Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט - 18K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתחיל לחפש רכב ראשון בתור סטודנט, סביב 18000 ש"ח.

הנסיעות אמורות להיות ברובן עירוניות (חיפה), יתכן שלעיתים גם נסיעות קצת יותר ארוכות.

חשוב רכב בעיקר אמין וחסכוני. אפשרי (אולי אפילו עדיף) רכב ידני.

הבנתי שהפונטו מאוד מומלצת בטווח מחירים הזה, על מה עוד מומלץ לשים עין?

איך הרנו קליאו בשנתונים האלה (חשבתי סביב 2005-2006)

המון המון תודה!

פורסם

אכן הספייס חסכונית,חלפים זולים,מציע לך גם את פיאט פנדה,שהיא הכי חסכונית לתקציב שלך,גם מאוד אמינה,מעולה לסטודנט.

יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית אבל גם מאוד אמינה,לדעתי בתקציב שלך אפשר כבר למצוא כזאת אחרי מתיחת פנים החל מ2006 עם מנועי 1.4 ולא 1.35 שהיו קודם,היא תהיה זריזה יותר,כדי לחפש רמות איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יגיד לך משהו, אולי יתלהמו עליי אפילו, אבל הייתי במקומך חוסך את הסכום יותר, או יורד טיפה בשנים.

ההמלצות: סוזוקי בלנו בסביבות שנת 2000-2001 אתה יכול להביא אחת בסכום של 10K ולהשאר עם עודף ולקבל אחלה רכב!

והמלצה שנייה היא שוב על סוזוקי, הפעם, ליאנה, אלה רכב מעולים, חסכוניים יותר ממשפחתית רגילה, ומספקים לך הכל מהכל.

הייתי הולך לכיוון הבלנו יותר, בגלל הסיבה של החיסכון ואפשרות גם לרכב ידני.

פיאטים, לא הייתי נוגע, בקרוב יגיעו תגובות התלהמות, אבל, מנוע חלש, מה הכוונה חלש? מנוע עדין. וחיפה זאת לא עיר של מישורים, ואם מידי פעם תרצה ללחוץ על הגז קצת יותר, בטווח הארוך זה ממש לא יהיה בריא.

רק יפנים.

הסוזוקי זאת הבחירה הטובה, מכמה סיבות:

1. יפני (הרכבים שהכי מתאימים לארץ)

2. חלקים זולים (מאוד! מחיר של מוסך רגיל ומוסך יבואן +- שומרים על אותם המחירים, כמובן שהפלוס לטובת מוסך היבואן כי תמיד יהיה קצת יותר יקר הטיפולים)

3. רכבים חסכוניים

נ.ב. שולח ההודעה מעט משוחד לאחר שהיה לו ג'יפ של סוזוקי וטעם על בשרו את הרכב המשובח הזה ולאחר מכן גם המליץ לחברו לקנות וככה המשיכו עוד ועוד חברים לקנות ומאז נהיינו קבוצה אחת גדולה של ג'יפים סוזוקי ורכב פרטי של סוזוקי, השאר לא רלוונטים, נושא השרשור הוא חיסכון ושברולטים ומיצובישי לא עונות בציפייה (;

פורסם (נערך)

בכזה סכום הוא יכול לקנות ספייס או גטס בכמה שנים חדשות יותר,במקרה של הספייס גם חסכונית יותר.

עכשיו לקישקוש שרשמת שרק רכבים יפנים מתאימים לישראל,אחד השטויות הגדולות שזכורות לי בפורום.

אז למה לקנות ענתיקה כמו הבלנו ולא רכב ממודל 2006 בערך שיהיה אמין לא פחות?

לגבי הליאנה,תמצא כזאת ידנית...

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

בקיצור, אם אני רוצה להתמקד על כמה דגמים, ההמלצה היא פונטו/פנדה/206/גטס?

המון תודה על העזרה!

פורסם

הבנת נכון.

פורסם

בכזה תקציב כמעט ואין פיאסטות למכירה,תבדוק ביד 2,מה גם שהדגם של אותם שנים כמעט ולא נמכר,מה יכול לעלות את מחירי האחזקה.

• תוכן חדש...