Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני בן 19 עם רשיון שנה ו 7 חודש ללא עבירות קודמות [נהג צעיר+חדש].

היום נסעתי בכביש של 90 קמ"ש במהירות של 105-115 קמ"ש , מאוחרי ג'יפ שברולט שחור ובצדד פולקסווגן גולף 2002 כסוף[זיכרון צילומי].

כשנסעתי בנתיב השמאלי מאחורי הג'יפ [עם מוזיקה] שמעתי צקלקות פשוט עברתי ימינה ואז עצרתי בצד כדי לעשות פיפי.

אני בא לצאת מהאוטו ניגש אלי שוטר אני אומר לו "מה?" הוא אומר לי "למה לאן אתה ממהר" אמרתי לו "יש לי פיפי" יצאתי מהרכב ועשיתי פיפי

:smile:

הוא הולך לניידת וחוזר מראה לי אקדח כזה וכתוב 139 , אומר לי :"רואה זאת המהירות שלך" אמרתי לו "מאיפה זה?" הוא אומר לי "פה תפסתי אותך" אמרתי לו "לא יכול להיות חסמו אותי ככה וככה רכבים היתי בנתיב השמאלי מאחורי ג'יפ שברולט שחור שנסע לאט יותר מהגולף בנתיב הימיני".

פתאום השוטר עונה לי "אה לא זה כי לא תפסתי אותך פה תפסתי אותך שמה למעלה"

אמרתי לו "מזה למעלה איפה זה למעלה?".

הוא אמר לי "לא חייב לך הסברים תכנס לרכב תחכה לי".

בקיצור הוא בא עם שלילה רשיון במקום עם הזדמנות שאני יביא את הרכב את הבית [שעתיים לכניסת השלילה ] , וכתב לי בהזמנה לדין

שהתגובה שלי היתה למהירות כי יש לי פיפי ושטענתי שלא נסעתי במהירות הזאת.

ניגשתי לניידת שלו אמרתי לו "מזה מה רשמת לי פה? זה לא נכון אני עצרתי בצד לעשות פיפי אתה עצרת אחרי כשכבר באתי לצאת מהרכב .

למה לא רשמת שאמרתי לך שלא יכול להיות שתפסת אותי במהירות הזאת כי חסמו אותי הרכבים X Y Z ?" הוא אמר לי אני ירשום את מה שבאלי .

אמרתי לו יש לי את הזכות שתרשום את מה שאני טוען הוא ענה לי "אין לך שום זכות" והלך.

עכשיו הדביל הזה ניגש אלי כשאני בפיפי ואומר שאני נסעתי מ140 כי יש לי פיפי בעוד שאני התכוונתי "מה אתה ניגש אתה לא רואה שאני עושה פיפי תתרחק קצת".

אני מפחד אין לי שום עבירות בעבר ואמא שלי נכה וזה רכב נכים מסחרי אני הנהג שלה , אמרתי לשוטר גם "איך נסעתי 140 קמ"ש זה מסחרי נכים מזה פרארי?" הוא טען שזיקנתי כשהתאפשר לי ...

בתגובה הוא אמר לי "זה לא מסחרי זה פרטי וכן מצידי זה יכול לנסוע כמו פרארי".

מה צפוי עלי בבית המשפט? המכשיר הראה 139 עם הפחתה של 5 יצא 134 בכביש 90 שאינה עירוני עם קו הפרדה בנוי.

כמה שנים ישללו אותי ? איך אני יכול להוכיח שלא עשיתי את זה , איך אני יכול להוכיח שהוא משקר ושרשם את זה שעשיתי פיפי כתרוץ למהירות ולא את התגובה שלי שאומרת שזה לא יכול להיות כי חסמו אותי ואז הוא שינה גרסא.

אני מוכן לעבור פוליגרף השאלה אם זה בכלל מעניין את בית המשפט?

תשמעו תמים לא היתי 105-115 קמ"ש נהגתי וכן גם עברתי ניידת במהירות הזאת ביחד עם עוד רכבים שלא עשתה כלום.

אבל 140 קמ"ש לא נסעתי ובטח שלא בגלל שהיה לי פיפי.

חבר שלי אמר לי שישללו אותי ל 3 שנים...

אני מפחד לא יודע מה לעשות מחר אני אצל קצין שישלול אותי עד המשפט... את הרשיון כבר לקחו לי.

פורסם

מקרה דומה אבל לא כנהג חדש ולא צעיר (24+) נגמר אצלי בחודשיים שלילה על תנאי למשך שנתיים. הכוונה שאם אתפס בשנתיים הבאות במהירות שבגינה העמדה לדין (30 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית/40 בדרך בין עירונית) אז אוטומטית הרשיון ישלל לי לחודשיים.

אך, כאמור, אתה נהג חדש ויכול להיות שהמצב אצלך יהיה שונה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זה שונה, במשפט יתייחסו למצבו בית ביצוע העברה, כך שדחייה לא תעזור בקודה הזאת.

הדחייה תעזור אולי בגלל שהוא יוכל להוכיח תקופה ארוכה יותר ללא עבירות תנועה, אך הוא לא יהפוך פתאום לנהג לא צעיר/חדש.

