Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הנושא הזה של חניות "פרטיות" מאוד מעצבן אותי.

אמא שלי גרה ברחוב קטן בעיר קטנה במרכז הארץ, עם בעית חניה אמיתית. בלילות אנשים חונים על מדרכות, באמצע צמתים, בתחנות אוטובוס ואם היה אפשר היו חונים גם על הדשא בגן הציבורי (גם ככה על רחבת הכניסה שלו חונים לפעמים).

רק מה - כמה אנשים שגרים בקומות הקרקע שברו את הגדר של החצר, שפכו קצת בטון על שפת המדרכה והופס - פתחו לעצמם "חניה פרטית". העירייה מעלימה עין ובינתיים מקום חניה שאני הייתי יכול להשתמש בו כדי לחנות את הרכב כשאני מבקר את אימי, הפך למקום חניה פרטי. כזה אחד או שניים ברחוב - הכל טוב. אבל כשחצי מהרכב הוא כניסה לחניה פיראטית - זה לא הוגן. על אחת כמה וכמה כשהחניה הפרטית שבתוך הבית הופכת לחצר המשחקים של הילדים והג'יפ של האישה חונה בחוץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

sperial נושא הצפיפות מוכר גם לי (גם לי יש שיפשוף מעמוד הבניין באשמתי בלבד), תמיד ניתן לשים במפרים, או על האוטו או על הקיר כדי למנוע סריטות או פגיעה כלשהי. כמובן אני לא בא בטענות לאף אחד באופן אישי אבל בזמן האחרון אני נתקל בגישה מאוד לא סמפטית אצל אנשים שהיא אמרת "על הז##ן שלי כולם ואני עושה מה שבא לי" בלי להתחשב באחרים, זה קורה בכבישים, סופרים, אצל הנוער שרואה מה עושים המבוגרים(הורים) ועוד אלף ואחד דוגמאות. חבל שאנחנו כחברה מדרדרים לכיוון של אנרכיה.

פורסם

אצלי במפרים רק יחמירו את המצב - אני חונה במרחק 20-25 ס"מ מהקיר בצד אחד ומקו ההפרדה מהצד השני, וקשה לי לכהנס ולצאת מהרכב בלי לדוק את הדלת, או לדפוק את הררכב של השכן. אני כן חונה בחניה בשעות של עומס, אבל לא בשעה שהרחוב פנוי. כרגע, למשל, יש מכונית אחת בחניה ושניה במרחק 80 מ' מהבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יוצא לחנות לאחרים בחניות כאלו, אבל להשאיר פתק שאני נמצא אצל הדיירים " X Y Z" ואשמח להזיז את הרכב במידת הצורך.

זה עניין די מקובל, ואנשים רואים זאת בהבנה מלאה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לי יוצא לחנות לאחרים בחניות כאלו, אבל להשאיר פתק שאני נמצא אצל הדיירים " X Y Z" ואשמח להזיז את הרכב במידת הצורך.

לא נשמע לי שזה עניין מקובל, אני הייתי מאוד מתעצבן אם היו מחנים לי בחניה בלי לקבל את הרשות שלי.

פורסם

אפשר לשאול היכן אתה גר, לא שמעתי מעולם על הסידור הזה ואם מישהו היה עושה את זה בחניה שלי הייתי מתעצבן ואם הדבר היה חוזר על עצמו קורא לפקח ולא שוב לאותו בעל רכב.

הרבה מאוד אנשים עושים שער חשמלי לחנייה שלהם ומתעצלים לפתוח אותו, אצלי ברחוב זה ממש מעצבן כי אין להם אפשרות לחנות על הכביש אז הם פשוט חונים באלכסון על המדרכה במקום לפתוח את השער החשמלי שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כנראה שאתם הורגלתם לכעוס ולהתעצבן מכל דבר. אני מדבר על חניה במקביל, חניה שהיא על הכביש, כשיש סימון של מעטפה עליה. כמובן שאני לא מדבר על חניה שהיא קילומטר מהמקום בו אני נמצא, אלא 10-20 מטר מאותו בית, שהם השכנים של אותם אנשים שאני חוסם. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר מצטער אבל בתור אחד שחוסמים לו הרבה את הכניסה והיצאה מהחניה אין יותר מעצבן מלחזור עייף אחרי יום ארוך ולראות רכב עומד לי בחניה או חוסם את מפרץ הכניסה או לצאת ולמהר לאנשהו וחוסמים אותי.

