתחתית הרשימה. כל אחד מאיתנו שילם מכיסו כבר על החלפת הרישיון הישראלי בחדש בדיוק כדי שלא נצטרך כל אחד בנפרד לשלם כסף ולטרוח בשביל הנייר הזה. אז מה הרעיון להתעקש לעשות זאת?

פורסם

קרמריקה - אתה מעוות דברים. למשל - אני מסופק אם הבנק שלך ימכור לך המחאות נוסעים, מסיבה פשוטה: מדובר במוצר שלא קיים יותר.

מטען חרום לטלפון - אם דרך שגרה אתה מרוחק ממקור חשמל משך יותר מחיי הסוללה של המכשיר שלך תרכוש כזה.

חיסונים נגד צהבת - אין לי ספק שתקבל אותם אם נולדת אחרי 1990 (בערך) סביר שקיבלת אותם כילד.

רשיון נהיגה בין לאומי - אני רוצה לראות אותך אחרי התקלות בשוטר גרמני קשוח שלא מסתפק ברשיון הישראלי ודורש תרגום שלו לגרמנית (אחת מ-10 השפות ברשיון הבין לאומי).

כיון שמדובר בעלות זניחה אני לא רואה שום סיבה להתקמצן דווקא בסעיף זה. בדיוק כשם שאתה רוכש ביטוח נסיעות לחו"ל מומלץ ה"ביטוח" הזה למקרה התקלות בשוטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...