Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי להיסחב להשוואת, שוק היד2 בארץ שלנו, לצערי מקביל לשוק היד2 במדינות באפריקה, מכוניות שבורות, לא מתוחזקות, שינוי ק"מ ושאר התעללות מכנית. אין פלא שכולם מעדיפים חדש מאשר התעסקות עם זה.

צודק ב 100%. אני נכוויתי ברכב הראשון שלי, ולכן הוא הוחזר למגרש אחרי שבועיים ונקנתה במקומו איביזה במבצע.

לעומתי, אחי שלי שחיפש רכב משומש בתקציב פתוח בין 5K ל 20K, מצא, או מצאנו ביחד (לפני שבועיים), קורדובה יד שנייה מודל 2000 ידנית עם 152000 ק"מ על השעון, במצב תצוגה מטופלת בצ'מפיון עם קבלות כבר מהטיפול הראשון בשנת 2000.

אז החיים הם מזל..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את שני הרכבים האלה, אשמור את דעותיי לעצמי, לא רוצה להעליב את בעליהן אם במקרה קוראים כאן.

תודה בכל זאת :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בעייתים הג'ימני האלה.

קראתי את השרשור הזה ובמקרה אני חבר בקבוצת פייסבוק של מגרש בצפון שקנינו מהם פעם רכב (מגרש מעולה אגב). פתעום מתפרסם לו ג'ימני שחור חתיך 2007 נראה כמו חדש.

התחלתי להתלהב,אמרתי לעצמי וואלה אם הרכב עם נתונים טובים אני שולח לך אותו בפרטי ועושה אותך שמח.נכנס לאתר שלהם לפרטים נוספים...הרכב יד 6 עם 137000 קילומטר :loco:.אם אני לא טועה אתה מחפש משהו קצת שמור יותר :lol:

10576946_10152572241622789_245005738732896683_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

החברה ראתה את הרכב הזה כמה דקות אחרי שפורסם, צחקנו עליו המון, כמעט מצחיק כמו זה:

[ATTACH=CONFIG]392823[/ATTACH]

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשמכרתי את הגימיני שלי, אכן ביקשתי מעל המחירון והאוטו היה בובה (יד שניה 50 אלף ק"מ לרכב בן 5) ובאמת בקושי ראה שטח ורק שטח קל (היה עדיין עם צמיגי הכביש המקוריים בלי הגבההות מיגונים)

אנשים הטריפו לי את המוח בטלפון. קבעו, ביטלו, נעלמו... מלא טלפונים, נסיעות מבחן ובזבוז זמן אחד גדול.

בנאדם אחד קובע איתי בטלפון לקחת את הרכב מחר לבדיקה (בלי לראות) אחלה!

בערב מגיע בחור לראות את הרכב, ורוצה גם בדיקה. קבעתי איתו שעתיים אחרי שהראשון קבע.

למה? כי הראשון יכול היה להבריז או לבטל מכל סיבה ולכן למרות שזה לא ראוי, לא ביטלתי.

אחרי שהראשון שם כסף, התקשרתי לשני להגיד שנמכר ובדיוק כמוך הוא היה בשוק.

ככה זה, הציפור שקמה ראשונה תופסת את התולעים. לא הוגן? אף אחד לא הבטיח לנו עולם הוגן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי בעיה לשלם קצת מעל מחירון על רכב במצב טוב (כמו שלך, נגיד) למרות שבשוק של היום רכבים "יד ראשונה מרופא 10,000קמ" נמכרים הרבה מתחת, אבל ג'ימני זה משהו אחר - אז סבבה.

הבעיה היא שאנשים רוצים ₪10,000~₪15,000 מעל מחירון משוקלל על רכבים במצב גרוע, בלשון המעטה.

לא מטופלים בזמן, שבורים, תאונות, הכל.. פשוט קטסטרופה.

ועד שמגיע הצדיק שמוכר במחיר סביר אני מפספס אותו בגלל שיש מישהו שגר קצת יותר קרוב אליו ולא מתבייש להתקשר ב11 בלילה..

לא נורא, עוד מעט יקבלו סטירה מצלצלת מלוי יצחק כל הליצנים האלה.

פורסם

וואלה היום חשבתי על השרשור הזה ולא ידעצי אם מצאת או לא ראיתי אחת יפה 09 עם איזה 60 או 70 אלף קמ לא זוכר כל כך יד 1 בפשפשוק רכב אם אתה מכיר שווה לך לבדוק

פורסם

משהו קטן כנגד הצחקוקים על הרכב ששופר ולא ראה שטח:

נכון שזה נראה ושמע הזוי משהו, אבל דברים קורים. יש לי מכר שרכש גימני 09 מהסוכנות בעקבותיי, התקין מיגונים מלא של אספיר, ולא נסע בשטח לעולם ! (לעולם !!!), הוא תכנן לנסוע, אבל נולדו לו תאומות, אני מכרתי את הרכב ועוד סיבות... אז האוטו נסע בסביבות 70 אלף קמ ואולי טיפס מדרכות. ככה שלפני שקובעים כדאי לבדוק.