פורסם

קח עורך דין, הוא יתפשר עם התביעה, אתה תודה, הם יקבלו ניצחון בתיק ואתה תקבל קנס ושלילה על תנאי. ככה זה עובד. שוק. אם תחליט לחסוך את עורך הדין, אתה נתון לחסדי השופט שהוא בן אדם ואתה לא יודע על איזה צד הוא קם בבוקר גם אם אתה הכי צודק בעולם. בכל מקרה, אני לא רואה סרט שבו שוללים מנהג יחיד של נכה את הרישיון למרות שתמיד התשובה שלהם לטענה הזאת היא "היית צריך לחשוב על זה קודם". יש גם מקרים של שלילה אבל מתירים לך לנהוג רק על רכב מסוים. לזכותך גיליון נקי מהרשעות אבל לחובתך הגיל והעדר וותק וכמובן המילה של השוטר מול זאת שלך. מחזיר אותך למשפט הפתיחה ובהצלחה.

פורסם

גוני בוי אתה לא כל כך מדייק בכמה נתונים ואני יסביר לך,אם יש בעיות בתיק לא מתפשרים אלה מבטלים כתב אישום אבל אם כל הנסיבות וההיתנהלות תקינה אז זה סיפור אחר ומגיעים לפשרה מסויימת כדי שהנהג יצא עם עונש מינימלי , מי כמוני יודע שיש תמיד בעיות בתיקים,

פורסם

לא יודע עד כמה הרעיון ישים, אבל אולי תיעוד של מצלמות אבטחה שבאיזור (אם יש כאלה) יכולות לעזור להוכיח את חפותך.

פורסם

אם רשיונך יקר לך, פנה לעו"ד המתמחה בתעבורה, ויפה שעה אחת קודם.

יש כאן בפורום כמה עו"ד כאלה. אני מציע לך את אסף שמיר.

דני

פורסם
גוני בוי אתה לא כל כך מדייק בכמה נתונים ואני יסביר לך,אם יש בעיות בתיק לא מתפשרים אלה מבטלים כתב אישום אבל אם כל הנסיבות וההיתנהלות תקינה אז זה סיפור אחר ומגיעים לפשרה מסויימת כדי שהנהג יצא עם עונש מינימלי , מי כמוני יודע שיש תמיד בעיות בתיקים,

הסברתי לו בקווים כלליים, איך מערכת עובדת. הרעיון המרכזי הוא שייקח עורך דין שמדבר את שפת הפרקליטות והם כבר מגיעים ביניהם להבנות. אם עורך הדין ימצא כשלים בדו"ח אז ברור שיבטלו אותו. בדרך כלל זה נגמר בפשרה שכולם מקבלים מה שהם רוצים, הפרקליטות סוגרת תיק בהרשעה, הלקוח מודה אשמה מופחתת ומקבל עונש קל יותר ועורך הדין מקבל את שכר הטרחה. כולם מרוצים. אם אתה שוטר תנועה לשעבר אז וודאי תסכים איתי שככה בדרך כל זה עובד.

פורסם
הסברתי לו בקווים כלליים' date=' איך מערכת עובדת. הרעיון המרכזי הוא שייקח עורך דין שמדבר את שפת הפרקליטות והם כבר מגיעים ביניהם להבנות. אם עורך הדין ימצא כשלים בדו"ח אז ברור שיבטלו אותו. בדרך כלל זה נגמר בפשרה שכולם מקבלים מה שהם רוצים, הפרקליטות סוגרת תיק בהרשעה, הלקוח מודה אשמה מופחתת ומקבל עונש קל יותר ועורך הדין מקבל את שכר הטרחה. כולם מרוצים. אם אתה שוטר תנועה לשעבר אז וודאי תסכים איתי שככה בדרך כל זה עובד.[/quote']

אתה צודק בדרך כלל זה ככה ,יש כשלים שהשופט לא מקבל אותם בשביל לבטל את כתב האישום,ויש כשלים שפשוט אין לו ברירה וכך הוא מכניס את התביעה לפלונטר ודורש זיכוי מטעמו או לחילופין ביטול כתב אישום מהתביעה,מה שאני אומר זה שצריך למצוא כשלים מהותיים בשביל להציל לו את הרשיון נהיגה ,

בלי לוותר לתביעה גם אם זה דורש להגיעה להוכחות.

פורסם

תעלה צילום.

מאיזה מרחק הוא תפס אותך,? הוא אמור להראות לך.

באיזה כביש זה היה,מה תנאי הדרך,כמה מסלולים לכיוון נסיעתך,?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לי הלבישו "עקיפה בפס לבן" , "עקיפה מסוכנת - תו"כ הורדת רכב מהכביש" , שוטרים שקרים , חזרתי עם מצלמה וצילמתי שאין פס לבן בכביש בכלל !

לקחתי עו"ד ובהתחלה המשטרה רצתה פשרה, שאני אודה ואקבל קנס קטן, לא הסכמתי ורציתי ללכת עד הסוף, בדרך לבית המשפט התקשר העו"ד ואמר שהמשטרה התקפלה וביטלה את כל האשמות.

חבורה של רמאים גנבים שמנסים להוציא כסף מאזרחים.

לך צלם את הדרך ותנסה למצא משהו לא הגיוני בדו"ח, תבדוק איפה השוטרים היו בדיוק כאשר תפסו אותך ותנסה להוכיח שאין אפשרות שהם ירו בך אם האקדח בזווית ,כי היית אחרי רכב ..

פורסם

תשמע שוטרים עושים טעויות ברשימת הדוח תלונה ויש דברים פסולים שהם עושים בניגוד לחוק צריך לבדוק מה הפרצות לתלונה מה היה בכביש ראיות שיש להם נגדך

במקרה הטוב עם עו"ד הדוח יבוטל במקרה הרע אולי שלילה של חודש וקנס או נקודות

• תוכן חדש...