Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

~VIPER~ את הרכב בדק מורי, זה לא איזה בוחן שסתם מכסת"ח שטויות :) מה שהוא אומר זה חקוק באבן, לא בגלל בולם של ₪250 פסלתי את הרכב של הבחורה - זה המון דברים שמצטברים יחדיו.. (טסט בעוד חודשיים שהרכב בחיים לא יעבור עם צמיגים בני 8 וללא החלפת הבולמים האחוריים, וזה רק קצה הקרחון - ברכב שדורשים עליו ה-ר-ב-ה מעל מחירון)

לגבי הגיר - אתה בטח זוכר את הרכב שלי, גם שנת 2000 כמו שלך, גם עם 200~ אלף ק"מ - ושלי כן שפך גיר. (ומנוע, וטראנספר, ועוד) הכל עניין של תחזוקה. שלך טופל כמו שצריך ב14 שנים הראשונות שלו - שלי לא. סה טו. (אבל עזוב, זה חלב שנשפך)

ואם כבר הולכים על סטטיסטיקה אז עדיף רכב כמה שיותר חדש, עם כמה שפחות ק"מ וידיים כי שם הסיכוי לתחזוקה מהסוג הזה נמוך יותר.

אלעד0210 זה בדיוק הרכב שאני מדבר עליו במקרה #2, הבחור מולי חתם על מסמכי מימון והיה בדרך לבדיקה, הגיע מקרית שמונה לראות אותו - אם הרכב עדיין שם אז כנראה שהבדיקה יצאה לא משהו..

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הפעם הראשונה שלי שאני מחפש משהו ביד2, וכל פעם אני יוצא עם רצון להרוג מישהו מהחוויה, אנשים תוהים למה נקבעים שיאי מכירות רכב חדש כל שנה גם כשהמצב הכלכלי לא משהו וכו' - הנה התשובה (בין היתר**) - בלתי אפשרי למצוא משהו נורמאלי ממוכר אמין, יש אנשים שיעדיפו לקחת קצת-הרבה מימון כדי לקבל רכב חדש בניילונים ולא להתעסק עם השוק המגעיל הזה, ואני ביניהם.

מנסיון שלי אתה צודק לחלוטין,

נכון מאוד, מלא רכבים שבורים לגמרי אחרי שבודקים לעומק.

אני גם מחפש כרגע איזה מחליפה מעניינת לפריוס.

אנשים לא אמינים בכלל, אומרים "לא ראה שטח" ובתמונה ביד2 רואים את האוטו עושה את מעלה עקרבים :lol:

ברגע שרושמים עקב נסיעה לחו"ל אני אוטומטית מדלג למודעה הבאה למרות שיש כאלה שבאמת טסים (1 מתוך 1000 מודעות).

תראו לאן הגענו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אוי לאלה אני כבר בכלל לא מתייחס. "תיאור: לא ראה שטח!! חדש!!" במקביל - "תוספות: הגבהה 2" אולדמן, מיגון גחון אספיר, צמיגי 50/50 מקסיס"

יאללה.

אין שום בעיה לרכוש רכב שבילה המון בשטח, כל עוד הוא מטופל בהתאם וננהג בזהירות הראויה, אבל למה לשקר לגבי זה במודעה? =\

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אה אוקיי חח הייתה לי כוונה טובה מחר אני שם עוד פעם לסגור עסקה מסוימת בשביל חבר אני ישאל עליה עוד פעם יותר מעבר למה ששאלתי היום ואולי לך תדע אולי לא אישרו לו מימון או משהו בכל אופן אני יעדכן אותך...

אלעד0210 זה בדיוק הרכב שאני מדבר עליו במקרה #2, הבחור מולי חתם על מסמכי מימון והיה בדרך לבדיקה, הגיע מקרית שמונה לראות אותו - אם הרכב עדיין שם אז כנראה שהבדיקה יצאה לא משהו..

פורסם

מבין אותך מאד,

ככה בדיוק הרגשתי כשחיפשתי ויטרה גג ברזנט, גיר אוטומט - כולן היו קרועות ושבורות.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

דניס,

דיברתי עם קרסו בשבילך במיוחד, תראה מה הצלחתי לעשות, שוב, אישי רק בשבילך:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000959497#fromelement=hp_morearticles

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק כשחשבתי שהולך להיות לי יום דרעק במיוחד.. :-D :-D

יאללה, שיעשו מעשה, נראה אם יצליחו להקים מערך שיווק יותר מהר מסוזוקי. :)

עכשיו רק צריך שאלירן יארגן לנו היום היכרות עם המותג בבן שמן :twisted:

פורסם

אחת כזו ידנית עם מנוע דיזל והילוך כוח יש מצב שאני מוותר על הליסינג וחוזר לפרטי,

כמה שאלות על הפרק:

כמה יעלה (דיזל ידני 85K - קניתי (-: )?

וצרכת הדלק בדיזל 1\15 יש סיכוי?

