Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מכונית שתהיה זולה בטווח הארוך. כלומר, בשקלול של מחיר רכישה + עלות צריכת דלק + עלות אחזקה שוטפת (תיקונים) תהיה הזולה ביותר.

על-מנת להדגיש, אני יודע שמכונית ב 5000₪ עשויה להיות זולה מאוד, אבל אם היא תזלול דלק ותצריך עלות אחזקה גבוהה אז לטווח הארוך היא כבר לא אופציה כל-כך זולה.

קריטריונים נוספים שיעזרו לכם לעזור לי׃

- אני צופה נסיעה שנתית של כ 14,000 ק"מ

- נסיעות בעיקר לעבודה במרחק של 36 ק"מ הלוך חזור

- אין צורך במכונית שתטפס את הרי ירושלים או אילת. זה כנראה יקרה, אבל לעיתים רחוקות מאוד.

- באופן כללי אני לא מחפש ביצועים גבוהים או אפילו בינוניים. בסך הכל רוצה אוטו שיוביל אותי מפה לשם.

- לא מחפש יופי

- המכונית יכולה להיות חדשה או משומשת

- עדיפות לאוטומט אבל לא חובה

- תשמש נהג לא מנוסה אז יש חשיבות לבטיחות

מקווה שנתתי לכם מספיק פרטים על-מנת שתוכלו לעזור לי.

תודה מראש.

פורסם

בכוונה לא ציינתי מה התקציב כי אני חושב שמה שחשוב זה התקציב שכולל את עלות הדלק והאחזקה וזה תלוי ברכבים שתציעו פה.

אין לי יותר מדי מושג ברכבים, צריכת דלק וכו' ולכן קיוויתי שהקריטריונים שלי יספיקו על מנת לתת אופציות.

בעיקרון אין לי בעיה להשקיע 30 וגם לא 60 ברכישה הראשונית כי מה שחשוב לי זה הטווח הארוך. אם רכב ב 60 יהיה הרבה יותר חסכוני מזה שניתן לקנות ב 30 אז אעדיף להשקיע יותר בקנייה הראשונית.

פורסם

רכבים קטנים בסביבות ה-25-35 אלף שקל כדוגמת דייהטסו סיריון, סוזוקי אלטו, פי'ו 107, יונדאי I10.

בטיחות- רכבים האלה עם בטיחות סבירה ושנתון יחסית גבוה(כך בחשבון שכריות אוויר של כול רכב מחזיקות בין 7 ל-10 שנים)

צריכת דלק טובה

ירידת ערך מינימלית יחסית לרכבים חדשים יותר

פורסם

ב-35 אלף שקל בערך אתה קונה פיאט פנדה 2011. 69 כ"ס, מנוע 4 צילינדרים מאוזן. רכב ותיק מאוד על הכביש, חלקים זולים. הרכב הכי טוב ביחס של שנתון-תקציב.

פורסם

אתה מחפש רכב חסכוני לטווח ארוך, אבל עם מעט מידע (מה חשוב לך? רק בטיחות? מרווח, שנתון,מקום לנוסעים, מקום אכסון, סחירות ועוד, פרמטרים לא פחות חשובים).

אתה יכול לרכוש רכב חדש בכ- 60 K (פולקסווגן אפ, סקודה סיטיגו) שיהיה סופר חסכוני, אפשר לדעתי גם למצוא אותו ביד 2 בזול יותר, כל זה אם מרווח ותא מטען לא ממש חשובים לך.

פורסם
ב-35 אלף שקל בערך אתה קונה פיאט פנדה 2011. 69 כ"ס, מנוע 4 צילינדרים מאוזן. רכב ותיק מאוד על הכביש, חלקים זולים. הרכב הכי טוב ביחס של שנתון-תקציב.

+1 בתור אחד שהחזיק כזאת בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
+1 בתור אחד שהחזיק כזאת בהחלט.

כנל , מומלץ בחום , לא יקרה לאחזקה , וסבירה בהחלט, הכי חשוב , יש לך חמש מקומות ,חוקית ולא ארבע כמו שאר ירקות .

• תוכן חדש...