Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשאול :)

אני קורא כל הזמן על ה-ONR בפורום ולא מבין על מה המהומה?

מה זה עושה? איך משתמשים? באמת מדובר על חומר מהפכני שאין כמותו? מכמות הפעמים שנתקלתי במילה "ONR" בפורום אפשר לחשוב שמדובר בקוקאין :)

פורסם

זה המוצר הראשון שנתן לך את האופציה לשטוף את הרכב בביטחון מלא ובלי פשרות, ללא מים זורמים.

זה בראש ובראשונה, ומכאן שמו, no rinse, ללא שטיפה.

הוא ורסיטלי, ויש לו לא מעט שימושים: קוויק דיטיילר, נוזל סיכוך לפלסטלינה, שטיפה מקדימה, אפילו מערבבים אותו עם מים מזוקקים ליצירת אחלה נוזל לוישרים.

הכל תלוי בדילול עם מים.

יש לו עוד לא מעט פלוסים, אבל מניתי את העיקר.

קמו לו לא מעט מתחרים, מחברות כמו אולטימה ו-וולף, אבל אין להם יבואן בארץ.

בכל מקרה למרות הכל, גם בחו״ל הוא ממשיך להיות ה-בחירה.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה.

אז ממה שאני מבין, נניח ויש לי רכב מטונף, במקום לשטוף בצורה הרגילה אני מרסס את ה-ONR המדולל ממתין ומנגב? זה הכל? אני לא יוצר שריטות? קשה לי להאמין פשוט שניתן לשטוף רכב בלי לשטוף אותו :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...