יש שוק אפטר מרקט לשיפורים?

פורסם (נערך)

1. בדאסטר אין "הילוך כוח" במובן הקלאסי של המילה, יש הילוך ראשון קצר מאוד שנועד לחקות low range, המון בעלי דאסטרים מתחילים נסיעה בהילוך שני בעיר, בספר הרכב הרוסי זה אפילו מופיע בתור המלצה.

2. דיזל ידני ב85K? הצחקת את שר האוצר, יותר בכיוון של 105-110. (מיסוי, מיסוי, מיסוי) צריכת דלק אמורה להיות מעולה, הרי זה אותו 1.5dCi שנמצא בפלואנס דיזל ובכל שאר רכבי הקונצרן.

3. שוק שיפורים לא נרחב כמו בסוזוקי, אבל הגבהות ומיגונים כבר יש, צמיגי שטח מלא יש של יצרנים ללא ייצוג בארץ, לא יודע כמה מהר נראה אותם פה..

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם

גבר הייתי במגרש רכב ישיר יש להם עדיין את הגימיני הבן אדם לקח לבדיקה והאוטו יצא תקין המגרש גם מתחייב לך על הבדיקה לא הסתדר לו המימון כדאי לך להתקשר אליהם

פורסם

נראה לי משהו קצת פישי, את המימון אישרו לו עוד לפני שלקח לבדיקה (ממש כשבאתי), לא הגיוני שיבזבז כסף על הבדיקה 'ככה סתם'..

מחר אני אהיה באזור, אולי באמת אכנס ואביט בטופס הבדיקה שהוא עשה.

תודה רבה אלעד :)

פורסם

האמת שהוא מתחייב על הכל בבדיקה אז זה משהו מוזר אם הבן אדם לא לקח בגלל הבדיקה הוא אמר לי שאישרו לו מימון אבל בסוף לא היה לו מספיק משל עצמו להשלים לא הבנתי כל כך היה שם איזה משהו עם הכסף בכל אופן שווה לקפוץ להתרשם ובכיף כבר הייתי שם אז למה לא :)

פורסם
נראה לי משהו קצת פישי, את המימון אישרו לו עוד לפני שלקח לבדיקה (ממש כשבאתי), לא הגיוני שיבזבז כסף על הבדיקה 'ככה סתם'..

הגיוני מאוד. פעם, כשהייתי צעיר וטיפש יותר, התלהבתי מניסן טראנו. לקחתי את הרכב לבדיקה (כבר לא זוכר מה היה שם), חזרתי, וחתמתי על מסמכי בקשה למימון. בסוף לא אישרו לי, וטוב שכך.

אין קשר בין מימון לבדיקה, ואם אתה חותם על מסמכי מימון, לא בהכרח יאשרו לך.

בקיצור, תבדוק בעצמך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקרה טרי מהיום;

עולה ג'ימני עם נתונים סבירים ללוחות לפני שבועיים, מעל מחירון, אני לא טורח להתקשר כי האנשים האלה בונקר חושבים יש להם זהב ביד.

אחרי יומיים זה יורד ב₪2000, אני מתקשר לבדוק פרטים, הרכב סביר - לא יותר מזה, אמרתי אני אשן על זה.

במהלך שבוע אני מנסה לתפוס את המוכרת ללא שום הצלחה. פשוט לא עונה לטלפון.

אתמול המחיר יורד ב₪5000 נוספים, אני מתקשר, במזל תופס אותה - מתאם לבדוק היום בערב. (כמעט 100קמ נסיעה כל כיוון, חבל לנסוע סתם)

כל היום מנסה לתפוס אותה בטלפון, כמובן לא מצליח. עכשיו שולח SMS - היא עונה "מכרתי, סליחה".

איך, איך מכרת, למי מכרת אם את אף פעם לא עונה לטלפון. בלאט. :brickwall:

מצד אחד כל מקרה כזה גורם לי לתלוש שיער מעצבים ולהתקדם עוד צעד כלפי מימון של 40-50-60 אלף לקראת חדש, כשיגיע.

מצד שני ההיגיון אומר שהרבה יותר כלכלי לקנות משומש בכ50K כי בסה"כ מדובר על אותו רכב, פחות או יותר, אבל פיזדטס כמה שזה קשה. 54 רכבים מ2006+ בלוחות ו53 מהם לא ראויים לשיחת טלפון אפילו.

כל כך מעצבן.

פורסם

זה מעצבן?

אם היית נוסע לראות אותו, מתלהב ממנו כמו ילדה בת 7 עם קוקיות וקובע בדיקה למחרת, ואז היא הייתה מתקשרת אליך על הבוקר להגיד שהוא כבר נמכר. זה מעצבן! מנסיון.

כל עקבה לטובה, בסוף יגיע ג'ימני (או אולי משהו אחר) ותגיד "מזל שלא קניתי את ההוא". גם מניסיון. :wink:

• תוכן חדש...