Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים.

מתנצל על שאלה די מטופשת אבל בכל זאת:)

יש לי פורד פוקוס 2007 עם אפשרות טיפטרוניק.

לאחרונה התחלתי לנסוע עם טיפטרוניק בעיר כי זה עוזר לי קצת לשמור על חסכון דלק כי

יש לי גיר קצת עצל ומעביר הילוך בסלד יחסית גבוהה ללא צורך וגם אני מעדיף לבלום את האוטו עם

מנוע כדי לשמור על שחיקה נמוכה של הבלמים.

שאלה שלי האם מותר לי לשלב מטיפטרוניק לדרייב וההפך בזמן נסיעה?ואם זה לא גורם לנזק או בלאי

נוסף לגיר?

תודה מראש:)

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

לפי המודל אני משער שיש לך תיבה אוטומטית "רגילה" עם 4 הילוכים (4F27E). תקן אותי אם אני טועה.

למרות שהאמור מטה רלוונטי גם לתיבה הרובוטית שהחליפה אותה -

מעבר למצב "ידני" פשוט מעביר את ההחלטה מתי להעביר הילוך מידי מחשב הגיר לידיים שלך. מאחר ומדובר בשינוי לוגי בלבד, אין שום בעיה לעשות זאת גם תוך כדי נסיעה.

אני לא מאמין שתחסוך דלק במצב כזה.

פורסם
לפי המודל אני משער שיש לך תיבה אוטומטית "רגילה" עם 4 הילוכים (4F27E). תקן אותי אם אני טועה.

למרות שהאמור מטה רלוונטי גם לתיבה הרובוטית שהחליפה אותה -

מעבר למצב "ידני" פשוט מעביר את ההחלטה מתי להעביר הילוך מידי מחשב הגיר לידיים שלך. מאחר ומדובר בשינוי לוגי בלבד, אין שום בעיה לעשות זאת גם תוך כדי נסיעה.

אני לא מאמין שתחסוך דלק במצב כזה.

בDRIVE גיר מעביר הילוך ב2.5 סל"ד.

במצב "ידני" אני שולט שזה יקרה ב2000 סלד אז כן יש איזהשהי תחושה של חסכון :)

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

• תוכן חדש...