Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לרכישת oneolus one-מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקנות ישירות מהחברה חייבים נכון להיום הזמנה.

לא ניתן להזמין מהחברה לישראל, אלא מאחד האתרים הסיניים ולדעתי בחישוב הכולל זה גם יוצא זול יותר

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקנות ישירות מהחברה חייבים נכון להיום הזמנה.

לא ניתן להזמין מהחברה לישראל, אלא מאחד האתרים הסיניים ולדעתי בחישוב הכולל זה גם יוצא זול יותר

יש לי הזמנה ואני מעוניין לשלוח לארה"ב במשלוח ההכי מהיר שלהם.

פורסם

הם רשמו במקרה ויש מכירות לכולם המשלוח יכול להתעכב,במצב רגיל שבו דרושות הזמנות המשלוח מגיע מהם למחסן או כתבות בארהב תוך כמה ימים בודדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במשלוח אקונומי או אחת מחברות השילוח המהירות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שילוח חינמי רשום. עם חברות שילוח אפשר להגיע תוך 5 ימים אבל אז יש מסי קניה מע"מ ושאר חוליים.

אגב, באתר הזה יש ביטוח שעולה בערך 25 דולר שבמידה ושילמת מס קניה וכו', אתה מקבל מהם החזר כספי.

פורסם

האתר הכי זול ששולח לארץ זה pandawill

האתרים שכאילו מוכרים את two הם הזויים.

לפי החברה בדגם הבא הוא דגם קטן יותר, מה שמפרסמים זה דגם משודרג של ONE

אייל

פורסם
המכשיר הזה הוא ה 64 כמו שאתר הבית של היבואן מוכר או שיש כאן איזה קאץ' ?

http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-64gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90070.html

מדובר בגרסה הסינית שבמקור עם מערכת הפעלה בלי עברית ועם מחסור בתדרים.

הם יתקינו לך אם תבקש את מערכת ההפעלה הנכונה אבל אל תטוס עם הטלפון לארה"ב, אין הרבה סיכוי שהוא יעבוד שם.

בארץ אני לא חושב שיש בעיה עם תדרים

אייל

פורסם

עדכון - אני משתמש במכשיר בערך שבועיים, מרוצה כרגע מהכל חוץ מהמצלמות שקצת אכזבו. בשביל המחיר הזה שווה את ההתפשרות זאת למרות שהמצלמה חשובה לי.

קקטוסולר ידנית

פורסם

עכשיו יותר טוב מההתחלה ממש, אחרי ששיניתי הגדרות. התמונות באיכות סבירה, לא יותר מזה. לפחות האפליקציה המובנית מאוד נוחה לשימוש.

עוד דבר שבאמת מאכזב זה הפלאש. עברתי לOPO מנקסוס5 וציפיתי מ'פלאש כפול' להיות מאוד חזק ובהיר. למרות שלנקסוס יש רק פלאש אחד - הוא חזק ממנו פי 2 ובהיר הרבה יותר מהתאורה הצהבהבה של הOPO.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...