Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבירוקרטיה בקנית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה שהצד השני יסכים לתת לך לקחת את הרכב, לשלם תמורתן רק חצי מהסכום המבוקש, לבצע העברת בעלות ולהישאר עם חתיכת נייר שאפשר בגדול רק לעשות ממנה קישוטים לסוכה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה זר למוכר הרכב, מבחינתו חתינמה על הנייר שוה לחתימה על קרח. אתה יכול להעלם לו תוך 3 דקות והוא לא יראה את כספו. לכן ציינתי שהדבר אפשרי רק כאשר האמון מוחלט, כמו עם בן משפחה קרוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוזה אבל זה משהו שמחייב בין הצדדים לא? זאת אומרת אם נכתב בחוזה שעד תאריך XYZ צד א חייב להעביר לצד ב כך וכך כסף זה משהו שהוא מחייב. אם נעלמתי לו הוא יכול לתבוע אותי לא? שוב אני מדבר בהנחה והכל נעשה בצורה מסודרת עם תעודות זהות ופרטים מדוייקים של האנשים וחוזה מסודר. לא חתימה על מפית..

חברים אני רק שואל ומתעניין באופן כללי לא למשהו ספציפי..לא לאכול אותי אני לא טעים :)

פורסם

וכמה אנשים לא מקיימים חוזים? גש פעם ובדוק מה קורה בהוצאה לפועל ובבתי המשפט.

רכב קונים במזומן. נקודה. יש אפשרות לקחת הלואה מגוף העוסק בכך באופן חוקי, שיכסה את עצמו בהרבה בטחונות, או גוף העוסק בכך באופן לא חוקי, ומכסה עצמו בבעלי זרוע. אדם מן היישוב ימכור את רכבו הפרטי רק במזומן, וכפי שהקונה לא ישלם לפני שהולכים להעברת בעלות ("דמירצינות של 1000 ש"ח הם עניין סמלי ולא משמעותי) כך גם המוכר לא יעביר בעלות ומפתחות לפני שספר את הכסף או ראה את ההעברה נקלטת בחשבון הבנק שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...