Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות התקנתי לחבר אפליקצית ניווט Primo על כרטיס הזכרון (SDcard).

בשלב מסויים הוא שדרג את גרסת האנדרואיד (ל-4.4.2) של המכשיר (גלקסי S4, אני מניח שהיה 4.2.2).

בשלב מסויים, הגדרת מועדפים באפליקציה "תקעה" לו את התוכנה, והוא החליט להסיר את האפליקציה להתקין מחדש. ההתקנה נכשלה והתקבלה ההודעה הבאה:

[font=arial]/data/data/com.nng.[/font][font=arial]igoprimoisr.javaclient/sys.txt open failed:EACCESS (prmission denied)[/font]

בזמן ההתקנה, האפליקציה מנסה ליצור על כרטיס הזכרון את הקובץ sys.txt ולא מצליחה. לדעתי משהו השתנה בהרשאות בזמן שדרוג, ולכן ההתקנה המחודשת נכשלת. אם מתקינים בזכרון הפנימי זה עובד טוב.

אני סבור שגם ה"תקיעה" שנוצרה בהגדרת המועדפים נובעת מהרשאות הכתיבה, כי שינויים בהגדרות התוכנה נכתבים בקובץ system.ini, שבהתקנה המקורית נמצא על ה-SDcard.

מישהו מכיר את התופעה? יש דרך לעקוף אותה? המכשיר אורגינל, לא rooted.

תודה.

פורסם

חיפשתי בגוגל, במקרה יש אנשים עם בעיה דומה http://www.gpspower.net/igo-software-tools/326230-igo-primo-israel-9-6-29-390522-28-apr-2014-a-7.html

This is due to the change Google made in the Kitkat update. Android 4.4 KitKat removes your ability to write files to the MicroSD card.

So the "Save" folder cannot be created.

If you are rooted, you can simply fix this by reverting the change that Google made. You can use this free app to automate the process:

בקיצור צריך ROOT וצריך את האפליקציה הזאת https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=en

סטגדיש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אז הייתי בכיוון הנכון.

אם אני לא רוצה להפוך את המכשיר ל-rooted, אני מנוע מלכתוב לכרטיס, בעאסה.

התקנה בזכרון הפנימי תגזול הרבה מקום בגלל נפח המפות, נקודות עניין וכו'.

הוא מתייחס למחיצה "save", שנוצרת בהפעלה הראשונה של התוכנה' ובשינוי הגדרות. מעניין איך הוא עבר בשלום את ההתקנה עצמה ולא נתקל בבעיה בשלב ההתקנה, כשנוצר ה-sys.txt.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

צריך להתפשר חביבי

או שתעשה root, או תשנמך ל4.2.2 או תקריב נפח פנימי.. אין פתרון קסם.

אתה יכול לנסות לשלוח bug report ל navngo אבל אני סבור שתצא לך הנשמה לפני שהם יעשו עם זה משהו.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שו פרוצה?

Screenshot_2014-08-13-19-50-52.jpg

פורסם

לאן אתה נוסע בפעם הבאה? אני מספק לך את המפות.

אבל... אין לך מה לעשות איתן, הרשיון שמסופק עם התוכנה שהורדה מה-play לא תומך במפות חו"ל, רק במפת ישראל שסופקה איתה.

מכיר את השרשור הזה?

• תוכן חדש...