ולא משאירים מספר, ואם היו משאירים הייתי גם מתעצבן, מה אני צריך לצאת מהרכב ולחפש איפה השאירו את המספר?

אין יותר מעצבן מזה.

Miata ND2

פורסם

לא חוסמים חניות פרטיות של אנשים אחרים!

אני לא מאמין שאני צריך לכתוב את זה מפורשות.

לפני כמה שבועות קמתי בבוקר במטרה לעלות על הרכב ולנסוע למבחן של התואר. ומה אני מגלה?

שמישהו חונה על המדרכה בצמוד לשער שלי בצורה כזו שהוא לא יכול להיפתח. חוצפה שאין כדוגמתה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בשביל מניאקים שחוסמים חניות יש ג'ק עגלה. ושכל אחד יעשה מה שהוא מבין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כנראה שאתם הורגלתם לכעוס ולהתעצבן מכל דבר. אני מדבר על חניה במקביל, חניה שהיא על הכביש, כשיש סימון של מעטפה עליה. כמובן שאני לא מדבר על חניה שהיא קילומטר מהמקום בו אני נמצא, אלא 10-20 מטר מאותו בית, שהם השכנים של אותם אנשים שאני חוסם. זה הכל.

למה שלא תחנה את רכבך פשוט בתוך החניה הפרטית של מישהו אחר ותשאיר מספר? מקסימום אם יתקשרו תזיז.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שומאכר מצטער אבל בתור אחד שחוסמים לו הרבה את הכניסה והיצאה מהחניה אין יותר מעצבן מלחזור עייף אחרי יום ארוך ולראות רכב עומד לי בחניה או חוסם את מפרץ הכניסה או לצאת ולמהר לאנשהו וחוסמים אותי.

ולא משאירים מספר, ואם היו משאירים הייתי גם מתעצבן, מה אני צריך לצאת מהרכב ולחפש איפה השאירו את המספר?

אין יותר מעצבן מזה.

בדיוק מה שחשבתי עליו. אם הייתה לי חניה פרטית והייתי חוזר עייף מהעבודה או איזה בילוי עם המשפחה ומישהו היה לי תקוע בחניה ובמקום לגרור את עצמי הביתה הייתי צריך לחפש את החוסם, זה היה מרתיח אותי. חתיכת חוסר כבוד לאנשים לחסום חניה פרטית, בחיים אני לא עושה את זה.

פורסם

לא רק אני עושה זאת בשכונה הספציפית הזאת, אלא עוד אנשים אחרים, ואף אחד עוד לא התלונן ולא פינצר לשני את הרכב. מדובר על חניה בכביש, לא שחנו לו בתוך החניה או משהו דומה. זה הכל. אז מחנים, אם הבעלים מגיע הוא מבקש להזיז את הרכב, בדיוק דקה מזמנו ומזמני (הוא שכן של אותם אנשים שאני אצלם). ביג דיל.

שוב אני מדגיש, יש הבדל בין לחנות ולא להשאיר פתק וללכת לכמה שעות טובות וממש לשים ***, לבין לחנות כשאתה 10-20 מטר משם, ולהשאיר פתק.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מתכוון לפנצ'ר לאף אחד את הרכב.

אפילו אוסיף שיכלתי להקטין ראש ולפתוח את השער בכל מקרה על הרכב ולהשאיר חריטה יפה מאוד על כל הצד הימני כתוצאה משער מברזל שנפתח על הרכב

ולומר "לא שמתי לב". (לא רואים מבפנים מה קורה מחוץ לשער, צריך ללכת להסתכל במיוחד) אך זה לא מתפקידי לחנך אף אחד, ותמיד יכול להיות שהיו נסיבות מקלות.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...