Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן ניקוי פנימי מאסיבי בקרוב (כולל הכל: ריפודים,שטיחים,פלסטיקים).

היום רכשתי נוזל ניקוי כללי (סימפל גריין - אשמח לשמוע על דילולים מומלים לריפודים/פלסטיקה) ועכשיו חסרה לי מברשת,

איזה מברשת בדיוק אני צריך בשביל הריפודים? אשמח לקישור במחיר זול באיביי.

ומעבר לזה אם מישהו שכבר עשה את ה"פרוייקט" שייעץ לי איך לעבוד נכון, אין לי שואב רטוב, מה השלבים שעלי לעשות?

ובעניין מברשות בכללי, אני צריך מברשות לניקוי סמילם/תא מנוע/חורים בג'אנט וכו', מברשות "יעודיות" לרכב נועדו לגנוב מאיתנו כסף.

האם יש הבדל בינם לבין משהו מהסוג הזה?

תודה מראש :)

פורסם

ארכז את השאלות כדי לעשות קצת סדר:

1. מהו יחס הדילול של הסימפל גריין לריפודים ולפלסטיקים?

2. איזה מברשת שמתאימה לריפודים אוכל להזמין (עדיף מאיביי) במחיר טוב? או לחלופין אפשר להשתמש פשוט במטלית מייקרופיבר?

3. אין לי שואב רטוב, מה אוכל לעשות?

4. מחפש מברשת דיטיילינג רגילה גם כן מאיבי, האם כזאת (לינק) תתאים?

פורסם

2. עד כמה שידוע לי אתה ירושלמי, תקפוץ בתלפיות ל"סטוק", רכשתי שם מברשת ב7 שקלים שמיועדת לנעליים. הסיבים מתאימים בול לריפודים ולעור. היא לא אגרסיבית ולכן לא תתאים לשטיחים. לשטיחים - אני משתמש במברשת המוכרת של איקאה שעולה גם כמה שקלים. אין תלונות.

3. אם אתה ממש הולך להספיג את המושבים, הייתי שוקל לפרק אותם ולתת להם להתייבש בחוץ, או לכל הפחות להשאיר את הרכב עם חלונות פתוחים כדי שהוא לא יסריח מרטיבות.

4. לגבי המברשת הנ"ל, אני אישית משתמש בזאת שמגיעה עם הקיט של CG (ותמיד רציני לרכוש את הGOAT), הייתי מנסה ללכת לחנויות האיפור בשקל האלה, בשביל המחירים הזולים של המברשות שם, לא הייתי מהסס לנסות אחת.

כל האמור הוא בהנחה ואתה רוצה לבצע את הפרוייקט במיידי. אחרת? איביי מלאה במברשות שונות. השאלה היא האם יש לך סבלנות להמתין

M-TECH E46

• תוכן חדש...