Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרי מס. מי כמה ולמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

לא מזמן קיבלתי שיחה מנציגת חברת שקר פיננסית כלשהיא שהציע לי לעשות תהליך של החזר מס הכנסה.

אני מבין שתהליך כזה אכן מקובל, אך השאלה שלי עד כמה אני צריך חברת צד ג' כלשהיא שתטפל לי בזה. האם התהליך עצמו מסובך ואני לא יוכל לבצע אותו?

בקיצור כל מידע שאפשר לקבל בנושא הזה, אשמח.

תודה רבה!

פורסם

אתמול בדיוק נכנס לי זיכוי ממס הכנסה, אמנם זה לקח כמה חודשים טובים (נדמה לי שמס הכנסה גם שבתו בזמן הזה), אך זה לא משנה, הכסף אצלי!

למה אתה חושב שמגיע לך זיכוי במס? אתה עובד בכמה עבודות? השכר שלך לא קבוע?

פורסם

תתחיל מלקרוא באתר של רשות המיסים, לא חסרה שם אינפורמציה, תראה אם אתה עומד בחלק מהקריטריונים לפחות שיהיה לך כיוון.

אם אתה שכיר ללא ילדים, גר במרכז הארץ ועובד באותו שכר כבר שנתיים רצוף כנראה שלא מגיע לך שום החזר.

פורסם

באתר רשות המסים יש (או לפחות היה) סימולטור שבעזרתו ניתן לברר בקלות האם מגיע לך החזר וכמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בקצרה: אם הצלחת להבין לבד שאתה זכאי להחזרי מס לפי החומר שקיים ברשת, אתה מסוגל להגיש את הניירת לבד ולחסוך את עמלת התיווך.

אם אתה עצלן/לא רוצה להתעסק עם זה/מפחד/ אז תעשה סקר שוק ותיקח חברה זולה.

שים לב שיש חברות שדורשות דמי רצינות/פתיחת תיק/ ואז גם אם אתה לא זכאי עדיין תוציא לא מעט כסף על כלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך קבלות של תרומות לעמותות שרשום עליהן "לפי פקודת סעיף 46 של מס הכנסה" אתה יכול לקבל החזר כלשהו על סך כל התרומות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הבנתי. אז אני מבין שכל החברות האלה לוקחות אחוזים, נכון?

שכיר.

הה! אכן, לוקחות אחוזים על הסכום שהן טוענות שאתה תקבל,

אבל אם מתברר שאתה לא זכאי לכלום, האחוזים נשארים אצלם.

שקרנים גנבים במיטב מסורת הישראבלוף.

אם יש לך מצב מסובך, עדיף שתיעזר ברו"ח וזהו.

אם המצב שלך פשוט, סביר להניח שמראש לא מגיע לך החזר

או שהסכום לא שווה את הטרחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

החברות שמתקשרות בדרך כלל לוקחות איזה 500 שקל דמי פתיחת תיק ללא החזר אם אתה זכאי או לא, בתלות במסמכים שאתה מביא להם.

בנוסף הם מקבלות 15% על הסכום שאתה מקבל. נראה לי שזה מתקזז עם ה-500 שקל שהן לוקחות מראש.

זה די פשוט למלא את הטפסים, מילאתי פעם לבד אחרי הצבא (קבע) שלא עבדתי תקופה וקיבלתי כסף בחזרה.

יש גם שעות קבלה במס הכנסה של עוזרים בחינם שמסבירים לך איך למלא את הטפסים.

תקבל בחזרה כסף, רק אם לא עבדת איזה תקופה או שהיו לך כמה מעסיקים עם משכורות שונות ולא עשו לך תיאום מס או שיש לך איזה ילד במסגרת מיוחדת ועוד כמה תנאים.

בדרך כלל אנשים פוחדים להגיש, כי מפחדים שמס הכנסה יתלבש עליהם או שפתאום הם יהיו חייבים כסף למס הכנסה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני בדיוק עושה את זה עכשיו:

1. כנס לפה: https://www.misim.gov.il/simulatormas/

2. הבדיקה נעשית עבור זוג - אתה ואשתך יחד.

3. תכין טפסים: 106 לשנים הנחוצות שלך ושל אשתך. ליד כל סעיף בטופס יש קוד, אותו הקוד מופיע גם במחשבון ושם מזינים את הסכום.

נולדו ילדים? אישור מביטוח לאומי למס הכנסה על דמי לידה, מורידים מהאתר. אותו דבר עם הקודים.

4. עשית מילואים? סיימת תואר? יש ילדים? הכל אתה מזין במחשבון שבלינק.

בסוף אתה לוחץ חישוב. אם בשורה התחתונה המספר בצבע אדום - אתה חייב כסף למדינה. כחול? מעולה. עכשיו צריך להוריד טופס מהאתר של מס הכנסה, הוא נראה כמו במחשבון, אתה מכניס את המספרים, מוסיף צילומים של כל הניירת ומגיש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...