Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני רוצה לקנות רנו מגאן I שנת 2002 מנוע 1600 5 דלתות אוטומטית רציתי לדעת אם יד לרכב הזה מחלות\ תקלות מיוחדות?

כדאי לקנות רכב כזה? כמו כן צריך להחליף לו 3 מייסבים בגלגלים 1 קידמי ו 2 אחורי..תודה

פורסם

המיסבים זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.

אז ככה:

1) סלילי הצתה הנוטים להתפגר אחת לכמה עשרות אלפי ק"מ (כ1200 ש"ח לרביעיה)

2) סט טיינמינג יקר (כ-2000-3000 ש"ח)

3) גיר אוטומטי ידוע לשמצה.

בגלל הבעיות הללו הדגמים הללו נסחרים תמורת אלפי שקלים בודדים בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שכחתי לציין שהרכב יד 1 ועשה 160 אלף ..טיימינג נעשה לפני חצי שנה בערך כמה שווה רכב כזה ? אם אני לוקח בחשבון החלפת 3\4 מיסבים

פורסם

יש עוד נתון חשוב והוא כמה זמן נשאר לרכב עד לטסט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סובלים גם מבעיות חשמל לפי מה שראיתי, כדאי לחפש רכב אחר, חייב אוטומטי? אם כן אז רק יפני בשנתונים האלה, הAL4 היה דפוק מההתחלה, אחרי 12 שנה ברכב זקן העלות תיקון עלולה להיות כמו עלות חצי מהרכב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הטסט נגמר בחודש נובמבר השנה..לפי מה שאתם אומרים אני חושב אני יורד מהרכב הנ"ל.מה לגבי דייהטסו שרייד שנת 99 יד 3 ק"מ 163000

גיר אוטומטי?

פורסם

זה כבר יותר מוצלח... נשמח לדעת מה התקציב ומה השימוש הצפוי ברכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

התקציב הוא עד 13.000 השימוש הוא בעיקר נסיעות ארוכות ..מה אתם אומרים לגבי יונדאי אקסנט יד 1 מנוע 1500שנת 2002 160 אלף קילומטר ?

רכב אמין ? חיסכוני? מחלות מיוחדות?

פורסם

האקסנט אמין וזול לאחזקה. חסכוני? לא ממש...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...