אגב הרכבים שלי ראו שטח באופן מאסיבי אבל גם טופלו בהתאם, לדעתי זה עדיף מרכב שלא קיבל יחס

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקרה ועדיין לא התחדשת עם ג'ימני משלך, ממליץ לעבור או אפילו להעלות בקשה בדף בפייס בשם פישפשוק רכב.

אני ביליתי שם בחודש האחרון די הרבה זמן בחיפושים אחר רכב ויצא לי להיתקל בכמה ג'ימני שנראו מצויין על הנייר ובתמונות.

ובכללי הרכבים שמפרסמים שם לרוב שמורים.

ככה ששוה לך לנסות.

פורסם

"הרכב לא ראה שטח" - מדוע 'שטח' לרכב שמיועד לכך היא מילה גסה :roll:

אני סבור שרוב בעלי הג'ימני חיפשו רכב לשימוש יומיומי עם אופציה לצאת לשטח לפעמים,

אחרת אם היו רוצים רכב שטח נטו היו הולכים על רכב שטח אחר (כבוד הג'ימני במקומו מונח גם עם ה1.3 שלו הוא מתגלה כחיה הררית קטנה).

לפות"ש הכי חשוב זה לא לתת לרגש להשתלט בנתיים אני רואה שאתה בורר בקפידה אז אל תתפשר,

זה יישמע מצחיק אבל גם כשחיפשתי לעצמי פונטו נתקלתי בקשיים, נתתי לעצמי שבועיים למצוא רכב בהנחה שיש הרבה מבחר

וגם לאחר זוועות שראיתי ועצבים נאלצתי קצת להתפשר ובדיעבד אולי שילמתי קצת יותר מידי (עקב לחץ של זמן),

רק כדי לתת המחשה היחס היה 30 טלפונים למודעות שונות מתוכם הצלחתי להשיג כ 6 אנשים מתוכם שניים-שלושה היו סוחרי רכב

ראיתי שלושה רכבים הראשונה נמכרה בלי שהספקתי לקחת לבדיקה השנייה הייתה זוועת עולם והשלישית נרכשה.

פורסם

אלעד0210, GrassCube, llaavvii - תודה, בדוק את האופציות :)

משהו קטן כנגד הצחקוקים על הרכב ששופר ולא ראה שטח:

נכון שזה נראה ושמע הזוי משהו, אבל דברים קורים. יש לי מכר שרכש גימני 09 מהסוכנות בעקבותיי, התקין מיגונים מלא של אספיר, ולא נסע בשטח לעולם ! (לעולם !!!), הוא תכנן לנסוע, אבל נולדו לו תאומות, אני מכרתי את הרכב ועוד סיבות... אז האוטו נסע בסביבות 70 אלף קמ ואולי טיפס מדרכות. ככה שלפני שקובעים כדאי לבדוק.

אגב הרכבים שלי ראו שטח באופן מאסיבי אבל גם טופלו בהתאם, לדעתי זה עדיף מרכב שלא קיבל יחס

אין בעיה עם רכב שיש לו סט מיגונים ואנשים טוענים שלא ראה שטח, בטח ובטח יש בעיה עם רכב עם פגושי ברזל, כננת, זוג נעילות (!!) ומיגונים. על מי הוא בא לעבוד?

בכללי אני מסכים שאין שום בעיה לקנות רכב שראה שטח כל עוד טופל כראוי, אבל רכב שבעליו מתכחש לשטח ומשאיר את כל הנזילות וה"שברים" שעבר שם ומנסה לטייח את זה - no thank you.

"הרכב לא ראה שטח" - מדוע 'שטח' לרכב שמיועד לכך היא מילה גסה :roll:

כאמור אין לי שום בעיה לקנות רכב שעבר שטח כל עוד הכל תוקן וטופל בזמן, בביקוריי אצל מורי וליאור ראיתי רכבים שעברו מעל 200K (עם חלק נכבד בזה בשטח) אבל טופלו כראוי, והם נראה הרבה יותר טוב מכמה ג'ימנים שיצא לי לבחון בחודשים האחרונים.

הכל שאלה של רצון.

מי שלוקח ג'ימני לשטח, שובר אותו, מטפל פעם-ב-מתי-שבא-לי במוסך של דוד-של-חבר-שעושה-מחיר אז לא תודה, שיחפש פראייר אחר.

פורסם

לא מסכים איתך.

יש לי שכן, שמחזיק בטויוטה היילקס מהצורה הישנה יותר, עם מלא אבזור שטח כגון כננת, פגושי מתכת ואי-אילו תוספות מבית אספיר.

אבל מה? הטנדר אשכרה לא ראה שטח בקושי. אם בכלל- הוא מלוקק להפליא. ואני רואה אותו יום יום.

אז למה כל התוספות? מקדם פוזה נטו. זה מרשים, זה מסובב ראשים, ואותו מכר נהנה מזה (הוא יד1).

לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אם זו לא טרחה גדולה בשבילך לבדוק- הייתי בודק. או לפחות מבקש תמונות נוספות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...